Razumem sto kazes, ali ja bas suprotno razmisljam. Jeste da ce kartica koju imas da vredi manje ako hoces da je prodas, ali po mom misljenju je najbolji period bio kad si na svake 2-3 godina mogao da dupliras procesorsku moc za iste pare. Ovako cu da cekam 10 godina da se to desi i nece biti napretka u grafici igrica.Što kasnije izađe bolje za nas. Duže će trajati 4000 serija
Ja sve podržavam što moj brat Lemaja kaže...🫡^ ja govorim da ću 4090 posle duže generacija u nazad koristiti više od 2 godine. A da li će vredeti manje to će nam reći 5090
Cekajte bre ljudi ova 50tka stize sa jednim tim 12+4 konektorom i koliko 600W dok se 4090 palila na 400W, mislim sta nikog to ne brine?
To su ekstenderi koji idu na 8pin kablove, ne idu direkt u napajanje? Brate...Palili su se zbog raznih "odličnih" adaptera. Moj je neki krš sa Amazona 4*8 pin na taj Nvidia i radi bez greške, 22e
ako ljudi budu kupovali 5090 ja se iskreno nadam da se neki od njih spale sa istima....
12gb svaštaNVIDIA GeForce RTX 5090 32 GB, RTX 5080 16 GB, RTX 5070 12 GB To Launch at CES, New PCB "Back Drill" Changes
NVIDIA will introduce the GeForce RTX 50 "Blackwell" trio at CES 2025, which will include the RTX 5090, RTX 5080, and RTX 5070 GPUs.wccftech.com
12gb svašta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari