Šta je novo?

Novi dizajn youtube-a

Da... tako radi u Chrome-u ali u FF scrolluje sve.

I u Operi sve scrolluje.

11.50 1074 skrola sve :(
Mozda zbog neke od ekstenzija. Isprobacu par stvari.

Stvarno bolje izgleda nego ranije.

Ne svidja mi se ovo sto ne vidis koliko traje klip i nemas funkcije dok ne kliknes na prozor, ranije se to pojavi cim predjes misem preko klipa..

Ko kaže? :) . Na mouse over preko prozora gde ide klip iskoči onaj bar gde imaš sve opcije, uključujući i vreme trajanja klipa. Pričam za Chrome, za ostale ne znam.

Na Operi nije tako.. Je*es mi sve ako ovo ne rade namerno, da bi presao na Chrome..

Ma jeste, odmah teorije zavere.. pa kad koristis operu.

Ka koristim i firefox i chrome ali sam ff detaljno opremio addonima i bookmarkovima itd, YT radi u punom ''sjaju'' .

I ja sam imao problem na safariju, tekst na youtube-u je bio nekako previse pikselast. Od kad sam instalirao Lion popravilo se i sad je isto kao i na chrome-u. Inace,moze biti da je istina ovo sto boris prica. Google se previse razmahao u prethodnih mesec dana, imaju velike planove, mozda hoce da naprave vecu bazu chrome korisnika jer svi njihove servisi najbolje rade na chrome-u. Nije nemoguce.

Jesu to opet nesto ceprkali ispod videa polozaj like/dislike ili meni to neki add-on brljavi?

Sad kad upalim playlistu na yt. i pustim npr 80u pesmu on pusti pesmu ali UVEK drzi playlistu na prvoj pesmi..tako i kad ide sledeca..jel to neki bug ili..?!

Isti problem imam i ja. Aj proveri za ovo iznad sto sam ja pitao.

Kako vam streamuje YT? Sa 25Mbit meni jako lose, stavim 480p i ide ispred trenutnog vremena prikazivanja par mm ispred.

Meni skroz ok, a uglavnom gledam 720p (gde god mogu). Imam 16Mb...

Nazad
Vrh Dno