zavisi, Ukoliko su ti bitne performanse, itekako vredi. Sem sirove snage, nema mnogo razlike.Da li se isplati menjati nexus I generacija za ovaj tablet?
zavisi, Ukoliko su ti bitne performanse, itekako vredi. Sem sirove snage, nema mnogo razlike.Da li se isplati menjati nexus I generacija za ovaj tablet?
Je li iko probao da prebaci sa Dalvik runtime-a na ART? Ja jesam, i tablet je zavrsio u bootloop-u. Nisam uspeo da odradim hard reset, tako da ce tablet u ponedeljak na servis.
Za bootloop sam procitao na xda da je lik uspeo da ga unbrickuje sa "nexus root toolkit" programom.
Ne mogu nikako flash da poteram,ni iz chroma ni iz stock browsera?Instalirao sam ga peske ali nece...
I kako se gase ova slova iznad tastature uzasno me nerviraju?
Thanks...
Kolko znam, flash player nije podrzan ni u chromeu, a ni u stock browseru, ali je zato podrzan u firefoxu. Ako mislis na onu auto korekciju i preporuku, odes u keyboard settings i nadjes auto correction i stavis ga na off, isto i na "show correction suggestions" stavis na always hide.
To sam i ja zakljucio.Skinucemo neku....
Flash ne radi ni u Dolphin ni u Mozili,ili ja nesto nisam dobro uradio.
Preporucujem ki keyboard, jako je modabilna. Flash u Dolphinu moras prvo da omogucis u podesavanjima.
Одлично ради! Налази сателите за пар секунди.radi li vam iGo?
Рестарт! И мени је једним тако, али му нисам нашао шта га је држало будним.Moj uopste ne ide u deep sleep. Kakva je kod vas situacija sa tim?
Problem sa Dolphinom i dalje nisam resio.Kada iskljucim jetpak browser radi ali bez flash-a a kada je ukljucen ne otvara nista.Flash je 11.1 dakle poslednji.Nista mi nije jasno,jel imao neko slicnih problema?Inace imam 181c,trebalo bi da je sve isto osim ekrana...
Стигла поручена футрола. Одлична је. Има магнетно затварање, што је добро, јер чим отвориш поклопац, таблет се укључује. Одлично паше по димензијама. Добио сам заштитну фолију, коју ћу накнадно уградити. Наравно долази и стилос. Сада лепо стаје у торбицу.![]()
Ja sam meni za moj Lenovo A8 takođe sa Aliexpressa poručio futrolu sa magnetnim zatvaranjem. Međutim, kad je otvorim, tablet se ne uključuje, već moram da pritisnem Power dugme.Има магнетно затварање, што је добро, јер чим отвориш поклопац, таблет се укључује
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari