Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Kako rade? Može neki benchmark pre i posle?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Upravo skidam, baš ću prvo izvrteti Rise of The Tomb Raider u Dx12 bench, pa kad instaliram novi opet, da vidimo kako je kod mene :)

Ha ha ha ha.... apsolutno isti fps dx11 i dx12, pokrenuo na starim driverima svaki bench x2 u pomenutom API i onda na novom driveru...isti k**** :D

Poslednja izmena:
Čudno da guru3d nije testirao doom. Onda je to već ok, dva naslova sa drastično boljim performansama i dva naslova sa kojim fps-om više.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad je samo fora, da li je to optimizacija za 1080Ti karticu ( i druge Pascal karte ) ili su nesto dublje petljali sa DX12, ali, u svakom slucaju, ako su za Hitman i Doom odradili dobar posao, mozemo ocekivati i za buduce DX12 naslove bolje perfomanse nego sto su bile, ( bilo kroz optimizaciju ), bitno je da sljaka.

Ima li poboljsanja za sirotinju sa Maxwell-om?:)

Ako imaš doom ili hitmena na HDD, testiraj pa nam javi :)

Nemam, a i ne bih da se macujem sa drajverima ako nema realnog boljitka za stariju arhitekturu. Mislio sam da je mozda neki "dobrovoljac pao za domovinu" i izriljao drajver Maxwell-om

Meh, probah Total War: Warhammer DX12 benchmark... Average fps je za 1 manji u odnosu na 378.66.

U prethodnim 378.78 ima dobitaka u nekim DX12 naslovima čak i odnosu na 378.57:

1489379901fkk6C8hkMC_8_1.png

1489379901fkk6C8hkMC_9_1.png

Verovatno ima i u Tomb Raider-u ali su ovde testirali DX11.

Maaa prazna prica :D Tweakovali su hitman i to je to...nista tu magicno nema sto bi moglo da se uradi da polete dx12 naslovi, iako jesu unapredjivali generalno kad se pogleda prvi pascal driver sa zadnjim i to je super. Hitman je ovaj put dobio tweak neki. Ja sam ROTTR testirao i nema tu ni jedan frejm poboljsanja u odnosu na odma prethodne. Malo marketinga da se progura pascal dx12 i to je to..

Poslednja izmena:
Ima li neko od vlasnika Pascal karti problem sa 381.65 WHQL drajverima u smislu da je idle napon nešto viši?

Kod mene je uvek bio 625mV, sada je 687mV.

Vidim i na netu da se pojedini žale iz istog razloga, čak prijavljuju više idle i load temperature, ali ja to ne primećujem sa vodenim hlađenjem.

Probaj ovaj poslednji hotfix (381.78), na netu prijavljuju da je to ispravljeno, tj. temperature su nize.

Upravo sam instalirao poslednji 381.89 WHQL driver, sada je sve OK.

Vrh Dno