silverglider je napisao(la):
Pa nadje ga zato sto je jeftin, precizan, izdrzljiv, itd. Nekoliko puta sam uzeo skuplji mis (ocekivajuci bog-zna-sta) dok nisam shvatio da mis ne mora da bude skup da bi bio dobar.
Delio sam tvoje mišeljenje dok nisam dobio MX510 od drugara. Miš vredi svakog evra. Ne bi ti bilo dobro kad bi se posle nekoliko dana korišćenja vratio na svog pilot-a, veruj mi na reč.
Poenta je da mnogo bolje primetiš koliko su ostali miševi lošiji, nego koliko je ovaj bolji, a razlika uopšte nije mala.
Dalje, G5 vredi svakog evra preko MX510. Miš je potpuna bruka, i must have stvar za svakog ko se puno igra u fps multiplayerima online. Druga je stvar što ti tako nešto možda i ne treba. Ali miš ranga MX510 treba svako da ima ko provodi više od sat vremena na računaru dnevno.
I da zaključim, svi mi ovde provodimo dosta vremena na računaru. Znači, mnogo tastature, miša i monitora. Treba se zapitati šta radiš na računaru, koliko radiš na računaru, koliko si ukupno uložio u računar, i koliko na celu svotu koju potrošiš na računar za, recimo, 3 godine - i to uporedi sa cenom jednog miša od 40+ evra? Ukoliko finansijska situacija stvarno nije maksimalno tesna, svaka dalja priča je izlišna.
Probaj, razlika postoji, i barem u slučaju MX510 koga posedujem, vredi do poslednjeg centa. Ja otvoreno priznajem da sam jako dugo grešio po tim pitanjima, dok nisam probao.