Šta je novo?

Nuvio

Napreduje, biće zanimljiva app
Nego kada kliknete na library, pojave mi se sve liste ali nema postera.
Zna li neko u čemu je problem?

Nek mi neko objasni razliku izmedju Stremia,Nuvia i Stremize sem u tome sto Stremio mozes svuda da instaliras za razliku od ostalih apk?

profili,autoplay,customizacija i raspored cataloga i addonova,općenito moderniji fleksibilniji gui koji se može customizirati,npr posteri koji se razvuku pa se u njima automatski vrti trailer,3 vrste izgleda,grid,modern,standard,ocjene sa svih mogućih servisa,casting info pa preko toga dođeš do veaznih filmova/serija,pa more like this feature i sl. fore streaming aplikacija, bolja trakt integracija,u principu sve ono što stremio developeri ne rade sa novim verzijama,samo nove probleme a vidljivog napretka u samoj app nema,ovdje se napredak vidi na dnevnoj bazi
i da, nema najboljeg featura stremia, switch to libvlc

Probao bih ovaj nuvio, imam RD, samo me zanima jel mogu ja isti API key koji koristim na Stremio da ubacim na nuvio?

@gec ,kako na telefonu instaliram?Skinem ZIP fajl,raspakujem i šta dalje?

Probao bih ovaj nuvio, imam RD, samo me zanima jel mogu ja isti API key koji koristim na Stremio da ubacim na nuvio?

Mozes preko Stremio, odeš u njemu na Addons, nadjes Comet (udjes na Configure, on ti je desno pored Unistall) onda tu na stranici pri dnu imas Copy link ili kopiraš url.
Onda u Nuvio:
Settings -> Content & Discovery -> Addons i tu prekopiras samo link i dodaš ga na Add Addon.

Sa novim ažuriranjem ne sačuva addone koje naknadno dodam torrentio,comet i titlove.com. Nisu oni to još ispeglali kako treba.

@gec ,kako na telefonu instaliram?Skinem ZIP fajl,raspakujem i šta dalje?
Tema tek 2 stranice i opet teško izgleda pregledati par postova.U ovom mom postu sam vam bukvalno sve olakšao da zaobiđe te github. Odakle da skinete aplikacije za odgovarajući uređaj i kako da podesite i ubacite repositories. I plus da se ne mučite da tražite ispravne repositories po github postavio linkove za 3 ispravna koja sam objasnio gde i kako se ubacuju.

Sa novim ažuriranjem ne sačuva addone koje naknadno dodam torrentio,comet i titlove.com. Nisu oni to još ispeglali kako treba.
Ma danas ne čuva ne samo addone nego i pluginse i sve živo, na Redditu frka 😉 nikako ljudi da shvate da je ovo beta i da bukvalno svaki dan izlaze apdejti.

Ma danas ne čuva ne samo addone nego i pluginse i sve živo, na Redditu frka 😉 nikako ljudi da shvate da je ovo beta i da bukvalno svaki dan izlaze apdejti.
Pa dobro polako ima vremena, upeglaće oni to biće to dobra aplikacija..😃

Ako nastave ovako, mogli bi da prešišaju Stremio. Ekstra je što je open-source, samim tim zato i dolazi ovoliko update-a. Maltene svakodnevno nešto novo dodaju.

Pritom je sama udobnost korišćenja na znatno većem nivou u odnosu na Stremio, mnogo zanimljivih opcija i prikaza ima, koji olakšavaju korišćenje.

Jedino mi se ne svidja sto kada neki film ili seriju dodam u library na telefonu ne prilazuje se na ibrary na tv a isti je nalog i na tv i telefonu. Nadam se da ce se to strediti

Jesam vas uputio za aplikaciju 🙂

Sad prikazuje koji je titl za koju verziju fajla

Svaki dan ažuriranja,užurbano napreduje

Sve bolje i bolje i to čak za nas sa "jeftinijim ulaznicama" tj. bez RD 😛 mada još uvek mi nekako Stremio srcu draži...

Jeste...a tek za nas sa "skupljim ulaznicama" 😉 a meni je ovaj Nuvio draži 😃

Nazad
Vrh Dno