Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

op op dobar drajver, fps mi skoci i na desktopu :D:D:D

Odlicni drajveri sa ispeglanim 3D profilima pogotovo za AC IV. Samo me muci f1 2013 sa povremenim tdr-om sto pocinjem da sumnjam da je do glupe igre ( vrteo sam heaven 4 skoro sat vremena sve na max detaljima i prolazi bez problema, kao crysis3 i AC IV...)... Imam i bolji skor u firestrike-u i 3d marku 11...

Poslednja izmena:
Ljudi kakvi su drajveri, jos sam na 331.93 jer mi oni najbolje rade u igrama, probao sam ovaj poslijednji WHQL tj. ovaj 332.21 i uzasno mi je radio posebno u bf4 gdje sam imao 30-40% manji fps, nevjerovatno odmah sam se i vratio...ako su ovi bolji da instaliram, jer ako je isto s*anje kao 332.21 da ne pokusajem.

Meni ovi najnoviji beta drajveri (334.67) rade odlicno u BF4.

Jedno pitanje,imam na laptopu nvidia geforce graficku i skinuo sam sa neta onaj program nvidia experience za optimizaciju igrica,jel on radi iskljucivo na originalnim igricama,i do koje mere ih on optimizuje,na primer asasin blek flag IV mi radi ali secka malcice,jel bi original sa ovim programom radio bez problema ?? Unapred hvala pozdrav

pozdrav, moze li neko da mi kaze zasto mi se stalno menja font na kompu.... nekad je "tanak i krzav" a nekad je smoothovan onako kako bi trebalo..... kao da ima veze sa refresh rateom (59hz-60hz)... to mi se na radeonu nije desavalo. ne znam dal je do nvidije tj do drajvera... takodje nekad ispod ikonica nema senka, nekad ima, samo se ukljucuje i iskljucuje kao i ta debljina slova. Drajveri su 334.67 beta

opaaa !!! zurka !!! :banana::banana::banana:

Dal je moguce ?????Posle koliko vremena cekanja :))))

Poslednja izmena:
Kako vam se ponasaju novi driver?Ja sam primetio da mi je sada sredio sve sitne bugove koje sam imao e sad za fps nisam siguran da li je isti?

Juce sam instalirao nove drajvere i malo sam se poigrao , Far Cry exclusive ( bivsi 1 ) sve na ful podesavanja nema nikakve bagove, BF 4 ( fps malo je skocio gore ) visoka podesavanja osetno bolje nema i nikavih bagova u odnosu na 332. 21. To je u mojoj konfiguraciji i ne mora da znaci da ce svuda biti tako.

Poslednja izmena:
Meni tokom instalacije ekran počinje da treperi ekran i posle par sekundi pada sistem sa bsod. Posle ne uspeva ni os da se učita, već odmah izbacuje grešku u vezi drajvera. Pokušana instalacija par puta, uvek ista priča, tako da ostajem na prethodnoj verziji koja radi kako treba.

Kad krene zelena linija i piše installing driver, 3 sekunde od klika na next

Kako vam rade ovi novi drajveri, meni u BF4 kada sa visine gledam dole pojedini delovi zemlje na nekim mapama mi flikeruju? Nisam pre obraćao pažnju pa me zanima da li i vama ko igra BF4 takođe se isto dešava? Sličnu situaciju sam imao sa predhodnim drajverima i igrom War Thunder gde s usa nekim pečom unakazili igru i zemlja mi je na svakoj mapi flikerovala.

Poslednja izmena:
Ne mogu da tvrdim sa kojim drajverima sa novim ili starim da sam u jednom trenutku to primetio.....ali ne cesto...

Meni za sada sve sljaka kako treba... kuc kuc :)

Da da potvrdjeno u bf4 sa visine se vidi flickering texture....Gledao sam na njihovom forumu I dosta ljudi ima problema...Valjda ce resiti ....prosto ne mogu da verujem sta oni to urade da se to desi.....

Da da potvrdjeno u bf4 sa visine se vidi flickering texture....Gledao sam na njihovom forumu I dosta ljudi ima problema...Valjda ce resiti ....prosto ne mogu da verujem sta oni to urade da se to desi.....

Ovo mogu da potvrdim iz licnog iskustva sa ovim drajverima. Trepere i nestaju povremeno teksture sa visine

Kao da iznova rade drajvere umesto da postojeće poboljšaju oni ih sjbu. Kako i zašto pojma nemam moguće da od silnog podešavanja zeznu ono što je radilo kako valje.

Tako je potpuno se slazem sa tobom....kao da idu u nazad ....1 korak napred a 2 nazad....Zasto to rade nikako mi ne ide u glavu....A I sami drajveri sta je sve spakovano u njih.....preko 200mb :).Ma samo da su malo azurniji pa da covek kaze da se makar trude....

ja sam se vratio na one poslednje beta! mene ebe refresh rate 59 vs 60 pa me tintara boli.... hahahhaha :) najverovatnije cu da se vratim na radeon-a.... mada moram priznati da mi BF4 ,BioShock Infinite, Tomb Raider i Far Cry 3 rade odlicno koristim ukljucen Vsync posto ako ga ugasim na mojoj rezoluciji 1920x1200 izgleda iskrzano do bola .....

Kakve veze ima stoji li 59 ili 60Hz, ili se šališ? :d

TV-kompatibilan (NTSC) tajming na kojem rade i neki monitori je 59.94Hz. Stoga šta god da izabereš u Win-u 59 ili 60, ustvari je interno uvek istih 59.94Hz (čak i kad bi postojala, razlika od 1Hz bi bila neprimetna).
To i nije neka novost...

To se kaže cepanje slike ili ti tearing... ;)

A za Hz, ponavljam NEMA razlike 59 ili 60, interno ostaje isto, te je NEMOGUĆE osetiti razliku! :type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno