kudi gresis silno
odnosno, lose je reci ovako - gresis. niko ovde ne gresi, stim da ti imas tvoje vidjenje stvari, koje je za tebe ispravno, a ja (i josh nekolicina) moje (nase) malko drugacije...
kad rekoh da gresis mislim na gestures - to je zaista super ideja, gledao sam neki video sa ms ovim prototipima iste stvari. koliko traje senzor? traje onoliko koliko naprave da traje.
sto se feelinga tice, to je mislim individualno, mada sam ja licno zakljucio da mi vise odgovara da kucam na iphonetu na tastaturi koja nema ni feedback ni click (ugasio sam klik nervira me), nego na fizickoj tastaturici nekog smartphonea. zasto? lakse je - manje se truda ulaze, a kad se covek navikne na nepostojanje feedbacka, to vise nije nikakav problem.
sto se ergonomije tice, to je diskutabilno. cini mi se da je malen. mada nemam problem sa sapunastim izgledom, cak mislim da bi saci vise prijalo da stoji tako malo podignuta nego dosta zakrivljena (koristim mx 620 - slican kao revolution po ergonomiji)
daklem, mislim da mozda i nije losa ergonomija.
ono sto meni smeta je sto su napravili samo ovih par gestura za mis, ocekivao sam neke expose gesture *sa svim prstima munes po povrsini, i verovatno spaces... itd.... ali to bar nije problem softverski dodati (josh jedna prednost - dobijas mis sa virtuelno beskonacno dugmica)
mojih 5 centi...
i kudi, nemoj da si tako nepoverljiv prema novim stvarima - kad deluje cudno, uglavnom je jer je bolje