Šta je novo?

Novi Win

Znaci na windows 7 zaboravi (nemas dovoljno rama), skini Driver Genius i uradi sa njim beckup (kad otvoris pise beckup drajvera) i onda sp2 ili sp3 instaliraj. Posle toga mozes da vratis drajvere sa istim programom ili rucno divajs menadzer i selektujes folder. Od programa ja instaliram sebi sledece
Winrar, Winamp, K-Lite, MV2 ili BSPlayer (a mozes i oba) Skype, Adobe Reader, Microsoft Office i neki av koji mi se u tom trenutku testira (to odaberi sam). Ako nisi siguran kako se podize sistem imas windows XP simulator, na googlu ;) Srecno, bilo bi pozeljno da imas nekog pored sebe ko je to vec radio da ti se nadje.....

Ovako:

CPU Type Intel Celeron 430, 1800Mhz (9x200)
Motherboard Name MSI PT890 Neo v2 (MS-7258) - KLIK
Video adapter ATI Radeon x1050 (RV370) - KLIK
Audio adapter Realtek ALC655 @ VIA AC`97 Enhanced Audio Controller
Network adapter Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
RAM 512Mb

Nadam se da je to što vam treba.

Pozdrav :)

Znaci na windows 7 zaboravi (nemas dovoljno rama), skini Driver Genius i uradi sa njim beckup (kad otvoris pise beckup drajvera) i onda sp2 ili sp3 instaliraj. Posle toga mozes da vratis drajvere sa istim programom ili rucno divajs menadzer i selektujes folder. Od programa ja instaliram sebi sledece
Winrar, Winamp, K-Lite, MV2 ili BSPlayer (a mozes i oba) Skype, Adobe Reader, Microsoft Office i neki av koji mi se u tom trenutku testira (to odaberi sam). Ako nisi siguran kako se podize sistem imas windows XP simulator, na googlu ;) Srecno, bilo bi pozeljno da imas nekog pored sebe ko je to vec radio da ti se nadje.....

Eh sada... Jesam gnjavator, ali šta da radim. U Driver Genius, kada radim backup, da li mogu, umesto na "defult" staviti na "auto installer", pa tako kada budem vraćao drajvere, dupli klik na folder gde sam ih sačuvao, da se automatski instaliraju?:trust: Hvala na odgovoru.

Mani se Driver Geniusa, bolje ti je da instaliraš sveže drivere.

Ako stavim Sp3, Da li mi treba NetFramework i koje sve verzije (ako treba, naravno). Hvala.

ne treba...zato sto u sp3 vec imas sve podrzano...zato ti ljudi i kazu sp3 umesto sp2

Ja sam driver genius pomenuo, jer nemoras da skidas sa neta (imas dial-up) ali naravno da je pametnije da ako vec mozes skines nove drajvere (nemoj skidati BETA vezrije nikako)

Ja bih samo da pohvalim coveka i da mu cestitam zbog toga sto je dosao na Benchforum. Bolje mesto za pocetnika nije mogao da nadje :)

Ja bih samo da pohvalim coveka i da mu cestitam zbog toga sto je dosao na Benchforum. Bolje mesto za pocetnika nije mogao da nadje :)
Sorry za off da li je ovo bilo cinicno ili ne? Jer se trudimo da pomognemo coveku, naravno koliko mozemo

Evo i video step by step
klik JA NISAM GLEDAO LINK ali sam video na googlu pa nek pregleda ;)

Naravno da nije, mene je iskreno iznenadilo, u pozitivnom smislu, negovo pojavljivanje na ovom forumu, garant je bila neka preporuka jer koriscenje DialUP-a je smrt za zivce :)

Nije ako nesto moras da uradis (ubedis sebe da to ti treba)

Nazad
Vrh Dno