Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje. Kad sam ušao prvi put na novi forum, video sam opciju za promenu nicka i podneo zahtev, koji još uvek stoji pending. Jel to ubačeno slučajno/za test pa neće ni biti moguće, ili da samo sačekam?
 
Ja bih ti onda savetovao da zamolis moderatora da dodas cenu koju si zaboravio da napises :)
Za komplet sa igrama, posto si napisao samo za cenu bez naloga/igara.
Ma hoću nije problem, samo kako se dolazi do moderatora? :ROFLMAO: Dok se naviknem na ovo novo okruženje foruma, sve mi čudno još...
 
Klikni na acatar pa Započni prepisku
 
Ma hoću nije problem, samo kako se dolazi do moderatora? :ROFLMAO: Dok se naviknem na ovo novo okruženje foruma, sve mi čudno još...
Procitaj nova pravila za oglase, pise sledece "Odgovaranje na sopstveni oglas je moguće jednom dnevno." mislim da nema potrebe da cimas modove :)
 
Iako mi se svidja promena na forumu, skontao sam da mnogo redje ulazim od kad je forum dobio nov izgled.. :D
 
Zbunjujuce su mi nove stvari pa dok se ne uigram, da pitam u vezi oglasa...
Oglasio sam i brzo prodao i onda sam nesto cackao u oglasu i vidim opciju za brisanje i obrisem oglas...
Sad tog oglasa nema u listi mojih zapocetih tema, ja ne znam dal sam nesto pogresno ucinio (valjada nisam kad mi je dozvolilo da obrisem oglas) i kad ja mogu da ponovo postavim oglas?
Da li moderatori vide kad je bio moj oglas postavljen pa da mi kazu to i kad mogu opet da postavim novi...?
 
Pa ima onaj timer sto iskoci kad odes u sekciju Oglasa.
Pise na foru, ne mozete ovde postovati u narednih X dana.
Kad okacis oglas, onda je to tacno 10 dana.
 
Ja to ne vidim.
Gde iskoci tajmer?
Ja sam oglas nekako uspeo da obrisem posle 3 ili 4 dana, nisam oznacio da nije aktuelno (iako sam imao nameru to da uradim), kazem vam zbunjujuce mo ovo novo....
 
Hilfe, hilfe...
Za stari forum sam imao bookmark za nove postove, sa izuzetim (exclude) temama koje me ne interesuju. Link je izgledao ovako:
Naravno da to sada ne radi, a ni ne secam se kako sam to sklepao. Jel ima sad neka fora da se to kreira?
 
Ha ha, vrlo vickasto.

Ako niste primetili ali forum koji služi za mobilne telefone ima mnogo više aktivnih korisnika od hardvera, a teme u okviru bele tehnike takođe generišu mnogo više interesovanja i korisne diskusije nego u okviru PC komponenti. Vremena su se promenila, danas su definitivno interesantnije pegle i blenderi nego CAS latencija na nekoj ubogoj memoriji. Davno je iza nas vreme kada su se pisali testovi o grafičkim karticama na 10 strana i kada je hardver bio u žiži svačijeg interesovanja.

Hardver je tu gde je i neće se pomerati ni na gore, a ni na dole.
Post automatically merged:


Nedostajalo mu je sve. Bio je izuzetno mator, nemoguć za održavanje i izuzetno nebezbedan.

Organizacija je bila zaostala u prostoru i vremenu i nije bila u skladu sa interesovanjima posetilaca današnjice, što se i dalo primetiti kroz posetu i teme koje su se kojekuda pojavljivale, a nije bilo mesta za njih.
Možda malo (sedom) glavom kroz zid, no ajde.
Lično nemam problem sa širenjem foruma u pravcu mobile/bela tehnika, više sa ovim odgovorom.
Ispalo je kao da je postavljač pitanja neinformisan i nije ispratio da se ceo svet okrenuo od pc hardwera prema peglama, i da je pc hw tamo neka stara i zaboravljena tematika.
Meni su npr i dalje zanimljivije CAS latencije ubogih memorija od blendera. Pretpostavljam da ovo važi za dobar deo starih korisnika koji su ovde počeli da dolaze zbog pc hw, iako jesmo zamatorili i mnogo češće kupujemo blendere i usisivače nego hw (zahvaljujem se temi o robotskim usisivačima, extra mi je pomogla pri izboru).
Testovi grafičkih kartica na 10 strana i dalje postoje (čak iako su odavde proterani), a hw je svakako u žiži interesovanja ljudi koje to zanima, usudio bih se reći da njih sasvim sigurno ima barem isto kao nekada, verovatno i više.
Uprava foruma je donela odluku da se forum širi u pravcu koji je komercijalniji i privlači više poseta, i to ne bi nikome trebalo da predstavlja neki problem. Uostalom i naši hw retaileri se šire na prodaju šporeta i auto guma jer je tu lova, muzička industrija radije izdaje Bibera nego Watersa, Holivud radije snima...eh, mislim da se razumemo. Što nikako ne znači da je hw svima nezanimljiv, da je Biber odličan muzičar ili da je F&F vrhunac filma.
Sve ok, forum je firma kao i svaka druga, ali može se lova zaraditi i uz poštovanje prema ne-ciljnoj grupi.
 
Hilfe, hilfe...
Za stari forum sam imao bookmark za nove postove, sa izuzetim (exclude) temama koje me ne interesuju. Link je izgledao ovako:
Naravno da to sada ne radi, a ni ne secam se kako sam to sklepao. Jel ima sad neka fora da se to kreira?

I ja sam mučio istu muku, sa tom exclude navikom. Rešio sam tako što sam stavio watch na forume koje želim da pratim, a onda sam napravio ovaj url za pozivanje novih postova https://forum.benchmark.rs/whats-new/posts/ , a u filteru sa desne strane sam štiklirao watched i dole štiklirao da mi to bude default filter i tako radi.

Kontra je od ovoga što smo mi koristili, jer ako se pojavi neki novi, moraćeš da ga dodaš u watch, ali za sada nisam pronašao drugi način da isključim pregled onoga što ne želim.
 
Radi li neko review sticky tema? Pitam zato što u Overclocking & modding postoji baš puno sticky tema of kojih neke vise ne deluju relevantne - OC starih Intel i AMD procesora, rezultati iz 3D Mark 06, OC u RivaTuner i slično. Može li da se sa nekih ukloni sticky oznaka?

Razlog - preko PWA mora dosta da se skroluje da bi se došlo do aktuelnih tema.
 
Sada bolje?
 
O da :) Zahvaljujem.
 
Poslednja izmena:
Kako da status oglasa iz Prodajem ili menjam prebacim u Nije aktuelno ?
 
Tri tačke sa desne strane pored "watch", i tu stoji opcija "Edit Thread" gde izmedju ostalog daje opciju da se menja prefiks
 
Evo kako izgleda kod mene. Naravno, imaš to samo u svojoj temi, ne u tudjim :D
Screenshot_1.jpg
 
Jasno je da je to samo u temi koju sam ja postavio, ali kod mene nema pored watch ništa, ni na desktopu, ni na telefonu.Capture.PNG
 
Nema ni kod mene.
Isto kao kod Predraga.
 
Mislim da je ta opcija dostupna samo u malim oglasima?
 
Ne postoje vise Veliki i mali oglasi :), samo jedni.
 
Zašto više ne može da se postavi normalno slika nego samo attachment?
Ovako je bezveze, moramo svaki put da otvaramo. Ovaj forum postaje sve više i više kliktanja...ovo uopšte nije funkcionalnije.
Mobilni mod mi je bio mnogo pregledniji sa odmah učitanim slikama. Možda bi na nekim delovima foruma koji imaju korist od ovakvog prikaza postavljenje slika moglo biti omogućeno.
Koliko vidim broj postova na delu foruma mobilni telefoni je dosta manji nego ranije, dok se koristio TT.
 
Poslednja izmena:
Kako ne može normalno slika, evo:

2021-03-02_182328.png
Klikneš gore na Unesite sliku i to je to.

Ako hoćeš kao attachment, onda dole klikneš na Priložite datoteke (kod mene je na srpskom).
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno