carnivora ursidae je napisao(la):...das lepo 90eu za napajanje i nema problema.... :d
ma znam da je baterija u autu...vise mi ups sluzi kao produzni :d .Interesantan je +12V napon, celih 4.48V (image3.jpg) a i baterija ti je u ocajnom stanju, 2.8V
al je taj stedisa...salim se naravno.zasto da ne.samo sto je kod tebe 130w=130w a ne 80w.celu zbrku oko famoznih "W" su napravili kinezi.dize mi se kosa na glavi od njih. :S: kung-fu napajanje od "300w" se usijavalo toliko da je i kuciste bilo vruce.posle stavljanja kvalitetnog napajanja potrosnja je bila ispod 200w a napajanje hladno.da se covek zapita:"pa koliko je wat-i imalo onda kung-fu napajanje?100w???!!!" 😡Sve ovo zajedno u IDLE-u trosi oko 130W
Black RIder je napisao(la):- nije ukljucen C'n'Q
ma ja imam merac na napajanju koji pokazuje potrosnju u wat-ima.merac je ok jer reaguje tj."skace" na svako opterecenje.na nekom testu je bilo reci da je precizno sa odstupanjem 10%.tada sam se i zgranuo kada sam video realnu potrosnju.I kako na kraju merite koliko W trosi komp???
nema razloga da ne izdrzi.kod mene ide download sa wireless,dvd rezanje,film(izlaz na tv) i KAV scan pa nikad nije pukao....a potrosnja do 220-230w .mada tih tvojih 130w mi je neverovatno... :wave:ovo probao da uradim odjednom sumnjam da bi Windows izdrzao
gx-x je napisao(la):e super 🙂 ja sam probavao to sa sto sam ti rekao da probas, cross-copy sa HDD-a na HDD i sa CD-a na HDD u isto vreme i prime95 iza i winamp (da bi i zvucna vukla struju) i izdrazao je winXP bez problema 😉
konacno neko nesto tacno da kaze.upravo tako....uzmes lepo i vidis koliko su ti zahtevne komponente,pogledas vrednosti napajanja po izlazima i sve ti je jasno....tih 360W nije bezuslovno, postoji i Amperaza do koje napajanje moze da izdrzi tih 360W + to je na svim grana zajedno i kombinovano sto ce reci da ako imas uredjaj koji vuce 250W sa 12V grane najverovatnije ti napajanje od 360W nece biti dovoljno. Takodje kada bi stavio neki HDD koji vuce 30W na 12V i 50A riknulo bi ti napjanje najverovatnije, ovo je u teoriji, u praksi tesko da ce nesto da vuce tako malo W i toliko mnogo A pogotovo ne na 12V Medjutim kad se kombinuje amperaza ovde, amperaza tamo, malo ovo malo ono, tih 360W bas i ne bude 360W....
StORM48 je napisao(la):@nickname
6800 da "zagrcne" Enermaxa 420w!!!!!????
Slušaš li (čitaš li, ustvari) šta pričaš!?
Ja na Chieftecu 360 imam 5 diskova i 3 optička drajva, R9800 i još gomilu hardvera. To u MAX Loadu ne prelazi 70%. Ovaj scenario (koji si opisao) bi eventualno mogao da se desi, ako GF hladiš sa gasnom turbinom 6KW. Mislim, koje preterivanje....
SGI PowerChallange ima napajanje 480w, ali GF-u nije dovoljno... Svašta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari