Šta je novo?

Novi 3dmark, dx11...

boze dragi sto ova tehnologija napreduje ja jos igram na dx9c i na xp koliko je dobra😀

Tako ce i biti jos dugo!!

U svakom slučaju i vreme bilo za novi mark obzirom da je 40k vec palo 😉

Kontam da ce i u novom čim izadje da prebiju bar 10ak :wave:

ja boh voleo iz sentimentalnih razloga da barem jedna scena u 3DMarku 2011 bude rimejk neke scene iz 3DM 2001 🙂

Predpostavljam da ciljaš na onaj nature test sa leptirićima. 😀

Lepša je u 2001 zato što duže traje i dosta je kompleksniji. Sećam se da je moj GeForce3 ti200 to gurao u max 18fps.

Znam da je poenta 3d marka oduvek bila testiranje kartice, ali bilo bi lepo da se naprave testovi koji će koristiti sve što nudi DX11 i da grafički izgledati impresivno. Onaj test u Vantage-u kad ona riba beži iz onog hangara je katastrofalan.

Lepša je u 2001 zato što duže traje i dosta je kompleksniji. Sećam se da je moj GeForce3 ti200 to gurao u max 18fps.

Znam da je poenta 3d marka oduvek bila testiranje kartice, ali bilo bi lepo da se naprave testovi koji će koristiti sve što nudi DX11 i da grafički izgledati impresivno. Onaj test u Vantage-u kad ona riba beži iz onog hangara je katastrofalan.

onaj sa implementiranim "boobs physics"? 🙂

Meni je graficki i 3D mark 2005 lepse izgledao od Vantage-a, totalno sam se razocarao kad sam video Vantage, grafika ko u igrama od pre 5-6 godina.

+1... vantage ko da je radila totalno druga ekipa u odnosu 3dmark 06.

Nazad
Vrh Dno