Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
MotoX je namijenjen prvenstveno za USA trziste. Hoces da kažeš da u USA nemaju pojma sta je Play Store i N4?
MotoX je namijenjen prvenstveno za USA trziste. Hoces da kažeš da u USA nemaju pojma sta je Play Store i N4?
ne rade isti ljudi, zasebna su odeljenja, bar tako kažu...pardon, maximum, u pravu sine spominje se zato sto google mora da odrzi "neutralnost" prema proizvodjacima, sta ih je sprecavalo da odmah izbace sa 4.3, kada isti ljudi rade i na stocku i na moto x.
Zivi bili pa videli procice mesec - dva, pa ce pasti silent update bez pompe.
za play store i znaju koliko toliko, a za nexus 4 imas lepu temu na xda, koja prica o tome da jedan vlasnik nexus 4 skoro nikad nije video jos jedan primerak nexus 4 kod nekog drugog, toliko o tome da znaju za nexus 4, pa u usa iphone drzi preko 50%, ostatak galaxy i motorole droid i po neki htc. Tamo ljudi misle da je galaxy isto sto i android, kad bi im spomenu LG NEXUS 4 gledali bi te ko trinaesto prase![]()
Vojkane debelo masis poentu, ti pricas o s4 i htc one GE koja se prodaje samo online na play storu u americi. Kada ce regularni S4 i htc One dobiti 4.3 verovatno ni Milan Tarot ne znane rade isti ljudi, zasebna su odeljenja, bar tako kažu...
pa ok mesec - dva, ali to onda nije "najbrži update posle nexusa" jer One i S4 već skoro mesec dana imaju 4.3.
A najgore je kad tako obican covek zapocne pricu o tehnici a ti samo sedis sa strane i nerviras se.
A sve je to lose, jer to znaci vise marketinga i budzenja megapiksela.
Znam da se pale, kada sam ljudima otovorio motomaker.com pola sata su pravili kombinacije.Pa to je normalno, mozes da napravis sta god hoces ako ti je marketing los, uredjaj je fail. Cek polako, sad kad navataju nekog od tenisera i golfera da mu nabace ovo sa posebnim natpisom kao sto rade za patike itd, pale se ljudi na to.
To je tacno. U stalnoj diskusiji sa ljudima na ovom forumu, obicno precenim znanje normalnih ljudi koji telefone biraju samo po boji, velicini, proizvodjacu i rezoluciji kamere. N4 je phone za geek-ove, ja kada sam spomenuo drugaru nexus 4 on me je pitao koje on funkcije ima, posle 5 min. objasjnavanja sta je stock i kada sam mu rekao da kosta 330€, on je rekao "Ma bolji je S3".
A najgore je kad tako obican covek zapocne pricu o tehnici a ti samo sedis sa strane i nerviras se.
A sve je to lose, jer to znaci vise marketinga i budzenja megapiksela.
Pa ako je "Samsung 4" = gs4 ništa te nije slagala![]()
Oni su jos i dobri, jedna zena od 50 godina je kupila htc one x i ne zna sta je ram memorija. Onda je otisla u telenor i svadjala se sa prodavcem posto joj je on rekao da telefon ima 32GB prostora za skladistenje a da ce oko 27GB da bude dostupno. Ona je videla da se nesto zove slobodna memorija (neiskoriscen ram) i pocela je da se svadja sa prodavcem zato sto ima samo 300MB "prostora". Prodavac lepo pokusa da joj kaze da je toi ram memorija, i ona nakon toga ladno krene da ga ispravlja "Ne, to je slobodna memorija, evo pise ovde". Nije mi jasno odakle joj tolika samouverenost.Ja kad sam kupovao telefon tražio sam nexus 4 a dobio samsung 4 od prodavačice, dok sam ja njoj objašnjavao da nexus pravi lg ona je meni objašnjavala da takav telefon ne postoji i da je samsung bolji i da njega uzmem :V
ma znam šalim seNe kažem to ništa nego da ako oni koji rade sa telefonima ne znaju razlikovati dva telefona kako će tek onda običan korisnik razlikovati nešto. Njemu je svejedno zvao se on nexus x ili moto 4 ili gs nexus, ići će na ono što mu se svidi na izgled ili što je čuo od nekoga negde da je dobar, a verovatno i na marku, tipa prošla motorola mi je bila dobra zašto ne bi i ova...
Oni su jos i dobri, jedna zena od 50 godina je kupila htc one x i ne zna sta je ram memorija. Onda je otisla u telenor i svadjala se sa prodavcem posto joj je on rekao da telefon ima 32GB prostora za skladistenje a da ce oko 27GB da bude dostupno. Ona je videla da se nesto zove slobodna memorija (neiskoriscen ram) i pocela je da se svadja sa prodavcem zato sto ima samo 300MB "prostora". Prodavac lepo pokusa da joj kaze da je toi ram memorija, i ona nakon toga ladno krene da ga ispravlja "Ne, to je slobodna memorija, evo pise ovde". Nije mi jasno odakle joj tolika samouverenost.
http://www.phonearena.com/news/Motorola-DVX-cheap-Moto-X-to-have-swappable-color-backplates_id46868 - "jeftin" moto x. Bas me zanima sta ce da mu oskrnave da bi spustili ovako prenaduvanu cenu
Vojkane debelo masis poentu, ti pricas o s4 i htc one GE koja se prodaje samo online na play storu u americi. Kada ce regularni S4 i htc One dobiti 4.3 verovatno ni Milan Tarot ne znaali sigurno nece pre nove godine.
Ovaj, trenutno najbliže Nexusu je nexus (4), koji je usput i duplo jeftiniji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari