Šta je novo?

[NS] plasticni omoti za cd-e ?

• Začetnik teme Začetnik teme rmb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rmb

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
619
Dakle gde u ns-u mogu naci omote i koja je cena ? Pre je bilo blizu elektro skole ali nemoze vise za kesh da se uzima.

shina1 je napisao(la):
Dakle gde u ns-u mogu naci omote i koja je cena ? Pre je bilo blizu elektro skole ali nemoze vise za kesh da se uzima.

Trebalo bi da ima u Milleniumu, cuj se sa njima pa proveri.

Compact, NNaselje, Radomira Rase Radujkova 8 ili tako nesto (poslednja stanica 8-ice na Naselju pre pruge)

Ok hvala puno !

To je mnogo.

znam, samo kazem da sam vido i reko posto je.

1 din / kom blizu elektro skole ali samo preko racuna nemoz na kesh :\
Ovo 12 din je smesno ... ja izimam slim kutije za 10 din/kom a i to je mnogo 🙂

Daj adresu gde si nasao pa da se dogovorimo, i meni treba za firmu pa da uzmemo 500-1000 kom....

1din/komad ??? :zgran:

Mnooooogo sumnjivo, cak se usudjujem da kazem da nema teoretske. :trust:

Ma zmuri i veruj 😀.... lako cemo da proverimo...

Cek ljudi, jel pricamo o "kesicama"? Ako je tako, ima toga na malo u Gibon-u za 1.2din/kom valjda. I meni ce trebati 100-200kom, pa ako organizujete nesto...

Koliko se secam :d, kesica nije plasticna. D

shina1: jel to cena za slim kutiju ili za kesicu ?

1din/komad kesica .. imas plasticne a i one kao sto dobijas u casopisima papirne...slim kutije neznam posto su 🙂
Ta radnja je kad prodjes elektro (jedno 150 M) i tamo je uvucena neka zgrada i ima par lokala. Tamo smo pre uzimali najjeftinije verbatim pasteline 🙂

Poslednja izmena:
shina1 je napisao(la):
1din/komad kesica .. imas plasticne a i one kao sto dobijas u casopisima papirne...slim kutije neznam posto su 🙂
Ta radnja je kad prodjes elektro (jedno 150 M) i tamo je uvucena neka zgrada i ima par lokala. Tamo smo pre uzimali najjeftinije verbatim pasteline 🙂

Koliko je tamo verbatim pastel?
I gde 150m od elektro skole,prema bez. pumpi ili prema futoskoj?Sa koje strane?

Prema bez. pumpi ... ta zgrada je iza pumpe odprilike ! Pa zadnji put kad smo uzimali pastelne ortak i ja platili smo 16 din / komad na kolicinu od 100 komada ...to je bilo pre jedno 2 meseca !

Jel to firma NET mozda? 16 din? Pa slim kutija kosta 6-7din...

Neznam kako se zove firma ...mali lokal prodaju na veliko ...
16 din je pastel cd kad uzimas na stapu 100 komada (bilo sad neznam).Slim kutije neznam posto su im... ja uh uzimam po 10 din u lokalnom cd klubu

Nazad
Vrh Dno