Šta je novo?

Novi ASUS Memo Pad 7 (ME176), 64-bitni Android tablet

Je li iko probao da prebaci sa Dalvik runtime-a na ART? Ja jesam, i tablet je zavrsio u bootloop-u. Nisam uspeo da odradim hard reset, tako da ce tablet u ponedeljak na servis.

Za bootloop sam procitao na xda da je lik uspeo da ga unbrickuje sa "nexus root toolkit" programom.

Ne mogu nikako flash da poteram,ni iz chroma ni iz stock browsera?Instalirao sam ga peske ali nece...
I kako se gase ova slova iznad tastature uzasno me nerviraju?
Thanks...

Ne mogu nikako flash da poteram,ni iz chroma ni iz stock browsera?Instalirao sam ga peske ali nece...
I kako se gase ova slova iznad tastature uzasno me nerviraju?
Thanks...

Kolko znam, flash player nije podrzan ni u chromeu, a ni u stock browseru, ali je zato podrzan u firefoxu. Ako mislis na onu auto korekciju i preporuku, odes u keyboard settings i nadjes auto correction i stavis ga na off, isto i na "show correction suggestions" stavis na always hide.

Koliko ja znam flash je podrzan samo u Dolphinu. Ima tema sa download linkovima na xda forumu pa kome treba neka instalira. Ja probao i radi.

Kolko znam, flash player nije podrzan ni u chromeu, a ni u stock browseru, ali je zato podrzan u firefoxu. Ako mislis na onu auto korekciju i preporuku, odes u keyboard settings i nadjes auto correction i stavis ga na off, isto i na "show correction suggestions" stavis na always hide.

Iz nekog razloga nije moguće isključiti auto correction!!! Ali zato na Play-u imaš mali milion tastatura ...

To sam i ja zakljucio.Skinucemo neku....
Flash ne radi ni u Dolphin ni u Mozili,ili ja nesto nisam dobro uradio.

Za sve na kitketu koji zele fles u delfinu treba vam jetpack plagin i poslednja verzija flasha koja je tada izasla(11.1 je bila verzija za android, mozete naci na adobe sajtu)
kada se fles instalira, dolphin browser treba staviti u desktop mod.

Imam jako cudan problem sa Dolphinom,nece ni jednu stranicu da otvori i zakucava konstantno???Pokusao sam vise puta da ga instaliram ali uvek isto.

Jel ima neko problem sa FB mesendzerom ? Nece da se startuje nakon poslednjeg apdejta.

Problem sa Dolphinom i dalje nisam resio.Kada iskljucim jetpak browser radi ali bez flash-a a kada je ukljucen ne otvara nista.Flash je 11.1 dakle poslednji.Nista mi nije jasno,jel imao neko slicnih problema?Inace imam 181c,trebalo bi da je sve isto osim ekrana...

Problem sa Dolphinom i dalje nisam resio.Kada iskljucim jetpak browser radi ali bez flash-a a kada je ukljucen ne otvara nista.Flash je 11.1 dakle poslednji.Nista mi nije jasno,jel imao neko slicnih problema?Inace imam 181c,trebalo bi da je sve isto osim ekrana...

Jesi li probao puffin browser? Sadrzi sve u sebi ,ne moras nista naknadno da instaliras,pichi filmove online,flash sadrzaje ,SVE !
jedino sto moze da bude problem je trial verzija koju skidas sa store-a ,ali ima i tome leka :d

Zanimljivo...jos jedan asus koji ne pusta delfin-memo pad ME70c.

Стигла поручена футрола. Одлична је. Има магнетно затварање, што је добро, јер чим отвориш поклопац, таблет се укључује. Одлично паше по димензијама. Добио сам заштитну фолију, коју ћу накнадно уградити. Наравно долази и стилос. Сада лепо стаје у торбицу. ;)

Стигла поручена футрола. Одлична је. Има магнетно затварање, што је добро, јер чим отвориш поклопац, таблет се укључује. Одлично паше по димензијама. Добио сам заштитну фолију, коју ћу накнадно уградити. Наравно долази и стилос. Сада лепо стаје у торбицу. ;)

Koliko te je kostalo sa sve carinom? Razmisljam da narucim.

Нема царине. Овај пут без ПДВ. Изашло ме 10 долара или 8 евра или 1000 динара. Фолија је завршила у канту за смеће. Ја сам зезнуо приликом лепљења. Ушла ми прашина између фолије и екрана. Стилос је одличан. Управо пишем са њим. Лакше ми је него са прстима.
Користим google тастатуру са свајпом.

Продавац који ми је продао футролу, линк који сам пре окачио, више нема футроле на продају, али их има на алију колико хоћеш.

Има магнетно затварање, што је добро, јер чим отвориш поклопац, таблет се укључује
Ja sam meni za moj Lenovo A8 takođe sa Aliexpressa poručio futrolu sa magnetnim zatvaranjem. Međutim, kad je otvorim, tablet se ne uključuje, već moram da pritisnem Power dugme.

Da li si ti nešto podešavao na tvom Asusu? Ili to jednostavno zavisi od hardvera?

Zavisi od hardvera.

Наравно од хардвера. Тако и ЛГ има укључивање дуплим додиром на екран.

Sta je aktuelno za rutovanje? Ima li ovaj model podrsku za OTG bez dodatnog napajanja (nailazim na razne komentare)? Ima li neke razlike u plastici izmedju crnog i belog modela? Koji preporucujete?

Poslednja izmena:
Rutovanje - Za sada ... ništa od toga!
OTG - bez dodatnog napajanja ... ništa od toga!
Preporuka za crni model!

Au, to dosta otezava stvari. Nemogucnost ruta mi je bas deal breaker.

Nazad
Vrh Dno