bigfish
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.02.2006
- Poena
- 309
Kupujem novi aparat prvenstveno za porodične fotografije, pa se negde dvoumim izmedju gore navedena dva modela. Do sada sam koristio dva Sony aparata, lepo su me služili, samo su već odavno zastareli i počeli da ''štucaju''. Predloženi modeli su u sličnom cenovnom rangu (doduše Sony malo skluplji) i sličnih karakteristika. Primetio sam u poslednje vreme kod ljudi u rukama Nikon fotoaparate, pa su mi privukli pažnju. Čuo sam da i Nikon jedini ima specijalizovan servis, dok za Sony vidim da je i dalje ovlašćen nekada prilično ozloglašen servis(ne znam kako je sada).
Da li bi neko sa malo većim iskustvom dao neki obrazloženi predlog, cilj mi je da kupim kvalitetan aparat, da imam jasne i oštre slike i da me služi neko duže vreme. Koji od predložena dva modela bi bio idealniji i zašto.
Hvala unapred i pozdrav!
Da li bi neko sa malo većim iskustvom dao neki obrazloženi predlog, cilj mi je da kupim kvalitetan aparat, da imam jasne i oštre slike i da me služi neko duže vreme. Koji od predložena dva modela bi bio idealniji i zašto.
Hvala unapred i pozdrav!
Poslednja izmena: