Šta je novo?

Novi STB Telekom IPTV(Huawei EC2108v5) par pitanja?

ok,nisam sad kuci...al posto tebi uspelo..sta si dobio,da mozes eventualno da izmenis....

Nisam:)
Kako god,napišete šta vam se pojavi kad vama uspe sve to...I šta može time da se dobije...Ako uopšte i nešto sve to znači...

Poslednja izmena:
Hmmm izgleda moze i wifi usb stick da se ubaci, cim postoje wireless opcije. Za neka druga usb podesavanja, ne postoje izgleda u ovom firmware-u. U svakom slucaju rade oni kodovi i ona sifra na kraju.
150187d5cda535ad56eb2b18aa818bd5.jpg
6537e8a9656725ec7fa9812be31ea41b.jpg
e397d69d389a85d14dc94eba6c223dd2.jpg

Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk

probao sam i ja ponovo,i moze naravno da se udje u taj skriveni Meni...mada nista spec...nema nista od USB,a cini mi se i da je Wireles opcija onemogucena...

narode ,

da li neko zna kako se radi update za Huawei EC2108v5 ? gledam arenu sport HD i svakih 10-tak sekundi mi koci i ledi slika. neverovatno koliko iritira.

nema update,dok Gospoda iz Telekoma ne ponude...bude tu i tamo,ali nije skoro bilo....
bolje ti to prijavi tehnickoj sluzbi....

ma koji ce ti Q..:)..nista specijalno neces da nadjes...

Kako se kupuju kanali i ostalo? Koja je default pin lozinka, *** ne mogu nigde da nadjem nikakvo uputstvo sto se tice toga... Imam ja nalog i moju lozinku za mts na sajtu, ali je slovima, a ovde se kucaju samo brojevi. Hocu da aktiviram hbo jer je besplatan do ne znam kog juna. Hvala

Sent from my Redmi Note 3 SE

Da odgovorim samom sebi, default pin za ovaj nas model je 1111 :) lol

Sent from my Redmi Note 3 SE

Uđeš u skriveni meni i vidi ima li opcija za USB

na daljincu kucaj 104030 pa onda pritisni dugme "settings" (isto na daljinskom) a zatim 8288

Ja još uvek imam jedan taj stari veliki STB crne boje i beli daljinski upravljač za njega. Ali ove opcije su zaključane sada sve otkad postoji Iris TV. Jedino kad ukucam 104030 pojavi se taj settings ekran i onda pritiskom na plavo dugme daljinca, tj. gašenejm STB-a i posle 30 sekundi uključivanjem na isto dugme, događa se reboot uređaja isto kao i pritiskom na power dugme sa zadnje strane risivera. Oni neće da mi uređaj zamene, jer tvrde da Iris TV podjednako dobro radi i na starim uređajima, kao i na novim Skyworth HP4024. Izgleda da su nekako nabudžili da to radi i na starim uređajima, ali koliko sam video svuda po netu Skyworth HP4024 je android uređaj i nema više veze sa Linuxom

Da li je neko mozda provalio ili zna sifru za fabricka podesavanja iz tog skrivenog menija ?

Vrh Dno