Upravo sam juce uzeo. U pitanju je W8901G. Za sada, tj za nekih 12 sati rada odlicno sljaka, drzi signal. WLAN nisam jos probao, ali ovih dana cu sigurno da aktiviram i da podesim. Veoma lako se namesta, meni trebalo 5 minuta da podesim ruter, a tek drugi put to radim.
Doplata je 2360 dinara uz vracanje USB modema. Barem je meni toliko lik naplatio u Subotici... >:/
EDIT: I bez problema sam podesio NAT za torrente.
Doplata je 2360 dinara uz vracanje USB modema. Barem je meni toliko lik naplatio u Subotici... >:/
Ja imam Siemens SpeedStream 6515 ruter koji sam takodje platio 2360 din., ali sam totalno ne zadovoljan. Tražiću da mi zamene za TP-Link, jer sam imao TP-Link ali bez wirellesa i bio sam prezadovoljan.
Jel se vraca ta oprema u slucaju raskida ugovora? Ako je odgovor da, onda su vas odrali... Za te pare mogli ste i da kupite ruter.
kao sto sam napisao u vec nekoj sezampro temi , mogu da me povuku za routeru slucaju raskida ugovora... Dam im .... lan kabl
![]()
sve u svemu ja sam zadovoljan Sezamom!
Dobro je pa ima jos ljudi koji su zadovoljni. Ja kada kazem da sam na Sezamu, svi me gledaju u stilu da li sam normalan.
Jedno pitanje, je l' mogu nekako da ostavim neki deo protoka ( tipa 20-30% ) za slobodan pristup, a da to ne ugrozi moju bezbednost?
Aj nek mi neko pomogne za port forward na ovom routeru ... Uspeo sam nekako da nateram da utorrent kako tako radi al ne klasicnim metodama ...
Mozda bi samo mogao da izaberes PVC4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari