sorry done! ASUS P5N-E SLI live & kickin'! bez najmanjeg problema... TNX svima na pomochi
CCCCCCC......... jooooooooooooooj
tu kao voli DFI, pa ode u Asus... izdajiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:smash::smash::smash:
Hehe salu na stranu, bice ti dobra ta ploca nema dileme, svaka od ovih koje smo preporucili je dobra, samo su nijanse u ptanju... Mene je DFI kupio izgledom ploce (pa moram priznati i chipsetom

)
A ono gore sto smo pricali o memoriji, po nekim raspravama ispadne da Intelovi procesori (tj konfiguracije) vise cene Mhz-azu na RAM-u dok AMD combo vise ceni latenciju... kolko se secam to ima veze sa tim sto AMD ima memorijski kontroler na CPU a Intel ngde drugde (mada nisam siguran u ovo, davno sam to citao).
A da ako stavis 1066 mhz na 800mhz plocu, radice ti na 800mhz, ali ces pri overklokovanju imati mnogo vise prostora za cepanje memorije, tj neces morati da menjas pocetni takt memorije na 667 ili 533 (umesto800) pri overkloku.Dakle isplati se uzeti 1066mhz ako oces da overklokujes, ali samo ako planiras veliki porast FSB-a... a kolko cujem FSB wall na e5200 je 340-350mhz, dakle i ako uzmes 800mhz RAM ici ce ti max na 900mhz... uzmi 800mhz ako ti je 1066 dosta skuplji...
e da, a sto se tice dizanja memorije iznad base clocka... pa nisam siguran, ali mislim da za to moras imati plocu koja podrzava 1066 i 1333 mhz ram, pa bi mogao tako da ih dignes, ali nisam siguran u to 100%... inace mislim da je to krajnje nepotrebno raditi na ovim DDR2 modulima, jer ionako vecina ljudi overklokuje CPU (FSB) pa se dize i takt memorije,a da na stock clocku CPU-a i FSB-a teras 800mhz ram da radi na 1066 ili vise je vec previse... mislim da bi dovelo do nestabilnosti sistema...
A onaj lik tvrdi na je cepao e5200 @1.69V na vazdusharu mada moram priznati, tesko da ta prica drzi vodu... ipak je to 1.69V, sto je dosta za danasnje procesore, postavio sam link do strane na
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=172845&page=4 post #93...
@Zorz - a u kojoj firmi radis ti? Bez uvrede ali kad mi neko pominje dilerske cenovnike povraca mi se, jer se na kraju uvek ispostavi da su dilerski i "pravi" cenovnik nebo i zemlja. Nista lichno...
P.S. ova DFI p35 opako izgleda:smoke:, steta sto je nisi uzeo, sad vise nismo braca po matichnim :-devil-: