Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Lepo, lepo, ja zadovoljan za sada... Ima li jos neko problema sa FF?

E da jos nesto, uz ovaj drajver dolazi nova verzija PhysX koji kazu resava losije performanse u Metro LL, probao neko?

Poslednja izmena:
Lepo, lepo, ja zadovoljan za sada... Ima li jos neko problema sa FF?

E da jos nesto, uz ovaj drajver dolazi nova verzija PhysX koji kazu resava losije performanse u Metro LL, probao neko?

Mnogo bolje igra radi, upravo probao i za sad nemam problem sa 560ti i ovim drajverom :D

Poslednja izmena:
Ovaj dirt peglaju godinu dana, vjerujem da ga vise niko i ne igra :D

Aj ako neko još uvek ima živaca nek proba nove drajvere i kaže nam dal se sistem i sa njima i dalje zamrzava.Ja više nemam.Naravno mislim za one koji imaju s tim problem a vezano sa sve drajvere novije od 314.22.

Da vas obavestim da mi je windows apdejtovao drajver na ovu zadnju verziju i da rade bez problem.Graficka karta je gtx 460.Nema kocenja ni restartovanj i tdr.Sve radi perfektno.

Kod mene na gtx460 se i dalje zamrzava a par puta se i restartovao komp, tako da sam morao da vratim na verziju 314.22 tu radi bez problema.

Yep, restart kompa i jedno deep freeze zamrzavanje od 10 minuta, oba u dok sam bio u Firefoxu. Imam 560 OC.
Znaci da li je moguce da cu posle 320.x i 327.x opet morati da se vratim na 314? Koga oni ovde vise zezaju?

Nego razmisljam se, da nisu ta pucanja i zamrzavanja zbog toga sto sam isao direktno na install, nisam prvo unistall-isao prethodne drajvere, NITI SAM isao na clean istall.
Da li to ima neke veze, moze li neko da potvrdi? Zanima me jer bih probao ponovo da instalisem 327 ali prvo da ocistim sistem od 314.

Mislim da je to do ff a ne drivera... Koliko vidim ljudi koji koriste operu nemaju taj problem sa 560 makar ovi koje znam svi cepaju noce drivere

Yep, restart kompa i jedno deep freeze zamrzavanje od 10 minuta, oba u dok sam bio u Firefoxu. Imam 560 OC.
Znaci da li je moguce da cu posle 320.x i 327.x opet morati da se vratim na 314? Koga oni ovde vise zezaju?

Nego razmisljam se, da nisu ta pucanja i zamrzavanja zbog toga sto sam isao direktno na install, nisam prvo unistall-isao prethodne drajvere, NITI SAM isao na clean istall.
Da li to ima neke veze, moze li neko da potvrdi? Zanima me jer bih probao ponovo da instalisem 327 ali prvo da ocistim sistem od 314.

Nema to veze. Problem je u Flash pluginu koji zeki od verzije 10.311 cini mi se. Resenje je najnoviji beta Firefox i najsveziji Flash plugin. Tako bar najzad firefoxovci tvrde. Znaju oni za te bugove. Nekima je pomoglo da iskljuce HW acceleration za flash. Mrka kapa sa tim drajverima. Nece da srede to cudo jedno.

Da ponovo sam vratio 314.22
Mogo sam bar da secakam dva dana pre nego da kažem da ovo radi.Zadnjih nekoliko drajvera su pucala tj komjuter se zamrzavao samo posle minut dva pa kad nije cele noci i sledeceg dana bilo zamrzavanja pomislio sam da su rešili problem.Iskljucivanje hardveskog ubrzanja ne rešava problem.to jeste povezano sa brouzerom ali nekad se (bar se dešavalo) da se komjuter zamrne a da brouzer nije ukljucen.U pocetku je bilo samo u mozili a onda kad sam deinstalirao mozilu pocelo je i u chromu i internet exploreru.Ovo sve pricam kako je bilo pre nekoliko meseci.Sad nisam imao volju da sve to testiram.A naviklo se na firefox.

Problem sa FF jos nije resen kroz drajvere... Evo post moderatora na vnidia forumu
By the way, we are still having low repro success with Firefox/web browsing issues and Geforce GTX 560/460 cards. If users with this issue can shed any additional info that might be useful (web pages that trigger freezes/crashes, power supply make and model, monitor make and model used, anything) we would appreciate it very much.
Jos uvek se muce sa tim problemom i po svemu sudeci nece biti u sledecim drajverima koji izlaze krajem nedelje...

Problem sa 560/460 traje jako dugo... Duže od godinu dana. Počinjem da sumnjam da karte imaju neku grešku...

Kod mene na 460ki sve radi ok ali ja ne koristim ff nego chrome. Nikakav friz niti tome slično nisam imao do sada.

Problem sa 560/460 traje jako dugo... Duže od godinu dana. Počinjem da sumnjam da karte imaju neku grešku...

Naravno da imaju gresku. Kao "we are still having low repro success with Firefox/web browsing issues and Geforce GTX 560/460 cards". Koga oni tu lazu. Evo pre sat-dva me zvao drugar kaze mrzne mi masina, stavio sam SSD 250GB instalirao windows i mrzne mi u surfovanju netom. Pitam ga jesi li stavio bas svez, novi Windows. Kaze naravno, a da li si stavio nove NVidia drajvere, kaze ... e bas jesam, najnovije, hvali se... e reko lepo, hajde nazad na 314.22
Dakle covek koji nema iskustva iz prve "nabode" uslove za probleme, a oni se prave grbavi da ne uspevaju. Koji su to LAZOVI. Isto kao sto MSI laze za one GTX760/660 kartice. Nema tu "leba" da izvinete na izrazu. Zavrnuli su 1 milinon kupaca samo tako i jos vredjaju inteligenciju ljudima. Bolje bi bilo da cute.

Hmmm a jesu li te karte od samog starta smrzavale? Tj od kada ste ih kupili?

Hmmm a jesu li te karte od samog starta smrzavale? Tj od kada ste ih kupili?

Moja GTX460 je radila sasvim uredu. Ne secam se sad od koje verzije drajvera je tacno poceo problem. Mada je i sad sve u redu sa 314.22, ne smem da probam bilo sta novije.

Moja GTX460 je radila sasvim uredu. Ne secam se sad od koje verzije drajvera je tacno poceo problem. Mada je i sad sve u redu sa 314.22, ne smem da probam bilo sta novije.

Ako radi sa tim drajverima trebalo bi da i sa novim isto tako radi bez ikakvih problema. Kao što rekoh kod mene radi za sad bez problema.

Ta greška je bila aktuelna mesecima, pa su je sredili. Novije reviziije drajvera - od 314.22 ponovo imaju isti problem i nije Firefox u pitanju, nego hardverska akceleracija u browseru. S obzirom na vremenski period u kom se problem ponavlja, imam utisak da imaju problem na nivou hardvera koji rešavaju drajverima... Ali mogao bih vrlo lako i ne biti u pravu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno