Šta je novo?

Novi Duron OC

Misko je napisao(la):
...

Koliko je meni poznato svi 1.4 su A, a svi 1.6 duroni su B. Inace vec ga vidim kao best buy.
Ma jok, ja evo sada njakam jedan 1400 B...

notax je napisao(la):
...
Nije tacno. Kao mali je probao da OC Hi-Fi zvucnike sa naizmenicnom strujom, i ubio ih je ko zeca. :D
Mozda je kao mali mislo :idea: da je reinkarnacija Tesle pa da proba :beat:

CAR - zar nisi chuo za zamor materijala, mozda se tvoj cpu umorio od oc :)

Misko - mislim da je fsb 250 malo ja bi to na bar 300 ma shta na 300 na 400 minimum :beat:
Kad onaj bre Intel moze tvz virtualni fsb 533 sho AMD ne bi mogao da se potera :whip fsb 400 :D

notax je napisao(la):
...

Nije tacno. Kao mali je probao da OC Hi-Fi zvucnike sa naizmenicnom strujom, i ubio ih je ko zeca. :D

Nije tacno. To sam radio da bi video kako svira 50Hz-a, inace zvucnici su ostali ispravni ;) .

notax je napisao(la):
...

Na ovom forumu svtarno svashta moze da se sazna type; :mrgreen: (D) Misko, kad se vidimo hocu detalje (ocu i ja da chujem 50Hz :d)

Evo Care neda mi se da spalim nesto pa mi se neda, cak sam pokusao i da modujem Duron-a u tbred-a kad ono uspelo cheers . Sad cu da te :hump: :hump: :hump: sa duronom u testovima, jer malisa ide na 2.6 na 1.95 ali treba neka turbina, a ne raptor. Ploca je od sutra under construction :mrgreen: . Moram i ja nekako na 250 FSB. Pozdrav.

Zaboravi da kazem sta i kako:

Oprema weller 15W lemilica, sa zasiljenim keramickim vrhom, nisam ni hteo da radim modifikaciju, nego neki telefon sam trebao da zalemim :mrgreen:, a weller izmisljen da pecne duron-a, onako mami da lemis s njom po duron-u :mrgreen:. BTW lemi se poslednji par kontakata na L2. Evo i slike. Odradio sam i L12 mod i ploca ga vidi kao 166fsb proc.

Pedantno odradjeno, nema sta, trenutacno se prepozna profesionalni zavarivac! :)

Aponen je napisao(la):
Pedantno odradjeno, nema sta, trenutacno se prepozna profesionalni zavarivac! :)

cheers , evo jedne veoma lepe stranice za sve koji zele da izvuku max iz ABIT NF7/NF7-S.

http://www.logan.eclipse.co.uk/abit_nf7_(s)_v2_0.htm

Misko je napisao(la):
Evo Care neda mi se da spalim nesto pa mi se neda, cak sam pokusao i da modujem Duron-a u tbred-a kad ono uspelo cheers . Sad cu da te :hump: :hump: :hump: sa duronom u testovima, jer malisa ide na 2.6 na 1.95 ali treba neka turbina, a ne raptor. Ploca je od sutra under construction :mrgreen: .
He, he...
Decko, kako to mislis da me stignes (i cak prestignes!) - pa ti si svetlosnu godinu iz mene!!! :smk:

I sta pretis tom mizerijom, mislis da ovde kod mene ne sedi jedan TBred spreman za tih "famoznih" 2.6 giga? :hump:
I to ce da bude sa 260x10... :hair:
Misko je napisao(la):
Moram i ja nekako na 250 FSB.
Pozdrav.
Aha... 'oce to tako. Kad nesto silno zelis, onda se to i ispuni :beat:
Ko te to palio da svaki NF7 ide na 250 MHz? Ne, to samo par komada hoce... a do tada, drz' se ti 225 MHz :beat:

BTW, sta znam, mozda nekako i stignes do tih 250... ali opet slaba vajda, ja vec istrazujem predele oko 260 km/h... ovaj, MHz! :mrgreen:

Misko je napisao(la):
...

cheers , evo jedne veoma lepe stranice za sve koji zele da izvuku max iz ABIT NF7/NF7-S.

http://www.logan.eclipse.co.uk/abit_nf7_(s)_v2_0.htm
Misko, druze stari... pa sta saljes ljude na te strane sajtove? Nije valjda da si se i ti "ucio" sa toga?

Pusti tog tipa, i dodji ovamo da ti ja pokazem kako da izvuces maximum iz NF7 :beat:

BTW, ovaj link ti nesto bas i ne sljaka? Neku crtu si prevideo, ili dodao... sta li je?

Pozdrav

Misko je napisao(la):
Evo Care neda mi se da spalim nesto pa mi se neda, cak sam pokusao i da modujem Duron-a u tbred-a kad ono uspelo cheers . Sad cu da te :hump: :hump: :hump: sa duronom u testovima, jer malisa ide na 2.6 na 1.95 ali treba neka turbina, a ne raptor. Ploca je od sutra under construction :mrgreen: . Moram i ja nekako na 250 FSB. Pozdrav.

Kad kačite shotove iz WCPUID programa u padajućem meniju ima jedna mnogo lepa stavka save to bitmap, tako da ne moramo svi da gledamo i tvoj desk :d

Ili ALT + PrtScn. Stvarno otkad je to moda da se kaci ceo desktop u 1280x1024 zbog slicice od 450x500 pixela. Mislim, ono "natjecanje za najlepsi dekstop" na nasem forumu je odavno proslo :d

Pozdrav.

PS: Misko daj oderi ovog Cara sa tim Duronom - na glavu nam se popeo vise sa svojim O/C rezultatima :d

Misko za pojachalo si elegantno precutao :boom:, da nije mozda bilo?
Chek, chek pustite mene znam ja to da .... 50hz :boom: :D
Genghis Khan pazi samo da nebude poslednje shto cesh da chujesh :)
Misko odlichan zahvat drago mi je da je operacija uspela a pacijent nije umro :)
Jel moglo to da se uradi bez lemljenja kao na starim duronima ili su L2 kontakti
malo ispupcheni pa mora da se lemi :?: btw vreme je za wather block :)
Car nemoj sad da panichish shto ti durko ubija cenu, ovaj brzinu cpu-a :)

CAR je napisao(la):
...
BTW, ovaj link ti nesto bas i ne sljaka? Neku crtu si prevideo, ili dodao... sta li je?

Pozdrav

Ma radi link 100%, nesto ti se zabagovao NF7-S na 250+ :D, pa nece da otvori.

delimir je napisao(la):
PS: Misko daj oderi ovog Cara sa tim Duronom - na glavu nam se popeo vise sa svojim O/C rezultatima :d
Tek cu da vam se pentram, sad kad su pocele da pristizu DDR500 memorije! :beat:

Misko je napisao(la):
...
Ma radi link 100%, nesto ti se zabagovao NF7-S na 250+ :D, pa nece da otvori.
U stvari, bio sam ravno na 260 kada sam probao da otvorim link :beat:

Nego, radi link, bez problema... samo ja, *****, bio u @lite-u kada sam kliknuo! :d

Misko je napisao(la):
Zaboravi da kazem sta i kako:

Oprema weller 15W lemilica, sa zasiljenim keramickim vrhom, nisam ni hteo da radim modifikaciju, nego neki telefon sam trebao da zalemim :mrgreen:, a weller izmisljen da pecne duron-a, onako mami da lemis s njom po duron-u :mrgreen:. BTW lemi se poslednji par kontakata na L2. Evo i slike. Odradio sam i L12 mod i ploca ga vidi kao 166fsb proc.
Prema toj slici taj je vec imao 128kb L2, a ti mu "dodao" jos 128 :)

CAR je napisao(la):
...
Tek cu da vam se pentram, sad kad su pocele da pristizu DDR500 memorije! :beat:

Bolje ti spremaj ispite nego da se frljas MHz-ima :mrgreen: , k'o da ces od toga bolje ziveti. Dal' neces mozda da muvas ribe i da im kazes : " Seko, moj (NF7-S) ide na dvestasheset ! a dize (NF7-S) se na 275" ili " Moj (Siluro) izvlachi 15 'iljada u 3D Marku ! " :beat: ili ne daj Boze " Uradio sam L12 i Vdd mod ! " :hump: i

Lukija je napisao(la):
...
Bolje ti spremaj ispite nego da se frljas MHz-ima :mrgreen: , k'o da ces od toga bolje ziveti. Dal' neces mozda da muvas ribe i da im kazes : " Seko, moj (NF7-S) ide na dvestasheset ! a dize (NF7-S) se na 275" ili " Moj (Siluro) izvlachi 15 'iljada u 3D Marku ! " :beat: ili ne daj Boze " Uradio sam L12 i Vdd mod ! " :hump: i
Ispite sam zavrsio upravo prosle nedelje :), koknuo 3 komada zaredom i sutra upisujem godinu ;)
Devojcice vatam na zvaku, a ne na plocu :mrgreen:

A inace, moj Siluro izvlaci 16 'iljada u 3DMark-u :beat:

Nazad
Vrh Dno