D
delimir
Guest
Naravno da zavisi od toga kako je pisan kod igre. 3DMark05 i 06 se vise oslanjaju na GPU, a npr. 3DMark03 zavisi i od CPU-a.
Testovi koji su se do sada pojavili na netu kazu sledece: Phenom max oc 3Ghz vs. Penryn max oc 4.5Ghz, bas me zanima koji je brzi ?
Kad malo bolje razmislim, koliko god odusevljen bio rezultatom 43C na 4.5GHz plasi me ako je istina da Phenom ide samo do 3Ghz tj ako opet nije prica kao Athlon64 i Pentium D da AMD na manjem kloku radi kao Intel na visem. Mrzim monopol!
Postavio bih tebi pitanje obzirom da si "IN" sa Arhitekturom ovih CPU i njihovom planiranom vrednoscu.Koji Quad core Penryn bi ti kupio za sebe?Ja sam vac jednog "zamerachio" ali me zanima tvoje misljenje.:zgran: Dakle sa ovakvim procesom Intel moze sebi da priusti i losiji procesor.
Stvarno mislis da ce PhenomX4 na 3GHz da bude slican Penrynu na 4.5Ghz?
Stvarno mislis da ce PhenomX4 na 3GHz da bude slican Penrynu na 4.5Ghz?
Postavio bih tebi pitanje obzirom da si "IN" sa Arhitekturom ovih CPU i njihovom planiranom vrednoscu.Koji Quad core Penryn bi ti kupio za sebe?Ja sam vac jednog "zamerachio" ali me zanima tvoje misljenje.
'Ce bidne s' klokem!Neki sa 1600FSB ako ima takav.
'Ce bocnesh.Ima radi ki lud.Kada ovo cudo treba otprilike da izadje?
Ocu moci njega da bocnem u Gigabyte GA-P35-DS3?
onda kad uvoznik zakljuci da u Srbiji ima barem 5 kupaca koji su spremni da izdvoje 1440 USD za procesor :dKad ovo cudo otprilike treba da se pojavi kod nas?
Ima ih, ali ce platiti manje ako donesu od vanionda kad uvoznik zakljuci da u Srbiji ima barem 5 kupaca koji su spremni da izdvoje 1440 USD za procesor :d
Mislim sta reći: http://www.tomshardware.com/2007/10/29/intel_penryn_4ghz_with_air_cooling/
Gde nestade ona tema. "Šta će biti sa kućom???"
Even though the number of transistors has increased from 586 million to 820 million, power consumption has dropped by 39%.
Things currently look very bleak for AMD. Its flagship processor, which only features two cores, draws 123.76 watts. Intel's current top model, a quad-core processor, only needs 72.98 watts. Even the AMD platform's lower northbridge power consumption can't help close the 50 W gap.
\Meni je mnogo impresivniji ovaj podatak...
Super review!
Even though the number of transistors has increased from 586 million to 820 million, power consumption has dropped by 39%.
Things currently look very bleak for AMD. Its flagship processor, which only features two cores, draws 123.76 watts. Intel's current top model, a quad-core processor, only needs 72.98 watts. Even the AMD platform's lower northbridge power consumption can't help close the 50 W gap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari