core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
uzasno!!! dzaba bacamo pare..... probacu sa GTX570 mozda ne bude problema!
Ta prica moze proci u kanadi (mozda) ali ovde na balkanu nece da ce moci...
Kad bi nekome predlozio da ti vrati pare ili zameni graficnu bilo bi smeha.
Potpuno je tacno da dok su mi bili 285.62 nije bilo ni jednog TDR-a, nisam ni znao do tada sta je to DTR...
Kako sam zbog BF3 stavio 290.53, njasre je pocelo i ne prestaje iako sam se bio vratio na 285.62, pa ni na sadasnjim 280.26 ne prestaje.
Mrzi me da trazim i skidam "ispravan" drajver , a kako se ne desavaju cesto, nemam ni nameru za sada da se trudim...
Zanimljivo je da NIJE bilo nikakvih problema sa drajverom 285.62 i prelaskom na 290.53 su poceli .
Zasto, sta je to 290.53 ubacio i ne "cisti" se vracanjem na prethodni drajver (285.62) na kome je radilo sve ok a koji je i sam podlozan DTR-u ...?
Da, sa 570 nema takvih problema. Ja nemam, a koliko vidim ni ostali vlasnici 570 takođe nemaju.
Ti bi mogao da flešneš bios (ako ti je do igranja :d), MSI je nedavno izbacio novi za 560 seriju, koji je pojedinim ljudima rešio TDR, pa bi mogao probati.
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=154221.0
Ovako nekako i ja razmišljam... Ako mi se ne javi čovek iz NVIDIAe uskoro, mislim da ću kartu da vratim na RMA tamo gde sam je uzeo, pa ćemo da vidimo šta će da kažu. Kad samo pomislim da sam uzeo nV kartu baš zbog drajvera - mogao sam birati ovaj Hawk ili 6950 2GB... Nisam imao problema kad sam isključio HW acceleration u Flashu i Firefoxu, ali sam juče imao TDR u IDEu - koristi WPF (.NET Framework), pošto i on koristi HW acceleration. Dakle, problem se pokazuje svuda gde se koristi hardverska akceleracija u low power modu...O cemu pricas covece, imam kao kupac svako pravo da ti vratim bilo koji proizvod u radnju ako nisam zadovoljan iz bilo kog razloga(mislim 2 nedelje nakon kupovine). A ako proizvod ne radi ispravno(kao sto ne radi) postoje nacini kako da se prodavac "natera" da primi reklamaciju. U sustini prodavac nista ne gubi samo prosledjuje kartu uvozniku a uvoznik proizvodjacu vec cimanje je sve to i za njih i najlakse je ovako da se prave ludi. Platim ti kartu uredno 23k i dobijem fiskalni a karta ne radi ispravno i ti meni posle neces da zamenis kartu za ispravnu(istu ili drugi model ako nemas takvu), ma vazi... Mislim da me ne shvatis pogresno, meni karta radi ok ali kapiram ove ljude sto uzimaju od roditelja lovu ili ustaju svako jutro na posao i ustede od plate da bi kupili tu kartu a da budu prevareni u legalnoj radnji za prodaju kompjutera i kompjuterskih delova??? Karta ne radi normalno "out of the box" na def - vracaj proizvodjacu u Kinu ili Tajland pa nek se on *****ava sa drajverima i i neka ON moli Boga da nVidia napise ispravan drajver ili sta god da je u pitanju. Mene kao kupca zanima samo da obezbedim cash za proizvod i to je to, ne zanima mene pisanje drajvera ili flashovanje BIOS-a![]()
ne sme da zabada, radis ozbiljan render i onda zabode i sve ispocetka i tako u krug , ili zabada u nekom od plug-inova .....ima da radi i tacka! druga, druga i tako dok ne budes zadovoljan jel to je poenta, da ti kao kupac, ti koji si pljunuo ne male pare budes zadovoljan!
GPU napona i OC-om mada i bez OC-a isto resen problem 1,025V def - 1,075V OC
isto i kod mene bude bf3 crn ekran,a nekad ljubicast na desktopu.Sta je TDR? Jel to problem kad se ekran zacrni posle nekog vremena? Meni se to upravo desava sad sa ovim najnovijim drajverima. I bas sad dok sam igrao Shank2 se zamrzao ekran, slika je bila skroz ljubicasta.... Jel ovo do hardverske strane ili drajvere da menjam pod hitno?
Sta je TDR? Jel to problem kad se ekran zacrni posle nekog vremena? Meni se to upravo desava sad sa ovim najnovijim drajverima. I bas sad dok sam igrao Shank2 se zamrzao ekran, slika je bila skroz ljubicasta.... Jel ovo do hardverske strane ili drajvere da menjam pod hitno?
problem se pokazuje svuda gde se koristi hardverska akceleracija u low power modu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari