Šta je novo?

nov telefon

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
do 200e ili 100e-200e
mp3/stereo?
bt
kvalitetna izrada/dugo da traje bez krljavih dugmica i sl.
jaka baterija!
monoblok/kvalitetni preklop ako postoji takav
motorola, SE, Nokia i nijedan drugi proizvodjac
eventualno OS ali mozda bolje bez
?

predlozi:
moto V360, L7, V3x...
SE 530, K750i...
Nokia ?

naravno da cu pitati, mislio sam otici danas ali zaboravih da proverim da li u Sapcu postoji ks, pa cu ipak sacekati dva tri dana dok ne odem u bg. Gde ima ovih telefona u Bg, ima li ih u svakom ks?

Jos nesto mi smeta, garancija je 1 godina, a ugovor na dve...

bas zanovetam, ali mislim da ipak ima dosta propusta u odnosu prema korisnicima usluga...

Garanciju daje proizvodjac telefona, proveri koliku daju na Samsung telefone.

KS u Sapcu je na adresi Karađorđeva 59 TC TINA, telefon nemam.

Ne znam na koje propuste mislis, osim za ovo sa garancijom i to sto se ne garantuju neke stvari.

da, u Tini je bio ks, mislio sam da su ga ugasili, jer ga nisam video na nekom spisku. Nema veze ici cu u bg.

Mislim, mogli su biti fer pa reci kolika garancija tolika duzina trajanja ugovora ili evo mi pokrivamo drugu godinu...

ma dobro, tako je kako je sada, dok ne bude bolje...

ja sam odlucio koji cu fon to je bitno e sada samo kako do njega, ugovorom ili kesom...

pozz

Tesko da to moze kako si zamislio sa garancijom, pa operateri ionako te telefone prodaju znatno ispod cene po kojoj su ih je platili.

samo da dodam, ja sam odlucio, kupujem tel. preko Telenora uz potpisivanje ugovora.
trazim crni model i sutra moram da provrtim telefonom ks da vidim gde ima i da rezervisem.

nisam bassiguran da mogu da se rezervisu...
ovde u ns se stoji u redu ko telad |(( zato cu ja ipak da iskuliram i ovu akciju, ako oni nisu sposobni da obezbede dovoljno telefona da ne bude redova ili da covek moze lepo da poruci, pa da mu posalju na kucu, ja necu da uzmem telefon...

debelo sam razocaran sto se niko ne javlja, probao sam sve telefone iz bg i onaj iz Sapca. Zasto ih navode kada se niko ne javlja?
Zeleo sam da proverim na kom prodajnom mestu imaju doticni telefon u crnoj boji, da ne jurim od jednog do drugog mesta kao budala.
Bojim se da cu i ja da iskuliram, mada telefon hocu, kao i tp da promenim, ali nije mi o glavu!

Mogli bi odgovorni u Telenoru da porazmisle i o tome malo. Sramota ipak za kompaniju koja postoji 150 ili koliko vec godina. Najsladje se nasmejem kada neko lupi "pa oni rade tek 10 dana, mesec dana..." nije ni vazno koliko! Svoju poslovnu politiku samo treba da prenesu iz njihove maticne zemlje/drugih zemalja, malo prilagode i BINGO. Samo seru!

evo benchaman malo da te oraspolozim...telefona ima svuda i to samo u crnoj boji...
danas kosovska nije radila,prso im je sistem pa mozda zato niko nije ni mogao da ti se javi...
pozdrav

sorry prenaglio sam i ovde psovao,...samo sam bio prs'o mada nije bas svuda bio prs'o sys...
sutra eto mene pravac merkator ili vec negde do ks...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno