Šta je novo?

Novi problem sa Vampirima!!!

raci je napisao(la):
Moze li mi neko reci sta da radim sa Lily's bail bond,gde da idem.I jos jedna stvar Pisha(ona sto jede ljudsko meso) is downtouna mi je nalozila da nadjem dve items,jednu sam nasao u muzeju a gde da nadjem Giovanni Mension za drugu items?Ako neko zna...

Giovanni Mansion ti je jedna od obaveznih lokacija, pa kad budes isao tamo naci ces vec :D

Untitled-1.jpg

Dakle nalazim se ovde... I poludeh vise...
Iskljucio sam struju, ugasio pumpu, usao u onaj rezervoar (ima levi i desni) i on je prazan. Ukljucim pumpu, napune se rezervoari ali ja zbog pumpe ne mogu da se probijem do rezervoara? Sta da radim??? AAAAAAAAAAAAAAAA !

treba da ukljucis pumpu i dok se ona ne zaleti, ti brzo skoci u vodu i plivaj ka (cini mi se ) levom rezervoaru, ako imas speed ukljuci ga!!!

Kada ukljucis pumpu odmah uskoci u podvodni tunel i plivaj dok se ventil ne zauka brzo.
Inace stigao sam do Giovanija,majku mu je....

Kojem žanru pripada igra?
Na koliko je cd-a?

Poslednja izmena:
Igra je akcioni RPG na 3 CD-a za koju mogu reci da je strava

@borab
ako tek kreces da se igras sa Vampirima, prouci dobro thredove vezane za njih a na ovome su forumu i ticu se grafike, setovanja iste i raznih tips u vezi optimizacije igre, koja je uzgred receno, rame uz rame sa Lock-On po neoptimizaciji :)

borab je napisao(la):
Kojem žanru pripada igra?
Na koliko je cd-a?

Sta god da si do sada igrao, ova igra ce te vezati za racunar... Topla preporuka, ako imas vremena, pocni da je igras... ;)

Zna li ko resenje za leopold drustvo,igra mi stalno ispada posle skoka na camac,pocne da ucitava kraj nivoa i cvrc.

Konacno sam prosao one tunele... Nasao sam onog ruznog Gary-a. Ako potoji jos neki quest u igrici koji je onoliko dugachak i komplikovan, ja cju poludeti. Sve je pocelo tako sto me princ salje da ndjem Gary-a. Onda onaj ludak,sto hoce da mu nadjem kasetu da bi mi rekao gde da idem. Nadjem kasetu, odem u ono *****u kucu Kings Way, ubijam one glave na dve noge ;) userem se od straha. Pojavi se onaj baja Tzimice (tako nesto), pa udri njega. Onda udjem u one tunele, pa igraj igraj ijrag lutaj lutaj lutaj igraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj... I na kraju nadjem Nosferatu-ovce, tj Gary-a. Ovaj quest je nesto najtezete sto je do sada bilo u igrici.
Sada me Gary poslao da nadjem njegovog spijuna u Chinatown. Jos koliko li ima do kraja... smorih se... Treba li mi utoka za Chinatown, imam 50$ i ni jedan metak. A onaj Colt Anaconda kida koliko bije! :(

raci je napisao(la):
Zna li ko resenje za leopold drustvo,igra mi stalno ispada posle skoka na camac,pocne da ucitava kraj nivoa i cvrc.

Resenje:

You may try this do escape from soc of Leopold
To enable the console for the game:
1) Right-click on the shortcut you use the launch the game
2) Select properties
3) Make sure you are on the shortcut tab
4) At the end of the target line add -console, add this outside of the quotes
5) The finished line should look like this if you have the game installed to
the default directory
"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -
console
6) Hit ok, make sure you launch the game using this shortcut

Once you have enabled the console load the saved game from this level
and do the following
1) Get to the boat and approach it, do not get into the boat, but get as close
as you can
2) Open the console using the tilde "~" key
3) Type the following commands in:
If you saved Johansen:
SaveJohansen()

Then to level transition if you're anybody but a Nosferatu:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

And if you're a Nosferatu, instead use:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

4) If you get to the next level and you do not have any items in your
inventory reload your previous save
(make sure you have a discreet save and are not just using the autosave)
and try it again, but stand
closer to the boat.

imas jos da radis ovo:
Majstor^Zivota je napisao(la):
... igraj igraj ijrag lutaj lutaj lutaj igraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj lutaj lutajigraj igraj ijrag lutaj...
dok ne zavrsis!;)
i da trebace ti puca za China Town:)

U kom delu je to Leopold drustvo? China Town? Jos nisam stgao dotle, ali rekoh, ako sam blizu da bar nadjem neki protivotrov za taj bug... Trenutno sam oslobodio cerku onog Wong Ho-a, i otisao u warehouse kod nekog njegovog ortaka, koga tamo roknu i tako...

Imas jos da ides kod Govanija (mislim da se tako zove) i nakon toga ides u Leopold.
Bug se pojavljuje kada treba da se pobegne odatle.Da bi to prosao moras da aktiviras konzolu tako sto u ikonici sa desktopa udjes u properties.U target moras da dodas '' -console''.Kada stignes do camca upalis konzolu i ukucas ''SaveJohansen()'' (mislim da moras da dovedes profesora) i ''changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark'' (ako igras sa klanom Nosferatu onda ''changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark'').
Ako sve dobro uradis moralo bi da radi.

Poslednja izmena:
i od Society of Leopold klupko polako (vrlo polako) kreće da se razmotava.

Ubiću vas, podsetili ste me koliko je dobra igra! :)

a taj kvest po hodnicima je najdosadnija stvar u igri. U stvari, dosadnija od dve dosadne. Drugu neću pominjati jer još nisi stigao dotle...

Ipak mi radi onaj cheet,nisam ga predhodno dobro upisao ali sad radi :D

kako je mene smorio onaj ubica vampira na kraju leopolda, bio sam skroz melee karakter nisam 2 poena dao na ranged...

Mele je strava pogotovo sa macem i u kombinaciji sa nekom dobrom odbranom (naprimer bloodshild).Moze da se nadje unikat mac u nivou odmah posle leopolda (zaboravio sam kako se zove)
Range nije bas los.Na samom pocetku moze da se kupi knjiga.Kasnije moze da se kupi opet i jos se dobije 1 za ranged u holliwudu, ali treba kupovati municiju i sta ako neko napadne sa mele.

Ma ja cu odlepiti od ove igre... Puna je bagova ! Sada sam se zaglavio u Fu-Sindikatu. Neka budala me testira, da vidi kako moze najlakse da ubije moju vrstu, tj vampire. I prosao sam gasnu komoru, lasere, i sada se ubaguje kod onih vetrenjaca sto idu ka meni i oce da me secakju :D On nesto brblja, kao, pita se koliko mogu tecnosti da izgubim pre nego sto prestanem da funkcionisem. Ja sam prvo izbegavao one seckalice,zatim pustio da me osakate pa mi se napuni energija i opet nista, vrata za dalje se ne otvaraju. Pa istrosim svu svoju krv, i opet nista. Jel to bug ili nesto ja ne radim kako treba?

EDIT: Izvinjavam se svima, nasao sam u drugom thredu o vampirima... sorry ;)

Poslednja izmena:
Drustvo, upravo sam utovario sarkofag u FAP-a :D i dovezo ga princu. Sada mi je Becket rekao da idem u to Society of Leopold da pokupim nekog naucnika koji zna kako da otvori sarkofag... Htedoh da pitam u vezi obog bug-a, jel pre nivo da odradim proceduru sa ubacivanjem -console u target, ili u onom delu kada pocne da me izbacuje na desktop...
pozdrav !

p.s. 45min sam ubijao onu bracu Chang... nisam imao ni jedan blood pack... smor zivi.
tu sam odradio 99 quick saves.

A zasto imas potrebu da nas svakih 5 minuta obavestavas kako napredujes u igri? ;) Mislim, koga to zanima? ;)

I ja sam dolazio u slicno iskusenje. Jednostavno, igra je neverovatna i kao retko koja druga te uvlaci u svoj svet. E, Zoran Radmilovic je izgleda bas istripovao da je sve to i proziveo :)

Ti to uradi pre a kada dodjes do camca kada bezis iz pecine onda ukucas sifre.

Poslednja izmena:
Papss je napisao(la):
A zasto imas potrebu da nas svakih 5 minuta obavestavas kako napredujes u igri? ;) Mislim, koga to zanima? ;)

Totalno se utripujem dok je igram... ;) Necju vishe...

p.s. A jel smem da se javim kada bude kraj?
:eyebrows:

ma puska mi nigde nije falila u igri sem tamo u leopoldu kod tog fegeta.

Zorane nastavi slobodno baš mi je zanimljivo da pratim nekog drugog.

I ja sam igrao sa 100% melee likom, id|ota na kraju leopolda sam dobio uz pomoć bloodshielda, bloodstrikea i mnogo živaca.

P.S. zašto je id|ot zabranjena a feget nije???

Poslednja izmena:
Prince Says: HA HA HA HA HA...
"Love you , Jack :) BOOOOOOOOOM ! (da li vam je poznat ovaj deo ;) )

Ja sam uspeo da vidim dva razlicita kraja, mada je neko spomenuo chak da postoje 5 razlicitih. Ustvari ova dva su gotovo identicna, Ili ja otvorim Sarkofag i sve explodira te i ja ginem, ili princu dam kljuc da otvori, te on gine a ja posle na ulici Rodrigesu pokazem srednji prst ;) . U oba sluchaja Jack sedi sa mumijom i gleda "vatromet".

Neko mi je rekao da ce se onaj quest iz Santa Monice gde sam video brutalno ubistvo sam po sebi otkriti tokom igre, ali ili ja nisam skontao da sam ga resio, ili stvarno nisam. I receno mi je da je finale u Santa Monici ali nije... Jel neko resio taj quest? I onaj Regent iz LA Downtown (onaj celavi sto lichi na Morfeusa) ko je taj baja? Nigde ga nema u prichi? Njegov quest takodje nisam ni pokusavao da resim, oko neke epidemije u LA-u. E sada da sumiram utiske i toliko od mene sto ste tice vampira.

Najdosadnije: Tuneli koji pocinju ispod kuce Kings Way, tuneli koji vode ka Nosferatu klanu... ubedljivo najveci smor u igri.

Najteze: Ubiti Miao Xing

Najzesce Fight sa Bachom u Society of Leopold

Najstrasnije Ocean's House Hotel (mozda zato sto je to bio pocetak)

a vama? Pozdrav !

Majstor^Zivota je napisao(la):
I onaj Regent iz LA Downtown (onaj celavi sto lichi na Morfeusa) ko je taj baja? Nigde ga nema u prichi? Njegov quest takodje nisam ni pokusavao da resim, oko neke epidemije u LA-u.
Da si rešavao i njegove kvestove, imao bi mogućnost na kraju da izabereš da se pridružiš njemu.. Ono, još jedan moguć kraj igre..

Nazad
Vrh Dno