Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Hvala, nisam cuo za ovo, pomesao sa Crysis-om :p

Nema nigde drivera da se skine !

Bice malo kasnije, za sada samo objavili na sajtu. Strpi se kolega bice vremena za testiranje ;)

edit: Watch Dogs – Added DX11 SLI Profile - Stavili profil za igru koja nece izaci narednih 6 meseci :d

Poslednja izmena:
Bice malo kasnije, za sada samo objavili na sajtu. Strpi se kolega bice vremena za testiranje ;)

edit: Watch Dogs – Added DX11 SLI Profile - Stavili profil za igru koja nece izaci narednih 6 meseci :d

Meni je to bas cool iz razloga sto posle neki blebecu kako multi GPU nije dobro podrzan i da profili konstantno kasne!
Koliko sam ispratio nVidia sa Kepler generacijom je na nivou zadatka .

Ne diram nove drajvere ni gabor motkom dok ne rese probleme sa gtx560. Vec 3 puta sam se vracao na 314.xx, vala necu i cetvrti put. :)

HBAO+ veoma zanimljivo, ako moze da se startuje iz Control Panela za svaku igru. "As of 331.40 beta, HBAO+ is built directly into the NVIDIA Control Panel, enabling the enhancement of hundreds of games."

Ni ja sa gtx 460.Sa prošlim drajverima sam se zaleteo jer su bili ponudjeni preko samog windowsa pa nisam saceko ni 24 sata a da saopštim radosnu vest.I naravno od nje posle 24 sata nije bilo ništa.

ja sam stavio na gtx460 pa cu bas videti.

Problem sa GTX 560/460 je sramota za nVidiu - ja sam imao dve 560Ti i obe karte su TDR-ovale, a problem je još uvek tu... Duže od godinu dana.

Jedino sa GTX 560SE nisam imao nikakvih problema sa drajverima koji su izašli posle 314.22, a imao sam GTX 460 i GTX 560Ti. Nadam se da su sa poslednjim drajverima konačno rešili taj problem posle godinu dana.

Problem sa GTX 560/460 je sramota za nVidiu - ja sam imao dve 560Ti i obe karte su TDR-ovale, a problem je još uvek tu... Duže od godinu dana.

da li si probao i na ovim najnovijim? meni od sinoc da kazem 12h sve radi bez problema koje sam prethodno imao, videcemo vremenom.

Ovo su čini mi se beta drajveri modifikovani na whql za sad ništa ne menjam do sledećih za mesec ipo dana.

Do sad nije bio problem pošto je i sa tim 314.22 sve radilo kako treba.Razlika ili nije bilo ili je bila neka zanemarljiva.Šta ce vlasnici ovih karti ako se pojave igre koje nece da rade na tim drajverima.Inace nisam instalirao ove drajvere pošto sam vec na nekim forumima vido da problem nije rešen.
Ništa ova karta ide na prodaju samo neznam kog cu da unesrecim s ovom kartom.Niko ko ih prodaje ne govori o ovom problemu.
Stvarno ne razumem što ovo ne srede.

*megasuperultragigafacepalm* ozbiljno

Ja stvarno ne znam sta da kazem, osim sto sam svestan da cu zaglaviti na 314.xx drajverima ko zna do kada. A kada mi prva sledeca igra bude bagovala, optuzicu developere, mislim da je to sasvim ok iz nvidijinog ugla gledanja. :wall:

Zar je toliko tesko sa adaptive prebaciti kartu na maximum perfomance u opcijama nvidia drajvera i sa bilo kojom verzijom drajvera nece biti problem sa tdr. Kod mene je bar tako radilo bez problema. Sa novim drajverima sam vratio na default i za sada je sve ok, videcemo dalje.

Probali smo sve.Cak i gluposti koje su mi sad smešne al eto nadali smo se :) .Ne pomaže ništa a ovi ignorišu ili krive firefox ili šta znam vec kog.

od kad sam uraadio gornju opciju nisam apsolutno nije jedini problem imao ni u 1 browseru niti u windowsu a sve verzije drajvera sam redom instalirao...

Zar je toliko tesko sa adaptive prebaciti kartu na maximum perfomance u opcijama nvidia drajvera i sa bilo kojom verzijom drajvera nece biti problem sa tdr. Kod mene je bar tako radilo bez problema. Sa novim drajverima sam vratio na default i za sada je sve ok, videcemo dalje.

Odavno mi stoji na prefer maximum performance, i TDR u FF i desktopu ponekad sa novim drajverima.

da li si probao i na ovim najnovijim? meni od sinoc da kazem 12h sve radi bez problema koje sam prethodno imao, videcemo vremenom.
Rekoh - imao sam... Mogu samo reći da drajveri rade bez problema na 760.TDR-ovao mi je i 560Ti OC i Hawk na isti način - sa 660Ti i 760 nije bilo takvih problema. SKoro sam siguran da karte imaju neki problem u arhitekturi, jer su sva ova pucanja počela kada je nVidia uvela potpunu dinamičku promenu napona u zavisnosti od opterećenja. A prefer maximum performance nije nikakvo rešenje - tako samo postaviš kartu na puni klok svo vreme.

Poslednja izmena:
Jao kako mene nervira to zamrzavanje, ne mogu opisati, ponadao sam se da ce ovi R331 drajveri sto su skoro izasli resiti problem ali uzalud nadanje. Vec nekoliko puta se vracam na 314.22 mrzi me sad jos jednom da instaliram nove drajvere i probam to sto goxxxy predlaze.

650TIB nema frke ni sa jednim driverima koji su izasli do sada za nju :-D

Poslednja izmena:
Kepler nema taj problem, ali GTX 460 i 560 ga itekako imaju...

Kepler nema taj problem, ali GTX 460 i 560 ga itekako imaju...

Bas tako. Koliko sam ja zakljucio po pisanju na stranim forumima nece ni biti nazalost resenja za TDR-ove kod 4xx i 5xx serije kartica u skorije vreme...

Ako se ovako nastavi, neće ga rešiti nikad... Opet sličan problem - nVidia ne podržava factory OC karte, a ako postoji stabilna revizija drajvera ne možeš na reklamaciju... Mislim da bi nV trebalo da proguta knedlu kao Intel sa P67 B3 pločama i zameni sve te karte :D.

Poslednja izmena:
da, evo meni sa 660 sa svakim novim driverom mi se smanjuje oc :) zato je najbolje kupiti nonoc pa klokovati koliko moze :D

Nista jos vezano za SLI u RTW 2, kaze ManuelG sa nVidia-a foruma da igra nije SLI friendly, verovatno zbog prevelike procesorske zahtevnosti i da bi u tom slucaju dodatno opterecenje proca imalo negativan uticaj na performance i naravno losije rezultate sa dve karte nego sa jednom, ***. Nista za sada :lupko:

da, evo meni sa 660 sa svakim novim driverom mi se smanjuje oc :) zato je najbolje kupiti nonoc pa klokovati koliko moze :D

Budi srećan što si stabilan - a OC se smanjuje svima jer su drajveri sve optimizovaniji, čovek mora priznati da tu rade dobar posao.

Nazad
Vrh Dno