Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Sta vam se desava sa pravopisom? Prvo Lozac juce odlepio, sad sam i tvoj post jedva procitao. :d

Pa istripovali ste se malo, i ti i Pilac :D Ne moze bas tekstom da se objasni nesto sto bi lako objasnio uzivo, zato su tu zarezi i tacke :)

Igra porucena, Shopto povecao cenu na 39.84, al ***..

Neeeeeeee, povlachi order :d

Da, tebe cu da poslusam :d Da je slucajno PS3 ekskluziva drugaciju bi pricu pricao.. :) Ono, "vidite sta se mukotrpnim radom dostize, uradjena kad je uradjena, savrseno prenesena atmosfera, ljudi nisu od papira" i to a :)

Ja sam razmisljao o tome da uzmem RDR za ps3, ali mi je ipak drago sto nisam.
Dobra je igra, ali nisam siguran da bi me MP drzao duze od 10tak dana.

Da, tebe cu da poslusam :d Da je slucajno PS3 ekskluziva drugaciju bi pricu pricao.. :) Ono, "vidite sta se mukotrpnim radom dostize, uradjena kad je uradjena, savrseno prenesena atmosfera, ljudi nisu od papira" i to a :)
Ovde ga zeza sto ne postoji bolja open world ps3 ekskluziva.
Svi se secamo da je pljuvao Infamous, tako da ne moze da se izvuce :D.

Poslednja izmena:
A Infamous nije ekskluziva ? :)

I cekaj, open world je u stvari zanr :d Dobro da ne delite igre po endzinima :d

Poslednja izmena:
Dobro ste me podsetili. Valjalo bi da uzmem inFAMOUS, koliko vidim ima platinum izdanje za neke sitne pare :)

Dobro ste me podsetili. Valjalo bi da uzmem inFAMOUS, koliko vidim ima platinum izdanje za neke sitne pare :)
Meni nije uspela transakcija za RDR (par puta mu je menjana cena) pa sam narucio inFAMOUS, sacekacu da RDR-u padne cena pa cu tada i da ga probam...

Oces ti Ranko ikada naruciti taj BC2, pusti Infamous.. trebaju nam tvoje usluge.. ;)

A jeste, pominjao je da mu laguje ili da ga izbacuje, tacno.. :)

Inace da odgovorim sam sebi na pitanje, jer sam saznao na drugom mestu, u vezi otvorenosti mape i nevidljivih zidova.. postoje 'prirodni' zidovi, tipa most koji je srusen na pola, pa ne mozes preci, ili neke litice i slicno.. Ja sam se nadao da ces moci bukvalno svuda da ides, ali dobro trebao bi ti neki vazdusni transport u tom slucaju.. :)

Inace, trenutno sam mozda na pola igre i sve cesci su padovi framerate-a(radi se o xbox verziji).
Sem toga polako pocinju da me nerviraju kontrole(neko bi Rockstaru kao i Capcomu trebalo da objasni da u 2010. trcanje ne treba da bude na dugme, imamo analogne kontrolere), cover sistem i napucavanje sa protivnicima.
Sa druge strane, muzika i uopste zvuk su fenomenalni.

Ja sam samo jednom ili dvaput za trenutak osetio pad framerate-a i to je bilo kad sam protrcavao kroz neku rulju. Apsolutno se ne oseti pad framerate-a uopste-nikad.
Presao sam 50 i nesto % igre.
Sto se tice kontrola ja sam zadovoljan, samo mi se ne svidja promena oruzija.

Koliko sam razumeo kad prodje wanted level ostaje ti bounty, tj. ucenjena ti je glava i onda ce te juriti. Mozes da platis ucenu ili da predas ono "pardon letter" u obliznjoj posti.

Ja sam platio bio :)

Igra je sam vrh. Po meni bolji nego GTA 4 za 30%. Misije su raznovrsne, za moj ukus taman. Meni je mozda ostalo jos 2-3 misije da zavrsim story, i sve vise mi se svidja kako se prica zavrsava. Jedino sto me u igri smara je da jasem konja od tacke A do tacke B. A dosta puta se desi kad dodjem na polaznu stanicu taxiste, da njega tamo nema.

Ja sam samo jednom ili dvaput za trenutak osetio pad framerate-a i to je bilo kad sam protrcavao kroz neku rulju. Apsolutno se ne oseti pad framerate-a uopste-nikad.

Ne znam sta da ti odgovorim, mozda jednostavno nisi osetljiv na padove :).

Evo igrao sam malo i ja, mnogo dobro docaran WW. Preporuka svakako, jako slicno GTA sistemu izvodjenja, samo druga prica i vreme.
Extra je trip kad pobijes sve pa te jure lovci na glave. :D

E, a najjaci karakter u igrici je sedi chichica. Kako su ga odradili svaka im cast. Od pokreta rukama, kretanja, glasa, pokreta lica kad govori kad se smeje. Ono do sad nisam video ni u jednoj igrici.

Da.

Kada sam preorderovao, cena se držala sve vreme 47 funti(poštarina incl.), dok za ne-preorderaše je bila znatno skuplja. Ali da, dao sam nešto više novca samo zbog 2-3 stvari više...

onda ok, LE tolko i vredi... mislio sam da si dao 56 sa postarinom ( u tom slucaju se ne isplati ).

Da, i ja sam se začudio kada mu je vrtoglavo cena skočila kada im je stigao na lager

[YOUTUBE]rFoMvLmfFEY[/YOUTUBE]

fenomenomenalan glitch :d

A ni ovi nisu loši :)

[YOUTUBE]7q7v4F8r9Og[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]AFYiSazZWm4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]jVVXyKP1FVk[/YOUTUBE]

Meni je vrh kad mu džukac pomaže i postavlja "lopovske" da bi se popeo na onu zgradu :d

Glitchevi su predobri! :D :D

Jos jedan hahahaha

[YOUTUBE]kYdCvN-ukRY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sve i sve, ali oni jos masu i rukama... :D

Imam ideju, ako neko hoce da odradi i postavi na YT. Prvo se pusti onaj deo iz introa kada Dzeni ubedjuje caleta da ce ljudi moci jednog dana da lete, a on je razuverava kako je to glupost, i onda ulece ovaj video :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno