Hvala bogu da su napokon izašli. Javljam utiske posle probe Battlafield 3 i 3D Mark 11, i videćemo hoće biti TDR-ova.
Ako imaš TDRove u BF3 i 3D Mark 11 - verovatno ti karta ne valja. Vidim da je Paradigma skinuo link koji nije bio oficijelan, ali sad su drajveri zvanični. Videćemo kako rade... Znam da su stavili još neke ispravke za TDRove, ali su i izjavili da nema jedinstvenog rešenja - da se verovatno više različitih problema pokazuje na isti način.
kod mene sve igre rade ,samo se u bf 3 pojavi crn ekran i moram alt del da izadjem.
Pa jesi instalirao ove poslednje 295.73 WHQL drajvere?
Ma nisam se dobro izjasnio. Mislio sam da testiram Battlefield 3, jer sam imao kočenja dosta. A 3D Mark 11 se pokazao malo bolji, Battlefield 3 da nepričam imam 42 AVG FPS na početnoj misiji (kada spašavamo svoje marince)pri 10 min igranja, Sa mojom mašinom iz opisa, prezadovoljan sam sa svojim Core 2 Duo procom, još uvek radi poso. Evo i detalja kako sam podesio:
http://i41.tinypic.com/vxanb.jpg
Ne znam šta je ovaj MOTION BLUR, pa ga nisam uključio jer ne znam hoće mi dosta pogoršati FPS. Ajde malo vi postavite kako vam radi Battlefield 3 sa ovim novim WHQL drajverima.
Probajte MP sa tim podesavanjima
Jel nema za sada TDR?
ovako, danas dolazim u firmu da uzmem novu grafiku, i trebao 560Ti MSI da menjam za ASUS GTX570 i dodjem tamo i kazem daj mi Sapphire 6970 muka mi je vise do nVidie i dodjem kuci sa ATI-jem i imam sta da vidim , ladno novi 295.73 WHQL.......... jos ako je resio TDR super..... mada ausu 570gtx mi je mnoooogooo veliki! i bolje da ga nisam uzo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari