GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Ma jok, ja evo sada njakam jedan 1400 B...Misko je napisao(la):...
Koliko je meni poznato svi 1.4 su A, a svi 1.6 duroni su B. Inace vec ga vidim kao best buy.
Ma jok, ja evo sada njakam jedan 1400 B...Misko je napisao(la):...
Koliko je meni poznato svi 1.4 su A, a svi 1.6 duroni su B. Inace vec ga vidim kao best buy.
Mozda je kao mali mislo :idea: da je reinkarnacija Tesle pa da proba :beat:notax je napisao(la):...
Nije tacno. Kao mali je probao da OC Hi-Fi zvucnike sa naizmenicnom strujom, i ubio ih je ko zeca.![]()
notax je napisao(la):...
Nije tacno. Kao mali je probao da OC Hi-Fi zvucnike sa naizmenicnom strujom, i ubio ih je ko zeca.![]()
notax je napisao(la):...
Aponen je napisao(la):Pedantno odradjeno, nema sta, trenutacno se prepozna profesionalni zavarivac!![]()
He, he...Misko je napisao(la):Evo Care neda mi se da spalim nesto pa mi se neda, cak sam pokusao i da modujem Duron-a u tbred-a kad ono uspelo cheers . Sad cu da te :hump: :hump: :hump: sa duronom u testovima, jer malisa ide na 2.6 na 1.95 ali treba neka turbina, a ne raptor. Ploca je od sutra under construction :mrgreen: .
Aha... 'oce to tako. Kad nesto silno zelis, onda se to i ispuni :beat:Misko je napisao(la):Moram i ja nekako na 250 FSB.
Pozdrav.
Misko, druze stari... pa sta saljes ljude na te strane sajtove? Nije valjda da si se i ti "ucio" sa toga?Misko je napisao(la):...
cheers , evo jedne veoma lepe stranice za sve koji zele da izvuku max iz ABIT NF7/NF7-S.
http://www.logan.eclipse.co.uk/abit_nf7_(s)_v2_0.htm
Misko je napisao(la):Evo Care neda mi se da spalim nesto pa mi se neda, cak sam pokusao i da modujem Duron-a u tbred-a kad ono uspelo cheers . Sad cu da te :hump: :hump: :hump: sa duronom u testovima, jer malisa ide na 2.6 na 1.95 ali treba neka turbina, a ne raptor. Ploca je od sutra under construction :mrgreen: . Moram i ja nekako na 250 FSB. Pozdrav.
CAR je napisao(la):...
BTW, ovaj link ti nesto bas i ne sljaka? Neku crtu si prevideo, ili dodao... sta li je?
Pozdrav
Tek cu da vam se pentram, sad kad su pocele da pristizu DDR500 memorije! :beat:delimir je napisao(la):PS: Misko daj oderi ovog Cara sa tim Duronom - na glavu nam se popeo vise sa svojim O/C rezultatima :d
U stvari, bio sam ravno na 260 kada sam probao da otvorim link :beat:Misko je napisao(la):...
Ma radi link 100%, nesto ti se zabagovao NF7-S na 250+, pa nece da otvori.
Prema toj slici taj je vec imao 128kb L2, a ti mu "dodao" jos 128Misko je napisao(la):Zaboravi da kazem sta i kako:
Oprema weller 15W lemilica, sa zasiljenim keramickim vrhom, nisam ni hteo da radim modifikaciju, nego neki telefon sam trebao da zalemim :mrgreen:, a weller izmisljen da pecne duron-a, onako mami da lemis s njom po duron-u :mrgreen:. BTW lemi se poslednji par kontakata na L2. Evo i slike. Odradio sam i L12 mod i ploca ga vidi kao 166fsb proc.
CAR je napisao(la):...
Tek cu da vam se pentram, sad kad su pocele da pristizu DDR500 memorije! :beat:
Ispite sam zavrsio upravo prosle nedeljeLukija je napisao(la):...
Bolje ti spremaj ispite nego da se frljas MHz-ima :mrgreen: , k'o da ces od toga bolje ziveti. Dal' neces mozda da muvas ribe i da im kazes : " Seko, moj (NF7-S) ide na dvestasheset ! a dize (NF7-S) se na 275" ili " Moj (Siluro) izvlachi 15 'iljada u 3D Marku ! " :beat: ili ne daj Boze " Uradio sam L12 i Vdd mod ! " :hump: i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari