Šta je novo?

novo iz prestigia

Ja sam ga dobio danas na poklon od prijatelja.Mislim da ce od sutra/prekosutra biti kod nas u prodaji cenu stvarno ne znam.
Ekran je za moj kriterijum dobar, uglovi gledanja isto tako.Davno sam koristio 5097( bio je kod mene nekoliko dana) za mene je na ovom uredjaju ekran bolji.
Pozadi je uradjen od aluminijuma i malo podseca na Ipad, veoma je uradjen kvalitetno_Ovaj uredjaj treba videti uzivo i uzeti ga u ruke.

E ovako kada sam ukljucio film baterija je bila na 83%, osvetljenje mi je ostalo na 100% i wifi je bio svo vreme upaljen i baterija je izdrazala 3h07minuta.
Ja sam zadovoljan, naravno da uvek moze bolje ali mislim da je to sasvim zadovoljavajuce za ovaj uredjaj.

E ovako kada sam ukljucio film baterija je bila na 83%, osvetljenje mi je ostalo na 100% i wifi je bio svo vreme upaljen i baterija je izdrazala 3h07minuta.
Ja sam zadovoljan, naravno da uvek moze bolje ali mislim da je to sasvim zadovoljavajuce za ovaj uredjaj.

A zasto osvetljenje 100%, zar ne moze da se koristi lepo na 50-60%? Moj 5097 na 60% izgleda ekstra, ne znam iz kojeg razloga bi ga drzao na 100%?

drzao je na 100% radi testa baterije... inace na ips-u kad nisi napolje zaista nema razloga da se drzi osvetljenje na 100

Testirao sam ga na poslu, upa sam u veliku guzvu i onda sam samo pustio film, zaboravio da smanjim osvetljenje (naravno da moze da se smanji i veoma je upotrebljiv i na 50%) i da iskljucim wifi :(
da sam smanjio osvetljenje rezultat bi bio jos bolji, nadam se da ce se uskoro ovde pojaviti jos neko ko ga je kupio i da da svoj sud:)

I meni se cini da je cena malo jaca ali ipak je tu S-pen koji mnogo dobro radi.Futrola kao rokovnik koji ga cini onako poslovnim/studentski fenomenalan je za hvatanje beleski.
Dostupnost internetu uvek i ekran od 8".

Nazad
Vrh Dno