Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Meni su ovi zadnji drajveri doneli poboljsanje performansi u Battlefield-u. Sad na ultra evo kako stoje stvari, skroz je igrivo za razliku od proslih drajvera.
p.s konfa je iz potpisa, 1680x1050 rez

Zanima me koji je to program koji ti pokazuje temp. grafičke i fps. Jer mi se Fraps baš ne sviđa.

Msi afterburner.

Evo sad sam probao u Conquest Large mapama sa 64 igraca. U najvecem ludilo ispod 30fps ne ide.
Nekome mozda nije dovoljno igrivo ali u svakom slucaju neki mali napredak drajveri donose, barem meni se tako pokazalo. ;)

Heh, ne bih da kvarim veselje...zapuc i sa whql-om 295.73 usred reply-ja na gmail iz firefoxa

Fermi, fermi, bog te ubio....

Nije ih bilo, koliko se secam...svaki sledeci je donosio tdr, bilo beta, bilo whql...od 275.33 sam probao svaki drajver, i bete i whql

Malo mi je blentavo da 3d radi bez problema, a u 2d zeza drajver sa tdr gnjavazom-kao motor koji pici ok pod punim opterecenjem, a stuca na leru....'bem ti projektanta :d

Ma resen je tdr, verovatno nisi lepo obrisao stare drajvere.

TDR neko?

Ja ih zasada nisam imao... ovi zadnji 295.73 koje sada koristim i prethodni beta 290.53 mi rade savrseno... nema TDR-ova, a performanse su odlicne.

Neko se vec zalio na losije performanse sa novim drajverima. Igram Betmena i gpu usage je katastrofa kao i fps, pa sam morao da vratim na 290.53 beta i oni rade savrseno.

Ja sam imao jednom tdr dok sam imao 560ti chak i sa 295.73 zato sam i preshao na ati :D

nema tdrova sa zadnjim whql drajverom sve perfektno radi :D

Neko se vec zalio na losije performanse sa novim drajverima. Igram Betmena i gpu usage je katastrofa kao i fps, pa sam morao da vratim na 290.53 beta i oni rade savrseno.

I ja jos uvjek igram Batman AC, ali mi igra radi manje vise isto kao i sa 290.53... znaci sasvim dobro.

Poslednja izmena od urednika:
This driver is a recommended upgrade for all GeForce users, especially those playing the latest hot PC games like Battlefield 3, Blacklight: Retribution, Diablo III, Mass Effect 3, or The Elder Scrolls V: Skyrim and more. These drivers come packed with GeForce-exclusive performance and quality enhancements and are Microsoft WHQL-certified.
Sve je ovo lepo, ali prakticno opet battlefield 3 nisu pomenuli u changelog-u :)

ovo je NAJSTABILNIJI drajver koji sam do sada koristio na nvidia grafickim kartama

Nisam zadovoljan novim drajverom. U BF3 mi zidovi nestaju, i td, dakle problem sa teksturama. Moram da primetim da poboljsanje u performansama u singlu jeste ocigledno, barem kod mene. Ali MP je problem malo.. Mozda ce nekome znaciti.

Danas izašli novi drajveri, 260.10 i beta preview 260.17 isključivo za Windows 8.

Linkovi: http://www.geforce.com/Drivers/Results/42663 ( Windows 8 x32 )

http://www.geforce.com/Drivers/Results/42664 ( Windows 8 x64 )

GeForce 296.10 WHQL Release Highlights:

Adds support for the new GeForce GTX 560 SE GPU.
Updates PhysX System Software to version 9.12.0213.
Boosts SLI performance in the following games:
- Blacklight: Retribution - up to 1.8x performance increase
- DiRT 3 - updated DX11 profile to improve menu performance
- Dishonored
- Dungeon Defenders
- F1 2011 - improves performance with game patch 1.2
- rFactor 2
Adds 3D Vision support for the following games:
- Dear Esther - Rated Good
- Deep Black: Reloaded - Rated 3D Vision Ready
Includes numerous bug fixes

Sa ovim prethodnim 295.73 sam imao samo jednom TDR i to posle visecasovnog igraja BF3, sve u svemu u odnosu na onu betu su ajoj bolji. .Sad videcu sta kazu ovi novi, ide na bolje svakako:)

Battlefield 3

Ko vec igra BF3, da ne bi bezveze gubio vreme kao ja, novi driver nije korektno resenje. Na nvidia forumu postoje nmogi sa istim problemom.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    25.1 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Ljudi, kako je moguće da sa novim 296.10 drajverima imam u vantage oko 140 poena manje, u unigine heaven 2.5 imam oko 50 poena manje. Čak u heaven benchmarku sa prošlim drajverima sam imao max fps 95, a sada je max 60.
Čemu tolika razlika. Još nisam probao igrice kako rade. Ali što je previše, previše je. Samo sam inst. nove drajvere preko prošlih (295.73), nisam išao clean install. Nemoguće da je zbog toga.

^^^^ moguce,itekako,nebudi lenj,lepo ocisti stare drajvere,pa lepo opici clean instal novih,i nece biti problema...

isti slucaj sa vantage-om i kod mene sa 296.10 drajverom a ocistio sam lepo prethodni. ne secam se koliko poena manje jer sam na brzinu izvrteo...

Ljudi gde mogu da nadjem log file vezan za crash grafickog drajvera?

Ima li pobojsanja nekih sa 296.10 WHQL ?

Poslednja izmena:
Da li je neko na ovoj ili nekoj od prethodnih verzija drajvera, pokusao da podigne napon? Da li ima efekta to raditi po pitanju stabilnosti drajvera?

Nazad
Vrh Dno