Šta je novo?

Nova serija Logitech miseva

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
925
Planirao sam uskoro da kupim mis Logitech MX518, ali sam cuo da je Logitech izbacio noviju seriju modela od MX-a. Da li neko zna koje su oznake doticnih modela i da li su se pojavili kod nas? I da li vredi cekati novu seriju ili necu pogresiti i ako uzmem mx 518?

Ja nisam cuo za novu seriju MX, vec G seriju.

POZ :wave:

Pa nisam ni spomenuo "novu MX seriju" nego seriju koja je novija od MX-a, a nisam znao oznaku. Eto sad znam da je G. Modeli, utisci?

G5, laserski, sa kompletom tegova koji se po potrebi ubacuju ili vade iz miša...mo'š misliti kakav je :zgran: ...već se pisalo o njemu ovde, potraži malo.

laserski
G5 sa kablom, G7 bez..
2000dpi, ruchno menjanje kao kod MX518, komplet tegicca..

cena: iznad 70€ ( poznata Pyramidalna maloprodaja,))
malo vishe infoa sa slikama ovde

pozdrav

Evo upravo pregledam forum sa jednim G5, i nisam baš nešto oduševljen. Mislim da mi je MX518 malo više odgovarao, ali u pitanju je samo moje lično mišljenje, nisam gejmer da bih ocenio ponašanje G5 u igrama.

Ako nisi gejmer, uzmi opušteno MX510. Na prvo pipanje se da jedino primetiti razlika u težini - i ništa više. U igricama verovatno ima i sitnih razlika. Napolju je razlika 50 centi, ovde je 10tak i više evra. Kapiram da je razlika od 50 centi realniji odnos kvaliteta, nego što je to kod naših cena.

E ovako imam mx518 i G5. Utisci su sledeci: oba misa su ok s' tim da su mi vec 2 G5 riknula za skoro 3 nedelje. Mada je meni G5 bolji od mx518 samo zbog tezina, pre sam imao mx510 koji je bio tezi od 518, i samo zbog toga mi je bolji. A sto se tice nove serije u pravu si pojavila se MX6xx serija...

Moram priznati da mi je zanimljiv ovaj MX6xx.
Stvarno jeste Smart.

Poslednja izmena:
Interesuje me koliko DPI ima ovaj MX610, i kada ce se pojaviti kod nas? Mikice javi se... :)

Poslednja izmena:
Pa verovatno je prebacen kao sto kazes za multi-media-ju, posto je za gaming zaduzena G serija.
Ali ipak mi je zanimljiva opcija pokazivanja dolazenja mail-a.

Sto se tice MX6xx, jel ce biti mozda neki koji nije cordless? I da li toga ima kod nas sad da se pazari?

MX610 ima i cena mu je oko 62e (MP cena), ali ga morate potraziti kod lokalnih dilera.

Kod mojih dilera je čak jeftiniji od MX518. Nijasna je u pitanju, ali opet? Uz to što je cordless, da li je u pitanju dosta slabiji miš?

nidza je napisao(la):
Kod mojih dilera je čak jeftiniji od MX518. Nijasna je u pitanju, ali opet? Uz to što je cordless, da li je u pitanju dosta slabiji miš?
Mozda tvoji dileri imaju jaku cenu za MX518. :wall: Cenovno je rangiran tipa 10% vise od MX518. Ne bih rekao da je slabiji mis, vec model na kom se stedelo na nepotrebnim stvarima, tipa punjac, glomazni predajnik i sl. Pitanje je samo koristi li optiku (laser) od MX1000 ili G5.

Da to je pitanje, da li od MX1000, ili od G5? To i mene interesuje. Da li neko zna? Posto ipak optika MX1000 nije za igranje. ;)

Gidra85 je napisao(la):
Da to je pitanje, da li od MX1000, ili od G5? To i mene interesuje. Da li neko zna? Posto ipak optika MX1000 nije za igranje. ;)

Ja se nisam dobro izrazio. Nisam mislio bukvalno samo na optiku, vec vise na sistem bezzicne komunikacije i sistem za cuvanje baterije, koji su stvarali mali zastoj u odzivu. Samo optika mislim da zadovoljava, jer je bila solidna ona sa MX700, koja je identicna MX500 verziji.

Ne razumes Gedzo, to je Uzelceva skola kojoj nijedan bezicni mis ne valja za igranje :d :)

G5 je takođe laser, kao i MX1000. Uz to je pogodniji za igranje, pošto je sa žicom. I odrađen je bruka pacov, meni se jako dopada. Fora sa tegićima je možda malo besmislena, ali sve ostalo je na nivou.

Vidi ga ovaj Nidza, pametuje a jos ni CS nije naucio da igra. Sefe cim naucis da igras CS DOBJAS od mene MX518! (a mozda i G5 ako izbace nesto novije)

Ma ja sam mislio ne na odziv kod MX1000, vec na bug-ovanje kada se bas cima.

minst@r je napisao(la):
Vidi ga ovaj Nidza, pametuje a jos ni CS nije naucio da igra. Sefe cim naucis da igras CS DOBJAS od mene MX518! (a mozda i G5 ako izbace nesto novije)

:D :D :D

Odličan mi je i MX510, u skladu sa kvalitetom igranja. ;) Čuvaj ti bolje taj MX518, kako su krenuli G5 da ti riknjavaju, da ne budeš uskoro opet bez miša. :eyebrows:

filipenko je napisao(la):
Ne razumes Gedzo, to je Uzelceva skola kojoj nijedan bezicni mis ne valja za igranje :d :)
Pa to i ja kazem, ali razjasnjavam da je problem do prenosa signala, a ne do optike.

Ali ja zaista ne znam kome to moze da smeta, osim mozda 5-6 igraca u celoj drzavi :)

Jel se planira neki pad cena modela G5? Ima ga samo u jednoj radnji i to za 80 EU...Sto je mnogo mnogo je. Kad se planira masovnija prodaja?

Masovnija prodaja krece krajem meseca.
Cena ce biti 80€ :)

Je l' imaju ti misevi od 70+ ojra ugradjenu mikrotalasnu? Kako smo krenuli, jos ce procesor i hdd biti najjeftinije komponente u racunaru. Od svih tih Logija, matori PilotPlus rula ;)

Pojavom novih modela, automatski je pala cena starijim modelima, pa sam iskoristio priliku i pazario MX510 i nisam se pokajao. A davati 50+ eura na ovu skupocu na glodara, po meni je cist luksuz!

Nazad
Vrh Dno