Šta je novo?

Novi problem sa Vampirima!!!

Zna li neko sta uraditi sa cetiri figurice od zada u Kineskoj cetvrti posto ih poslazem na postilja?

Moras PRAVILNO da ih poslazes... pogledaj kako izgledaju "stubici" na kojima si ih nasao a onda u onoj sredisnjoj, kruznoj prostoriji ih poslazi tako da budu na istim stubicima kao oni sa kojih si ih uzeo.

ej a kako se zove ta igriva hocu da je kupim

izop je napisao(la):
ej a kako se zove ta igriva hocu da je kupim

Vampire The Masquerade - Bloodlines je ova nova, tj ova o kojoj mi diskutujemo.

Pazi da ti neko ne podvali prvi deo (koji ne moze ni da se poredi sa njom) zove se Vampire the Masquerade - Redemption.

nisam siguran da može da se završi sa Regentom ko nije Tremere?

Zorane, slažem se za najdosadnije, najteže i najstrašnije. Jedino ne znam šta mi je najžešće...

Ako misliš da ne može da se izabere kraj da se uortačiš sa Morfeusom ako nisi Tremere, ja sam igrao kao dete Malkava ;) pa svejedno izabrao taj kraj..

da, fora je da u jednom momentu pred kraj odes do regenta tremere i da mu kazes za princa i sta princ planira i to (naravno podrazumeva se da si pre toga vec bio kod regenta prvi put). Mislim da nema veze da li igras sa tremerom ili ne posto te on svejedno ne primi u klan zvanicno posto nisi zacet njihovim ritualom u njihovom klanu tako da...

Da li negde mogu da se skinu zavrsne pozicije, cisto da odgledam te alternativne krajeve, a da ne igram opet?

pa mogli bi svi da okacimo neki save game pred kraj, meni je ostao samo sa tremerom ako te interesuje mogu okaciti.

Mislio sam ako ima negde na netu vec okaceno. Necu da te cimam jer pozicije su oko 5MB, a pretpostavljam da si na modemu tako da bi upload na neki server trajao vecno :). Elem ako neko zna za vec postojeci link sa pozicijama neka javi.
Inace ja imam poziciju sa Gangrelom i Anarhistima i sa Brujahom i Strausovom Kamarilom sto su 2 od 5 mogucih krajeva koliko se secam.

Bog te mazo. Pa ovo je igra za fakultetski obrazovane.Moram po hitno da je kupim. Već sam posto nervozan, nemam šta da igram. Mislim, dok se ne pojavi cold fear.

borab je napisao(la):
Bog te mazo. Pa ovo je igra za fakultetski obrazovane.Moram po hitno da je kupim. Već sam posto nervozan, nemam šta da igram. Mislim, dok se ne pojavi cold fear.

Ovo je igra od koje ces poceti da tripujes (like me) pogledaj samo iznad sta se desavalo sa mojim postovima.... Pisao sam gde se nalazim na svakih 5 minuta. :D Tako da ti je iskreno preporucujem ! Ako se uzivis u pricu, i saslusas sta ti svaki od likova koji se pojavi u istoj kaze (izgleda da smo svi mi pazljivo slusali/chitali) , onda ces totalno odlepiti. Stvarno je igra osmisljena do savrsenstva... Sada pichim Riddicka nekako, mi svi oni drugari nedostaju :( hahahaah, pogotovo Gary (sunce mu njegovo, mogao sam u Den Hagu zbog njega da zavrsim, sta sam sve ubio dok sam njega nasao. Da mi sude za vampirske zlocine.) ;)

@borab: Ako pocinjes uskoro igru, preporucujem ti da ne igras sa Nosferatu, jer su oni rugobe i necjes moci slobodno da setas gradom, nego stalno kroz kanalizaciju, sto je smor. Igraj sa Thoreador klanom (like me) i to uzmi Female, znas kakva pi**a :) Bice ti zao da je neko povredi... :)

Ljudi, da li svaki klan ima identicnu pricu tokom igre? Predpostavljam da su questovi isti, nego razlozi zasto ovo hocu/necu da ti pomognem, uradim i slicno?

Poslednja izmena:
@Roy jones:
Da, 5.7mb u proseku :S: Fora je da sam pre nego sto sam poslao prethodni reply pogledao koliko je velik save, medjutim klikno sam na neki prvi save koji je bio ~800kb (verovatno sa samog pocetka igre, prazan) pa reko nije frka... I da, na modemu sam tako da....

Hvala majstor Života. Kada da doteram keca na pregled. :wave:

Papss je napisao(la):
Colt Anaconda je mnooooooogo mocan!

Ja te zombije nisam ni ubijao a zavrsio sam igru. Probao sam ali mi je delovalo neprelazno pa se nesto preterano nisam ni trudio. Uopste mi nije bilo jasno kako da cuvam dvoja vrata na potpuno suprotnim stranama groblja. Za odradjivanje tog quest-a dobijas standardno - poene.

ja sam tremere clan i imam veliki melee feat i taj quest sam odradio sa nozem :) ko ne veruje spreman sam da pokazem uzivo :):):)

Pa dobro, sa nozem, ali kako si uspevao da trcis na dve strane u isto vreme!?

rasporedis vreme malo si na jednoj malo na drugoj kapiji nema veze ako malo razlupaju kapiju samo da ne probiju... dva puta sam radio (jer prvi put nisam snimio i izletelo mi iz igre) i oba puta sa prosao odprilike ako se dobro secam 3-4 puta sam menjao kapije

hoce li biti neki expansion

da da, novi expanssion:

Features:

- More in-game lockups !
- New incredible game bugs !!!
- Even more stuttering !
- Utilisation of even more system RAM for saving games !
- Improved auto-save game crashes
...

gx-x je napisao(la):
da da, novi expanssion:

Features:

- More in-game lockups !
- New incredible game bugs !!!
- Even more stuttering !
- Utilisation of even more system RAM for saving games !
- Improved auto-save game crashes
...

mislio sam na nastavak price

Pa zar nisi provalio da se covek *****ava... :D Obrati paznju na drugu tacku, ta mi je najludja... ;)

ako i bude expansion, nece biti skoro jer stvarno ne verujem da bi otisli toliko daleko sa bezobrazlukom da na ovako nedovrseni code nakace i ekspanziju. Na zapadu ljudi daju novce za igre, a sudeci po reakcijama (ne vezano za pricu igre) na coding, pogotovo ljudi sa a64 i 6800/x800 kartama tesko da bi prodali i pola kolicine u kojoj se prodala sama igra...

Sa zakasljenjem, ali..................

..............bolje ikad nego nikad. Ja sam u nedelju instalirao, i poceo da igram Vampire, a da pre toga nisam nista znao o igrici. I mogu da vam kazem da sam se potpuno odusevio, ali skrozzzzz, igra je fenomenalna, i od Undyinga se nisam toliko puta nejezio, znaci skroz sam odlepio.

Na bagove jos uvek nisam naleteo, a secka skoro neprimetno (u toku kise)

i ja sam bio kao ti ali posle me je smorilo sto se igra previse brzo zavrsila ... na pocetku kako se prica razvija izgleda da ce da traaaajeeeee a posle odjednom sve zbrzali

možda je izabrao saradnju sa Ming Xiao.

A od expansiona slaba vajda... Troika je pukla :(

Xenon je napisao(la):
možda je izabrao saradnju sa Ming Xiao.

A od expansiona slaba vajda... Troika je pukla :(

sta moze i to da se uradi??? ja sam zaklao ku..u :)

Za mene je ta igra mnoooogo dugacka (jer nisam igrao neke preduge igre tipa Morrowind itd.) i sto je najzanimljivije nisam zeleo da se zavrsi (u vecini igara se unervozim i jedva cekam kraj kada igram dugo). Bilo mi je jaaako zao kada se zavrsila jer sam se toliko bio uziveo u taj svet.

Vrh Dno