Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

I to je puno spram toga kakva je igra, da sam je kupio tražio bih nazad pare.

Uf prelistah na brzaka i nisam nashao, aj da se ne cimam vishe jel podrzava igra AA??
Meni neshto nece da radi, nameshten iz drajvera, grafichka 9800gtx... :/
Shta je ovo u zadnje vreme svaka peta igra podrzava antialiasing... :/

Nisi pazljivo citao... nHancer :)

a za ati? :)

Kada treba da mi ucita Hospital nivo, izbaci me u konzolu sa greskom "failed adler checksum". Probadoh i druge drajvere, ali dzaba.

kakav trash od igre

nemam reci.. pomislio sam da je neka greska Raven ? ID ? *** pa ova igra je ne samo graficki nego u svakom pogledu zaostala 5-6 godina.. nisam znao dal da se smejem il da placem.. kao dete da je pravilo.. pokusali su da ukradu nesto od legendarnog pray-a. PA ja Prej mogu i sad da instaliram i da uzivam HL 1 ako treab.. pa ovo je strasno !!!!
nisam imao zivaca vise kad sam uzewo onaj medaljom SMECE !!!! :smackbum:

lol Prey :D nikada mi nece biti jasno zasto se ljudima dopala ta igra. tezak prosek.

Meni je vise bila u old school fazonu, nema puno razmisljanja nego samo pucaj :d

Wolfenstein je primer da nije sve u grafici, evo ja je po treci put prelazim.
(Jeste, povracam na Crysis i na njegov gameplay)

Tužno je videti ovakve komentare na tako sjajnu igru kao što je ova. Meni je ova igra pružila pravo uživanje. Atmosfera je odlična, oseća se taj wolf šmek. Tomes of power sa sve heretic logom a spominje se čak i spear of destiny. Ko zna, zna. ;)
Oduševilo me kidanje glave protivnicima sa karabinom. Kidanje nogu i tela na dva dela. Zvuk je fenomenalan i igra nije kratka i pruža dosta sati zabave. Ovakve igre pokazuju koliko su današnji igrači razmaženi. Ti isti igrači uvek traže nešto više i nešto bolje a ni sami ne znaju šta tačno hoće. Ali kad treba da se pljuje uvek su tu da kroz truo smisao za humor što više opljuju igru.

Ja ovoj igri nisam našao nijednu zamerku. Kao i uvek do sada raven software me nije nrazočarao.

igysa

naravno da nije sve u grafici, igra je jednostavno smesno tuzna :)
Ako mislite da se samo o grafici radi, verujte da bi radije igrao prethodni wolfenstain nego ovo !
Izvinite al kad sam odigrao pre par godina HL2 .. pre puno godina HL1 , Prey pre 2.. Call of Jurez pre dve.. da ne spominjem Crysis. *** pa ono su bili novi standardi u svemu ! Call of Duty bilo koji deo je za ovo remek delo !!! Pa Sin Episodes ima fenomenalnu atmosferu spram ovog.. pa sad ovo kao najnovija igra i to jos dva uvek vrlo dobra tima da naprave ovakvu blamazau ?? ID je nekad potpisvao samo genijalne stvari.. bruka je ovo za njiih i Raven.
Izvin`te smorio, nisam razmazen al prosto ne mogu da verujem sta je bilo instalirano u mom kompu ?! :crash:

SOF je bre mama za ovo !

.. ako cemo o kidanju glava ;-)

Meni igra nije bila losha - podsetila me je malo na Soldier of Fortune sa onim odvaljivanjem ruku, nogu i glava, ima interesantne moci i dovoljno brz gameplay u stilu starih id igara. Jedino shto sam skoro celu igru preshao u onom "void" rezimu pa mi je igra ostala u secanju kao potpuna psihodelija sa nacistima :d

@Zerbah
"Void" = "Veil" :)
Ja sam koristio samo masinke i karabin, dok bacac plamena, raketa i tesla oruzje sam samo probao kako radi i vise nisam koristio. :)

Takodje:D Karabin je keva :D:p

Karabin je zakon kada se nabudzi kao snajper :) Samo lete glave i fashisti koji trchkaraju okolo i vichu "das snaipa" :D

I ja sam koristio samo ta klasična oružja, ova "egzotična" sam samo probao i to je sve.

mene smorila igra pred kraj, te sam je izbrisao :|

Ja sad peglam matori RtCW, spremam se polako za ovaj novi Wolf, da udjem u stos sa pricom :p

Boze, ovo je jedna od najvecih razocarenja. Grafika podseca na doom 3, sto je logicno jer koristi isti (slican) engine, ali je vala zastareo. Pokreti su lose uradjeni (pogotovo kad trchi), zvucni efekti prosto "bljak"... upropastise franshizu ovom igrom.

Poslednja izmena:
Kombinacija letecih buva, jogi letaca i naucne fantastike a sve upakovano u nazzi folklor zacinjeno likovima iz a. forda. Urnebesna komedija od koje cu ruzno sanjati :zgran:

Treba mi pomoć, ljudi... Dakle, u igri, stigao sam u dvorac, ušao unutra, preskočio onu ogradu, uzeo ono oružje što baca struju šta-li, i došao do rešetkastih vrata što se dižu, ali ne mogu da ih otvorim; iza vrata vidim veliko dvorište, gde ljigavo veliko crveno čudovište (poput onoga bosa što sam nedavno ubio) roka moje prijatelje, e sad, na TAB odem u objectivities i tamo mi lepo piše da iskoristim gravitaciju kad ovaj monstrum skoči i podignem rešetke na vratima, ali – kako, na koje dugme, na koju foru? On skače, ja ne vidim da se išta menja, niti načina da otvorim vrata, prolaza nigde ni jednog nema, zapeo sam i ne mogu da mrdnem. Može li mi ko uputiti kakav koristan savet?

:D:D:D

RTCW je bio tata za obu baljezgariju :sceptic:

Kombinacija letecih buva, jogi letaca i naucne fantastike a sve upakovano u nazzi folklor zacinjeno likovima iz a. forda. Urnebesna komedija od koje cu ruzno sanjati :zgran:

Boze, ovo je jedna od najvecih razocarenja. Grafika podseca na doom 3, sto je logicno jer koristi isti (slican) engine, ali je vala zastareo. Pokreti su lose uradjeni (pogotovo kad trchi), zvucni efekti prosto "bljak"... upropastise franshizu ovom igrom.

slazem se sa vama strashno

Poslednja izmena:
Hehehe, opet ja :D
Elem, na vrhu sam zamka (jel to kraj igre?) i napada me onaj - monstrum iz filma "Alien", samo prefarban u plavo :D
Znači, odma' na startu sam mu roknuo ona jajašca, pa onda on nestane, napadaju me neki mali, srokam i njih, onda se ponovo on pojavi, i uništi mi oružje; e onda se premestim na sledeće, ali me mnogo roka, i na sledećem me ubije, dok pucam u njega.
Ima li neka efektna fora da ga sredim, ili će morati na hard way?

a kakav je multi? :d

Nazad
Vrh Dno