Šta je novo?

nov CS server

pih!

Ma ajde bre ko josh igra CS !!!
cs je mrtav i nadam se da ce ostati mrtav :cuss:

Re: pih!

MadDog je napisao(la):
Ma ajde bre ko josh igra CS !!!
cs je mrtav i nadam se da ce ostati mrtav :cuss:

Prosvetli me - sta se sad igra i u kojoj meri?

Nisam neki ljubitelj CS-a, ali imam par drugara koji sto drze sto rade u igraonicama, i svi se slazu samo u jednom - CS se igra preko 80%, a sve ostalo zajedno 20%. Dakle, mozete ga voleti ili ne voleti, ali cinjenica je da rula.

valek je napisao(la):
Nisam neki ljubitelj CS-a, ali imam par drugara koji sto drze sto rade u igraonicama, i svi se slazu samo u jednom - CS se igra preko 80%, a sve ostalo zajedno 20%. Dakle, mozete ga voleti ili ne voleti, ali cinjenica je da rula.

Mudro zboris :)

valek je napisao(la):
bash i nije 80%
pre bi rekao jedno 60-65%,onda 25% wc3 i sve ostalo spada u onaj ostatak

Prokomentarisao sam prethodni put zato sto radim u igraonici, sve ostalo se igra do 17-18 h u odniosu 50-50, dok posle 18h 90% ljudi igra CS. Neretko se desava da po 3-4 sata u kontinuitetu se igra samo CS u vecernjim satima. Naravno pre podne igraju nbd, fifu crazy taxi gta III i slicno.

Inace igraonica ima 16 racunara.

Ajde bre prekinite sa tim forama tipa:"Dabogda CS zauvek ostao mrtav" smorili ste bre! Kakve to veze ima sa ovim postom, sta smarate?!

Ja sam hteo da pitam drugu stvar - kakve vi to ljute konekcije imate kada vam se moze djuskanje preko servera? Blagish vama... :)

Evo i ja da kazem moja isqstva...kod mene u igraonici ima 60 kompova, i svi koji dodju mozda odigraju neku drugu igru, ali se uvek na kraju igra CS...ima ukupno 10 ljudi koji CS uopshte ne igraju, igraju Q3 recimo ili WC....

Vrh Dno