Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno najveća tema na forumu, WOT tema NIJE UOPŠTE prebačena. :(
Kako, zašto, nije objašnjeno već samo spomenuto i otvorena je nova tema umesto te stare...
Pa uopste nema podforuma za online igrice, najverovatnije je da su WoT i ESO teme bile tamo. Elem, ako su stvarno svi ti linkovi pobijeni onda je ovo gori upgrade od Windows 10 operativnog sistema.

Bilo bi zgodno "Nove poruke" u glavi i nogama foruma. Inače mi se dopada novi izgled foruma.

Odlicno je sto je user-ov deo sad sticky zajedno sa headerom mada mozda da se zamene mesta search field-u i user-panel-u
A i ima vec search u user-panel delu.. mozda je on nepotreban?

Sve bolje i bolje izgleda forum (y) (y) (y)

Ne znam da li je to samo kod mene, kada pritisnem home dugme i dalje sam na forumu, ne vodi me ka sajtu...? Jel to namerno ili tek treba da se sredi?

Ne znam da li je to samo kod mene, kada pritisnem home dugme i dalje sam na forumu, ne vodi me ka sajtu...? Jel to namerno ili tek treba da se sredi?
Ne, tako i treba da bude jer je to navigacija foruma, ne foruma i sajta.

Forums/New Posts da bude odmah dostupno na headeru pretpostavljam.

To, New Posts. Mislim da je neko već isto predložio samo bih ja dodao isto na dnu. Čisto da ne moram da se zamaram skrolovanjem😁

Па има на дну опција what's new... Ваљда му то дође исто?

To, New Posts. Mislim da je neko već isto predložio samo bih ja dodao isto na dnu. Čisto da ne moram da se zamaram skrolovanjem😁
Pa to je uvek dostupno na mobilnom uređaju i na desktopu. U oba slučaja vas prati navigacija u okviru koje se to nalazi.

Па има на дну опција what's new... Ваљда му то дође исто?
Nije isto. What's new prikazuje i one teme koje si posetio i pročitao do kraja, tako da ako si pročitao sve na jednoj strani, moraš da ideš na sledeću za nove postove, dok new posts skloni pročitane teme, pa uvek imaš samo nove postove.

Taj deo je zakucan gore sad i kad skrolujes, tako da nema potrebe.

Ima potrebe, jer nije ista funkcionalnost kao na starom forumu gde je bilo "new posts".

Pa to je uvek dostupno na mobilnom uređaju i na desktopu. U oba slučaja vas prati navigacija u okviru koje se to nalazi.

Na desktopu nije uvek čini mi se, ali ima zeleno new posts dugme. Na mobu nema. What's new nije to.

Kliknes na strelicu sa desne strane od "What's new" i tamo ces naci "New posts".

^^^ Za Super ridžu pitanje...
Na starom forunu je bio naziv teme i kod donjih brojeva stranica. Da li to moze da se postavi i na ovom novom, da pise naziv teme u istom fontu i velicini kao brojevi strana, ispred brojeva strana u dnu strane svake teme?

Pa uopste nema podforuma za online igrice, najverovatnije je da su WoT i ESO teme bile tamo. Elem, ako su stvarno svi ti linkovi pobijeni onda je ovo gori upgrade od Windows 10 operativnog sistema.
"Mile" je rekao da ce se poraditi na vracanju cele wot teme ali malo kasnije.
Tokom prelaska iz neznanog (nenavedenog) razloga nije preneseno.
Tako da se nadamo da ce u doglednoj buducnosti biti vracena tema od pamtiveka do dana...
Zbog tog je i otvorena nova tema za wot, pa ako preneseu (nije ako vec kad) nek spoje...

Za Super ridžu pitanje...
Na starom forunu je bio naziv teme bio i kod donjih brojeva stranica. Da li to moze da se postavi i na ovom novom, da pise naziv teme u istom fontu i velicini kao brojevi strana, ispred brojeva strana u dnu strane svake teme?

Poslednja izmena:
Kliknes na strelicu sa desne strane od "What's new" i tamo ces naci "New posts".
Nisam siguran na osnovu čega si zaključio da ne znam gde da nađem "new posts".

Strelica ne postoji na PWA, već mora da se klikne na hamburger meni, jeste da je jedan dodatni klik u pitanju, ali i taj jedan je duplo više u odnosu na kako je bilo pre.

Na starom forunu je bio naziv teme bio i kod donjih brojeva stranica. Da li to moze da se postavi i na ovom novom, da pise naziv teme u istom fontu i velicini kao brojevi strana, ispred brojeva strana u dnu strane svake teme?
+1 za ovo, kada otvorim puno tabova, ne vidim koja je tema, pogubim se malo :D

Bice da su to njihove neke fore. Jer bas sada sam kod njih pokusao da samo napisem benchmark.rs i preimenuje u sekira.

Lep je forum, i na mobilnom je extra

Nećemo o tome ovde. Ovo je tema o novom forumu.

Može li da se zameni funkcionalnost what's new ikonice sa new posts, s obzirom da je ima i u headeru i u toolbaru ili da se doda pored istih? New posts je bilo dostupno odmah na vB.

Može li da se zameni funkcionalnost what's new ikonice sa new posts, s obzirom da je ima i u headeru i u toolbaru ili da se doda pored istih? New posts je bilo dostupno odmah na vB.
Biće izmene u navigaciji ovih dana, shvatio sam da su mnogi zbunjeni kao bureci u svemiru :)

+ 1 za ubacivanje "nove poruke" i još "praćene teme" negdje na "jedan klik". Dok recimo prebacivanje dark/light i podešavanje layout ne mora biti na jedan klik, to se podesi jednom i to je to...pričam o mobilnoj verziji!

@kUdtiHaEX

Jel postoji sekcija kao na TT "Participated" gde se vide poruke u temama u kojima je ucestvovao korisnik?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno