...Jedini problem je sto ne mogu da snimim jednu velicinu u kojoj najvise gledam vec se svaki put posle gasenja browsera resetuje na najmanji player...
To meni smeta već od prve izmene koja se tiče veličine player-a. Kako je to počelo? Tako što su ljudi na čelu YouTube-a shvatili da mogu da štede bandwith. Dugo vremena je postojala opcija da, ukoliko je available, 720p bude uvek učitavan (naknadno, ako je available, korisnik može prebaciti na 1080p). Obzirom da ljudi širom sveta, sada i kod nas, imaju konekcije koje bez problema loaduju 720p za gledanje u real-time to su svi uključili. Zašto bi neko gledao/slušao lošiji kvalitet?
Problem nastaje kada YouTube, pre više od godinu dana, izbacuje opciju da se
uvek učitava HD materijal (ako je available), nego se dodaje opcija "Always play HD when switching to fullscreen (when available)". Samim tim,
svaki put kada želim da gledam da gledam HD materijal, moram to sam, manualno, da promenim. Postoji samo jedan razlog zašto je to urađeno - ušteda bandwitha.
I, iskreno, jako mi smeta što mi uvek resetuje veličinu playera na najmanju tako da uvek moram da povećavam sam i loadujem 720p/1080p.