Šta je novo?

novo iz prestigia

A da uvedete limit na 2-3 posta dnevno? Mislim da bi tada malo vise mislili pre nego sto ista napisete, postedeli tastature, prste a i nas koji ovde dolazimo da bi procitali nesto korisno.

ako ti nije korisno to sto ti dajem predlog za uredjaj koji manje kosta, a isto radi i istog je kvaliteta onda ne znam sta ti je korisno, stvarno...

Kolko sam video onaj model sa 3g nema rk3066 već neki drugi.

Naravno da mi nije korisno ako posle tog tvog predloga treba da citam 3 strane raznoraznog prepucavanja i dokazivanja.
Iz istih razloga ovo ce biti moja poslednja poruka na ovu temu.

pa jel sam ja kriv sto ovde ima dezurnih koji skacu na svaku rec protiv prestigia... prestigio mora da bude najbolji kinez i tacka...

Pa glupo je prepucavanje skroz jedino ako neko ne zeli da nabije postove posto vidim da uglavnom ko se prepuzava ima vese hiljada istih strasno! Dajem + prestigio

pa jel sam ja kriv sto ovde ima dezurnih koji skacu na svaku rec protiv prestigia... prestigio mora da bude najbolji kinez i tacka...

Niko nije rekao da je Prestigio najbolji, samo ti ovde hejtuješ i pljuješ, ne bi uopšte bilo ove kilometarske rasprave da nisi krenuo da pljuješ najavljene tablete samo zato što se zovu Prestigio. Ako imaš nešto lično protiv te firme, obrati se njima, a nas prestani da zatrpavaš svojim hejterskim postovima.

Dobiješ cenu gotovo identičnu kao kod nas. Ostaješ verovatno bez garancije tako d as epo meni neisplati

isplati ti se samo ako ides ovako, pa ga uzmes uz put, ne da ides samo po njega. i isplati ti se samo ako mozes brzo da skoknes nazad radi eventualne reklamacije, dakle to se isplati samo ljudima blizu granice... nemoj uzimati uredjaj bez garancije...

Ja sam kupio prestigio telefon u Mađarskoj i zvao sam ovlašćeni servis u bg-u, "bez ikakvih problema se može osvariti garancija kod nas u slučaju eventualnog kvara".
Problem su troškovi puta, moraš ići u mađarsku kupiti uređaj, zatim moraš još jednom ići u isti šop po afu. Tako da treba računati da se mora ići dva puta u mađarsku.
Ali postoji i mogućnost da odeš u mađarsku i da uređaj po koji si došao oni trenutno nemaju na stanju...

Ma mozda budem isao , pa sam tako razmisljao, a inace preko maila narucis.

Prvo pogledaj jos jednom dali su cene na it svetu tacne, ako jesu nemoj da ides kupi ovde za tih 210e i to je to, a ako je stvarno 27000 onda ti se i siplati ići (zavisi odakle si), a garancija nemoj da te brine priznaju je ovde.

da ali meni treba 5570 duo. A on je najeftiniji 230 e kod nas. Na itsvetu su zabrljali sa cenama i modelima.

Da li neko zna kada dolaze ovi novi tableti.Konkretno mi se svidja ovaj sa oznakom Note.Odavno mi se svidja Samsung Note 10.1 ali je papreno skup ( probao sam ga jedan dan i po meni opravdava tu cenu ali ja nemam toliko para:( ).
Sad sam video da Samsung Note 8 nece biti tako skup preko ali sumnjam da ce ovi nasi dati neku pristojnu cenu.
Ako neko zna koja se cena ocekuje za Prestigio Note

samsung 10.1 note jeste skup, ali nema konkurenciju....

prestigio 8 note ce kostati taman toliko koliko vredi... samsung 8 note ce biti vrv skuplji ali isto tako vrv sa razlogom...

Naravno da ne nogu da se porede Samsung je sa S-penom zadao domaci koji jos niko ni nepokusava da proba.Ali mozda nas iznenade i ovi sa nekim dobrim uredjajem po lepoj ceni.Koliko vidim ima 3G, sto znaci da nece kostati manje od ovog sad modela sto ima 3g.Sve zavisi kako ga urade.

da, to je malo problem, sto su uvalili 3g u paket, sto dodatno povecava cenu... ne znamo dok se ne pojavi, mozda stvarno bude dobar, ili boze daj bas dobar :D

Da li neko zna kada dolaze ovi novi tableti.Konkretno mi se svidja ovaj sa oznakom Note.Odavno mi se svidja Samsung Note 10.1 ali je papreno skup ( probao sam ga jedan dan i po meni opravdava tu cenu ali ja nemam toliko para:( ).
Sad sam video da Samsung Note 8 nece biti tako skup preko ali sumnjam da ce ovi nasi dati neku pristojnu cenu.
Ako neko zna koja se cena ocekuje za Prestigio Note

U novembru je na nekim ruskim site-ovima objavljena vest o novim modelima Prestigio tableta i telefona. Spomenuta je cena za Multipad 8.0 3G Note oko 300€.

Za te pare mora da bude bas dobar, mora da ima bas uradjan softver za S-pen

Evo da napisem poruku sa zenine nove igracke, to je novi Prestigio 7280c pro bele boje.Uredjaj je tako kvalitetno uradjen ovakvo kuciste nisam odavno video.Probacu veceras da postavim nekoliko slika.Ekran je veoma prijatnih boja.Uglovi gledanja su odlicni sto je njoj veoma bitno. Hardver sasvim lepo pokrece sve aplikacije koje smo instalirali.Da budem iskren nisam probao ni jednu igru za sad:).
Ako nekog zanima jos nesto neka pita, za sad toliko_Ovih dana cu istestirati bateriju sto je dosta za mine vazno, nadam se da nisu podbacili.....

Evo da napisem poruku sa zenine nove igracke, to je novi Prestigio 7280c pro bele boje.Uredjaj je tako kvalitetno uradjen ovakvo kuciste nisam odavno video.Probacu veceras da postavim nekoliko slika.Ekran je veoma prijatnih boja.Uglovi gledanja su odlicni sto je njoj veoma bitno. Hardver sasvim lepo pokrece sve aplikacije koje smo instalirali.Da budem iskren nisam probao ni jednu igru za sad:).
Ako nekog zanima jos nesto neka pita, za sad toliko_Ovih dana cu istestirati bateriju sto je dosta za mine vazno, nadam se da nisu podbacili.....

Koji je sad to model, neki od ovih novih 8" sa IPS ekranima? Daj full specs, i postavi koju sliku da ga vidimo. Ako možeš, napuni ga do kraja pa mu izvrti na nekih 60% osvetljenja ekrana neki film u endless loop, pa pogledaj posle koliko je trajala baterija dok se nije ispraznila (ovo možeš i pred spavanje da ostaviš, samo ga okreneš naopako da ti ne svetli). :) I kakvu fotrolu ima? Ne bi bilo loše i neki video ako možeš da napraviš.

To je ovaj model:http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_2_ULTRA_DUO_8.0
Sad sam ga stavio na punjac, ujutru ga skidam pa cu probati da pustim neki film na poslu pa nek vrti, da vidimo kakave ce dati rezultate.
Pakovanje je njihovo standarno, posto je uredjaj beli onda su i punjac, USB kabal,OTG kabal isto beli i naravno dobija se vec poznata futrola koja je kao i kod ostalih modela za mene veoma dobro uradjena.Pored toga sam dobio i http://www.prestigio.com/products/Computer-peripherals/Cases_for_Tablets/Case_for_PMP7280
IMG_0160.JPGIMG_0161.JPGIMG_0162.JPGIMG_0163.JPGIMG_0164.JPG

Izgleda fino, nadam se da ce baterija duze trajati nego na predhodnoj generaciji

To je ovaj model:http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_2_ULTRA_DUO_8.0
Sad sam ga stavio na punjac, ujutru ga skidam pa cu probati da pustim neki film na poslu pa nek vrti, da vidimo kakave ce dati rezultate.
Pakovanje je njihovo standarno, posto je uredjaj beli onda su i punjac, USB kabal,OTG kabal isto beli i naravno dobija se vec poznata futrola koja je kao i kod ostalih modela za mene veoma dobro uradjena.Pored toga sam dobio i http://www.prestigio.com/products/Computer-peripherals/Cases_for_Tablets/Case_for_PMP7280

Gde si ga nabavio, da li ga ima kod nas u prodaji već, i naravno, koliko je koštao? Izgleda dobro, da li je to pozadi aluminijum? Kakav je ekran, da li je u rangu sa onim na 5097?

Nazad
Vrh Dno