Šta je novo?

nov CS server

pih!

Ma ajde bre ko josh igra CS !!!
cs je mrtav i nadam se da ce ostati mrtav :cuss:

Re: pih!

MadDog je napisao(la):
Ma ajde bre ko josh igra CS !!!
cs je mrtav i nadam se da ce ostati mrtav :cuss:

Prosvetli me - sta se sad igra i u kojoj meri?

Nisam neki ljubitelj CS-a, ali imam par drugara koji sto drze sto rade u igraonicama, i svi se slazu samo u jednom - CS se igra preko 80%, a sve ostalo zajedno 20%. Dakle, mozete ga voleti ili ne voleti, ali cinjenica je da rula.

valek je napisao(la):
Nisam neki ljubitelj CS-a, ali imam par drugara koji sto drze sto rade u igraonicama, i svi se slazu samo u jednom - CS se igra preko 80%, a sve ostalo zajedno 20%. Dakle, mozete ga voleti ili ne voleti, ali cinjenica je da rula.

Mudro zboris :)

valek je napisao(la):
bash i nije 80%
pre bi rekao jedno 60-65%,onda 25% wc3 i sve ostalo spada u onaj ostatak

Prokomentarisao sam prethodni put zato sto radim u igraonici, sve ostalo se igra do 17-18 h u odniosu 50-50, dok posle 18h 90% ljudi igra CS. Neretko se desava da po 3-4 sata u kontinuitetu se igra samo CS u vecernjim satima. Naravno pre podne igraju nbd, fifu crazy taxi gta III i slicno.

Inace igraonica ima 16 racunara.

Ajde bre prekinite sa tim forama tipa:"Dabogda CS zauvek ostao mrtav" smorili ste bre! Kakve to veze ima sa ovim postom, sta smarate?!

Ja sam hteo da pitam drugu stvar - kakve vi to ljute konekcije imate kada vam se moze djuskanje preko servera? Blagish vama... :)

Evo i ja da kazem moja isqstva...kod mene u igraonici ima 60 kompova, i svi koji dodju mozda odigraju neku drugu igru, ali se uvek na kraju igra CS...ima ukupno 10 ljudi koji CS uopshte ne igraju, igraju Q3 recimo ili WC....

Nazad
Vrh Dno