Pa naravno, ta tvoja masina malo prelazi 100W
A ako cemo po iskustvu ja znam par slucajeva crkavanja takvih napajanja (izmedju ostalog i codegen). Bitna razlika je sto u nekim slucajevima sa napajanjem ode i ploca i hard, a u nekim ne. Nisam video da se nekome to desilo sa corsairom (mada nisam nikad ni video crknutog corsaira, samo chieftec od zvucnijih imena).
Bitna razlika je sto u nekim slucajevima sa napajanjem ode i ploca i hard, a u nekim ne.
To je valjda ono sto je i bitno. Ako na hdd-u imas samo xxx uzmi najjeftinije, a ako imas svoj rad, uspomene ili bilo sta vredno uzmi brand napajanje od 50+ evra.
Ih sad i ti ga pretera sa 100wNe kazem da je Codegen dobar, naprotiv nije nista spec, ali malo su precenjena sva ta brendirana napajanja. Za konfiguracije slicne mojoj nema ni potrebe za jacim.
Pih, ko da sam ureko ovaj moj codegen. Ispustio je dusu danas... :wall: posle tri i po godine rada 24/7 i bilo mu je vreme. Nek mu je laka zemlja. Uzeo sam lc550w za moju makinu i ne treba jace...
Izmeni podatke u "moja masina"Sve ok? Tiha smrt?
Imao sam LC 6550G i nisam imao nikakvih problema sa njim, ali sam ga poklonio sestri i kupio sebi corsair za 4000![]()
Sve ok? Tiha smrt?
Imao sam LC 6550G i nisam imao nikakvih problema sa njim, ali sam ga poklonio sestri i kupio sebi corsair za 4000![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari