Šta je novo?

Nothing Phone One(1)

Imotep95

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2015
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5-10400f
RAM
16
GPU
rtx 2060
Miš & tastatura
g403
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet
Carl Pei, co-founder i bivši CEO Oneplus-a najavio je da će njegova nova kompanija izbaciti prvi android flagship ovog leta. Zanimljivo je da su otkupili sva prava i tehnologije kompanije Essential, ali su najavili da dizajn neće biti fokusiran na njihovom Essential flagshipu.

Prilozi

• C41D0A23-44D3-4034-874F-98AE78FE646F.jpeg
    C41D0A23-44D3-4034-874F-98AE78FE646F.jpeg
    25.8 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
In March, we announced phone (1). And promised to give you a taste of Nothing OS soon. That time is here.

Valjda neće biti precenjeni fail, kao njihove prehajpovane TWS slušalice.

Nothing Phone 1 Specs

6.43" FHD+ 90hz Amoled Display HDR10+
Snapdragon 778G
32MP Front | 50+8+2MP Rear Camera
4500mAh Battery
Wireless Charging
8GB RAM
128GB Storage
Android 12
NothingOS

Specs preslikane od OP Nord 2 uz izmenu, Nord 2 ima dimensity 1200 a ovaj ima sd 778g. Jedina novina je ovde bezicno punjenje. Ako bude imao 65 wati punjac onda stvarno nista u naslovu mu odgovara.

Deluje zanimljivo.

Prilozi

• 227E949F-3E5A-4132-8CEC-1FC698798761.jpeg
    227E949F-3E5A-4132-8CEC-1FC698798761.jpeg
    116 KB · Pregleda: 104
Poslednja izmena:
Specs preslikane od OP Nord 2 uz izmenu, Nord 2 ima dimensity 1200 a ovaj ima sd 778g. Jedina novina je ovde bezicno punjenje. Ako bude imao 65 wati punjac onda stvarno nista u naslovu mu odgovara.
Sačekajmo prvo cenu, pa donesimo zaključak. Za većinu korisnika, ove specifikacije su odlične. Ostaju još cena i dužina podrške. A što se tiče preslikavanja specifikacija... pa na tržištu postoji toliko modela da je nemoguće, a ne preslikati bar neki od njih.

Za one koje zanima da ga kupe
1655371579448.png

Sačekajmo prvo cenu, pa donesimo zaključak. Za većinu korisnika, ove specifikacije su odlične. Ostaju još cena i dužina podrške. A što se tiče preslikavanja specifikacija... pa na tržištu postoji toliko modela da je nemoguće, a ne preslikati bar neki od njih.
Ne znam ni šta ljudi očekuju, proizvođač svakako samo i ima jednu, dve, možda tri opcije za svaki model u zavisnosti od cenovnog ranga samo uređaja.

Kad lupe cenu od 600e za budžet srednju klasu biće veselo. 😂😂

A sto kriju ekran? Nije li valjda "brada" ko u babine sise? Nadam se da gresim...

dizu neki vestacki hype kad je ovaj telefon u pitanju, zbog toga mislim sa ce mu i cena biti prenaduvana, al ajd dobro je nek ima sto vise androida, od viska glava ne boli, uvek imamo izbor 😁

Zna li se cena?

Video sam neki dan ovaj "disko mod" na yt, kad se zove kao svetluca sve ahahha jao, fora za klince 😁
A mi matori placemo samo za sto cistijim Androidom, za kompaktnim telefonom neke normalne dimenzije da moze opusteno u sorc da se telefon ubaci i koristi jednom rukom, bez previse aplikacija od strane proizvodjaca, cak sta vise da ih nema nikako, za plasticnim ledjima telefona jer mrzim maske i futrole da nosim i ta staklena "prelepa ledja" ne znam cemu sluze samo kad vidis najavu telefona da kazes vau kako divno, cim padne puca i mora maska koja upropasti izgled telefona, svaki plastikaner sam nosio bez maske...
Samo puste zelje, kao sto sad gledam neke normalme i kvalitetne patike a nema ih nigde, prodaju se samo one patike na sprat, djon ko cigla.
Niko nas matore nista ne pita 😂

Video sam neki dan ovaj "disko mod" na yt, kad se zove kao svetluca sve ahahha jao, fora za klince 😁
A mi matori placemo samo za sto cistijim Androidom, za kompaktnim telefonom neke normalne dimenzije da moze opusteno u sorc da se telefon ubaci i koristi jednom rukom, bez previse aplikacija od strane proizvodjaca, cak sta vise da ih nema nikako, za plasticnim ledjima telefona jer mrzim maske i futrole da nosim i ta staklena "prelepa ledja" ne znam cemu sluze samo kad vidis najavu telefona da kazes vau kako divno, cim padne puca i mora maska koja upropasti izgled telefona, svaki plastikaner sam nosio bez maske...
Samo puste zelje, kao sto sad gledam neke normalme i kvalitetne patike a nema ih nigde, prodaju se samo one patike na sprat, djon ko cigla.
Niko nas matore nista ne pita 😂
Moto telefoni imaju osnovni android bez nekih dodatnih proizvoda
U principu sada svi prave telefone sa 6+ dijagonalama
A patike ( imam 62 godine ) em su nabildovane em su počeli da ih prave sa nekim produženim delom pozadi pa izgleda kao platforma za kupanje na većim čamcima, nosim patike 46 i sa njima ponekad imam probleme kada silazim niz stepenice a neke patike, koliko god da su lepe ne smem ni da kupim jer su dugačke kao broj 48...

Poslednja izmena:
Ovi su čuli koliko su ljudi nostalgični za notifikacionim LED lampicama i onda su odlučili da natrpaju telefon istim. 😂

Mislim da ovo može da bude zanimljivo ljudima 5 dana... Običan gimmick.
Ispada ideja da je praktičnije držati telefon okrenut leđima da bi ti sugerisao ono šta možeš da vidiš na ekranu. 😁

To da... rgb LED lampica je meni ostala najdraže notifikaciono rešenje... Pa lepo za svaku aplikaciju dodeliš pojedinačnu boju. Draže mi to bilo onomad na P8 Lite nego danas AOD.

Jedino nisam skapirao ovaj geometrijski led šablon na Nothing telefonu. 😁 Na nešto me podsećalo a onda skontam da me podseća na ono čudo iz Predatora. 😂

To da... rgb LED lampica je meni ostala najdraže notifikaciono rešenje... Pa lepo za svaku aplikaciju dodeliš pojedinačnu boju. Draže mi to bilo onomad na P8 Lite nego danas AOD.

Jedino nisam skapirao ovaj geometrijski led šablon na Nothing telefonu. 😁 Na nešto me podsećalo a onda skontam da me podseća na ono čudo iz Predatora. 😂

podseca te na elektricno podesavanje sedista u kolima

gsmarena_004.jpg

gsmarena_005.jpg

Nazad
Vrh Dno