Šta je novo?

Novi Open ADSL Click paketi

Srbija do Tokija, Durlan do Mekdonaldsa. Povecano juce u Nis(u) sa 2 na 4. Ptt adsl.

Da li ce onda i meni povecati brzinu u Veratu sa 4 na 16mbit/s,potpisao sam onaj njihov novi ugovor za postojece korisnike,sa 1mbit/s na 4 pre 15tak dana,i trenutno mi je brzina 4mbit/s

Da li ce onda i meni povecati brzinu u Veratu sa 4 na 16mbit/s,potpisao sam onaj njihov novi ugovor za postojece korisnike,sa 1mbit/s na 4 pre 15tak dana,i trenutno mi je brzina 4mbit/s

hoce nazovi verat i trazi da ti povecaju brzinu na 16 mb ali se spremi da ti na kraju meseca dodje racun od jedno 4-5 hiljada dinara. samo tako ces dobiti 16 mb drugacije nista, ovako samo ces se zadovoljiti sa 512 kb uploada.

Ima li neko kod Verata a da mu je povecana brzina?

koji si paket imao pre povecanja?
i jel usput imas IPTV ili u onom paketu iz promocije 4Mbit+IPTV?
Paket Click 6. Kao sto rekoh, imam IPTV. Ne nadaj se previse povecanju na 6 Mbit/s ako si na promociji za 4 Mbit/s, a ako nemas IPTV (a i onda mora da te, da izvines, usere).

Pitanje: Zasto su najmanje povecanje dobili korisnici click 4 paketa?

Odgovor: Zato sto njih ima samo par hiljada pa se nece buniti a par stotina hiljada u studentskoj akciji se takodje nece buniti jer imaju click 4 kao sto im je obecano...cheers

odlicno radi taman mi dobro doslo ovo povecanje uploada :)

1112299734.png
[/URL]

Rakovica, Beograd, samo podnesena prijava za speedup. Jos uvek nista od povecanja (click1):

Bandwidth Down/Up(kbps) 2043/190
SNR Margin Down/Up(dB) 26.5/36.5
Attenuation Down/Up(dB) 20.0/10.0

Polako, sinak. Ti i ja smo u drugoj ligi. Nama deda mraz stiže tek posle 20-og. Prvo BG, NS, SU, VŠ i ostali na severu pa tek onda KG, VA, ŠA, ČA, ZA, NI, LE, VR, PI.

U prevodu prvo sever pa tek onda siromašni jug. Kao i uvek do sada.

Znači prvo oni koji redovno plaćaju komunalije :D

Pu, pu, al' nas urekoste! Još ni za koga u Subotici nisam čuo da je dobio povećanje, bez obzira bio on na TS-u, ili na nekom od potprovajdera. Moraću prestati da plaćam te nesretne komunalije :D. Čekamo i dalje!

Pa vi posle pričajte da je sever povlašćen! Kod nas je cenjeni Telekonj toliko redovan da nisam još čuo ni da se nekom zaglavio Speed Up, sve po P.S.-u!

Poslednja izmena:
Hmmm, Beotel baš rešio da obeli obraz i po ovoj vesti na sajtu
http://www.beotel.net/?strana=52&sekcija=glavna&vesti=1&katv=1&jezik=1#vst192
moj maxi paket sa 4/256 postaje čak 6/1 za istu cenu od 2890 dinara!

Još kada se uzme u obzir da sam još u onoj akciji platiš jedan mesec i dobiješ sledeći gratis ispade ovako lep paket po bagatelnoj ceni od 1450 dinara mesečno!

Još samo kad bi telekom sredio centralu u mom mestu jer je uveče preopterećena pa svima ADSL radi loše (ping~150-200ms)...

Kod nas je cenjeni Telekonj toliko redovan da nisam još čuo ni da se nekom zaglavio Speed Up, sve po P.S.-u!

meni je bio zaglavljen 2Mb/s na 4 Mb/s ali nazalost samo mesec dana posto sam se selio :( inace nema jos povecanja ovog novog ni kod mene :(

Ni u Krusevcu jos uvek nista.
A i onako nema nesto interesantno za "kupovinu". :)

Bravo za Beotel ( http://www.beotel.net/?strana=52&sekcija=glavna&vesti=1&katv=1&jezik=1#vst192 ) koji paket 4096/256 povecava na 6144/1024 za iste pare, a najvecu dobit
imaju oni koji su do 31.12.2010. uzeli akciju 1Mesec +1Gratis tako da za 1445 dinara sa PDV-om dobijaju 6Mbit/1Mbit naspram Telekomove akcije 4Mbit/0.5Mbit za iste pare.

U slucaju da Beotel produzi ili ponovo pokrene akciju 1Mesec +1Gratis ili 6meseci Gratis, cim mi istekne Telekomov student paket u maju 2011 prelazim kod njih.
Jedina mala zamerka na racun beotela je sto se ne dobija Wi-Fi ruter za kucne korisnike, a i predpostavljam da im je kvalitet veze losiji od Telekoma ( ping i sl. )

P.S. Napisao sam e-mail tehnickoj podrsci Telekoma da stari paket 4Mbit/0.256 Mbit povecaju na 6Mbit/1Mbit kao neki drugi provajderi.

Poslednja izmena:
masta radi svasta tako i beotel masta da ce ovim marketinskim trikom privuci vise korisnika ali od toga nema nista, moze samo da zavrse na sudu zbog iznosenja laznih podataka.

masta radi svasta tako i beotel masta da ce ovim marketinskim trikom privuci vise korisnika ali od toga nema nista, moze samo da zavrse na sudu zbog iznosenja laznih podataka.

I drugi provajderi će uraditi isto što i Beotel.Takav im je dil sa Telekomom.

Evo i sever malo sunce da ogreje, sad vidim da mi je ruter setovan na: Bandwidth Down/Up(kbps) 1536 / 251, to znači da moram ponovo da podnesem zahtev za speed up, čisto da izbegnem overhead?

Jesi li isprobao brzinu? Mnogima je, pa i meni, ostao stari paket(brzine) iako smo zvanicno "dobili" ubrzanje.

@Zooo

Ja sam podneo zahtev za speed up, preko sajta...i nista (prosla su 3 dana) a za kreiranje profila je potrebno 24 sata, ako se ne varam? Da li da nazovem kor. servis? Da li uopste radi speed up usluga (sada)?

Inace u ruteru mi je podeseno 1535/252. Brzina skidanja ~ 165 KB/s. a upload oko 26 KB/s.

Poslednja izmena:
Upload i ping su malo bolji, to mogu da primetim, što se tiče DL, u pozadini radi dl jednog linka sa Letitbit-a (free userima je ograničeno na 50 KB/sec) tako da to ću tek sutra da vidim...

@white eagle - treba sačekati malo da prodje ova gungula, za par dana će sve biti jasnije pa i šta će biti i kako će funkcionisati Speed Up. Po ovome kako su nam ruteri setovani ispada da je trenutno isključen, ne bi me čudilo i da ga skroz ukinu. To bi bilo totalno s*****e jer bi onda u praksi, kad oduzmemo gubitke na ADSL-u, to značilo da imamo malo jače od 1MB/s.

Poslednja izmena:
Evo i sever malo sunce da ogreje, sad vidim da mi je ruter setovan na: Bandwidth Down/Up(kbps) 1536 / 251, to znači da moram ponovo da podnesem zahtev za speed up, čisto da izbegnem overhead?

podnesi obavezno i ako te sunce jos jedanput ogreje imaces 4 mb paket. jer 3 mb u telekomovoj ponudi nema pa ti se tako smesi 4 mb sa 512 uploada. sto je po toj ceni vise nego odlicno.

@Zooo

Ja sam podneo zahtev za speed up, preko sajta...i nista (prosla su 3 dana) a za kreiranje profila je potrebno 24 sata, ako se ne varam? Da li da nazovem kor. servis? Da li uopste radi speed up usluga (sada)?

Inace u ruteru mi je podeseno 1535/252. Brzina skidanja ~ 165 KB/s. a upload oko 26 KB/s.

nemoj da te to cudi sta pise na sajtu jer je to u praksi mnogo drugacije. predzadnju put kada sam menjao brzine sa click 16 na click 1 je sve proslo u roku 5 min i kada mi je pustem 1 mb sam podneo zahtev za speed up, trebalo im je 11 dana da aktiviraju uslugu a sada zadni put kada sam je menjao i vratio se ponovo na stari paket su mi ukljucili speed up u roku dva sata. tako da nema pravila. najpametnije ti je da nazoves korisnicki ida pitas u cemu je problem i kada mozes da ocekujes da ti aktiviraju uslugu?

nemoj da te to cudi sta pise na sajtu jer je to u praksi mnogo drugacije. predzadnju put kada sam menjao brzine sa click 16 na click 1 je sve proslo u roku 5 min i kada mi je pustem 1 mb sam podneo zahtev za speed up, trebalo im je 11 dana da aktiviraju uslugu a sada zadni put kada sam je menjao i vratio se ponovo na stari paket su mi ukljucili speed up u roku dva sata. tako da nema pravila. najpametnije ti je da nazoves korisnicki ida pitas u cemu je problem i kada mozes da ocekujes da ti aktiviraju uslugu?

Ja sam samo jednom aktivirao, odavno i nije proslo ni 12 sati, usluga je bila aktivirana, pa zato mi je cudno.
Nazvacu servis da se raspitam.
Inace ja sam postovao u pogresnoj temi i citirao ovo:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?240944-ADSL-4-IPtv-Telekom&p=2436148&viewfull=1#post2436148

Malopre podnesoh zahtev za aktiviranje, white eagle - najbolje poslušaj Smallville-a.

@Smallville - jesu tebi setovali ruter na novu brzinu i da li ti je aktivan speed up?

Edit: @MIB - Dodao sam još jedan link u Jdownloader i situacija je ista kao i pre, tj. vrti se ukupan DL oko 125 KB/s

Poslednja izmena:
Hvala obojici...pa nista, sacekacu onda...neko vreme da prodje ovaj metez pa da vidim na cemu sam (kojoj brzini).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno