Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

A-JE! Ekstra.Znao sam da ce kad-tad krenuti sa novim wolf-om.Bilo je vec vreme.*ebesh demone i strogove, nemci i okultni reich su konza :D

a u wolf-u nema karakondzula :D

bilo je reci da je novi wolf sledeci naslov posle quake wars kad su krenule price o megatexture tehnologiji i da ce ga pokretati sledeca verzija doom3 masine +MT koja ce obezbediti jedno veliko bojno polje na kom ce se odvijati radnja.
bice sigurno odlicna igra, a od tehnologija videcemo sta ce ubaciti novo i sta ce to doneti.

RtCW je odlicna mesavina shunjalice i pucacine (onoliko koliko 1:svi-ostali odnos snaga dozvoljava). Atmosfera sa odlicnim zvukom je neprevazidjena, cak me ni F.E.A.R. nije iscimao koliko su pricali da hoce. Samo da i ovaj novi Wolf bude kao prethodni (a moze i bolji :D).

Poslednja izmena:
Ma prvi Wolf3D je najjaci :)

Ne mogu da vam opisem koliko mi je drago sto rade na novom...

RTCW одлична игра, одлична атмосфера :guitar: Надам се да ће наставак бити још бољи :wave:

RTCW je odlicna igra. Mozda najbolja koju sam igrao. Super je sto rade nastavak.
Zar onaj ET nije trebao da ima i kampanju ali su je zeznuli pa je izasao samo kao besplatna multiplayer igra.
U zadnje vreme nikako da nadjem igru koja me vuce da je igram a RTCW je bila takva igra. Zna li se otprilike kad izlazi.
Zavrsih (vise puta:) ) na mobilnom DoomRPG i Orcs&Elves i odlicne su igre. Da nije u planu i Wolfenstein. To bi bilo super.

Opet nacisti zombiji...:trust:

Sećam se da sam ladno mogao i da je pokrećem na svom laptopu (P3 800MHz, 256SDRAM, Trident CyberBlade 8MB (DX6)...), dok sam za MOHAA morao da imam minimum DX7. U svakom slučaju odševljen sam najavom.
PS. Zar nije postojao neki multiplayer poznat kao Enemy Teritory baziran na toj igri???
Pozdrav :wave:

Jes' da ne volim hype!
Ali JEDINO kada su dve igre u pitanju - Wolfenstein i Duke Nukem... TU SAM!

Posto Duketa ne znam da li ce ikada biti (ja jos uvek "zelim da verujem"), tu je Return of Return to Castle Wolfenstein! :)

p.s. Gle cuda obe je izmislio APOGEE!!!! ;)

p.p.s. @ Ivan(R) .. Dobar ti avatar!! ;)

Poslednja izmena:
Ovo je stvarno lepa vest, RTCW je jedna od igara koje se pamte, neznam nikog ko ima kompjuter a da je nije igrao! Šta su sve spakovali u manje od 700MB, nadam se samo da će se držati proverenog recepta iz prvog dela.

nadam se da hoce !!!

Uradio :D.

Imam sacuvane autosave fajlove na pocetku svakog nivoa, pa zapocnem onaj tip koji mi se koji igra - Bata-Zivotinja style: masovno trovanje olovom nepreglednih bataljona svaba ili elegantno shunjanje i izigravanje Indijana Dzonsa.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=77167

"We made the announcement that the 360 was the primary development platform - that hasn't changed, but it is in development for the PC as well."

Sve je otislo do moga kada se FPS radi primarno za konzolu ... Dragi moji PC konzumenti, ocekujte Tekken na PC-u, mesaju se babe i zabe ... Kao i Porsche u Zhitoradju, a Yugica na Menhetnu ...

Sve kompanije imaju slican put: u pocetku su tu inovacije, entuzijazam itd, pare su u drugom planu, a kad dodju u fazu u kojoj su sad id ili Valve, da ne pominjem neke druge, pocinju drugacije da razmisljaju, sto je donekle i razumljivo. Srecom, uvek su tu neki novi koji su na pocetku, puni elana, ideja i svega potrebnog za dobru igru :)

Uporedite trenutnu politiku bilo kog od danasnjih mocnih razvojnih timova sa njihovim pocetkom i skoro uvek cete dobiti isti rezultat. Doslo je vreme da neko novi napravi nesto znacajno.

Jedino sto je neiscrpno su ljudi koji sirom sveta uvek prave nesto novo i uvek ima dovoljno novih ljudi koji imaju pravi pristup. Onda na kraju svega i njih ceka da postanu samo izdavaci itd...

Circle of life :)

Poslednja izmena:
Ne bih ja brinuo mnogo za Wolfenstein! Bice to rokachina ito samo takva! Ovo tvrdim na nevidjeno.

Mislim da se mnogo brinete zbog konzola (u fazonu konzole polako ubijaju PC igre) bez razloga. Kvalitet igara (overall) ubija sama trzisna politika (velikih studija) i hiperprodukcija! To nema nikakve veze sa napaljenickim "konzole vs. PC" pricama!

Ostatak price je naravno tacan... da kvalitet uglavnom treba ocekivati od manjih i nezavisnih razvnojnih timova, a da veliki samo zgrcu lovu (a prave smece). To je svuda, pa i u game industriji, tako (velike filmske kuce / hollywood, MTV, McDonalds, CocaCola - sve je smece i ima mnogo boljih i jeftinijih alternativa... ali vecina kupuje od ovih)! ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno