Šta je novo?

Nothing Phone (3a) Pro

Poolmaker

Nenadmašan
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poena
2,245

malo su mi smesni sa nazivima telefona.

2 je bio kao flagship, 2a jeftinija verzija.
sad nemas 3, ali imas 3a i 3a pro? zar nije bilo logicnije da budu 3 i 3a?

malo su mi smesni sa nazivima telefona.

2 je bio kao flagship, 2a jeftinija verzija.
sad nemas 3, ali imas 3a i 3a pro? zar nije bilo logicnije da budu 3 i 3a?
Videli da prodaja 2a modela isla dobro, pa 'ajde da prvo malo zaradimo (sta je sigurno-sigurno) na novom 3a modelu, pa cemo posle izbaciti novi flagship.

Zanimljivi su mi telefoni i OS, ako se nekada vratim na android, vrlo verovatno ce to biti neki Nista telefon.

Nisu bas ni jeftini na KP, pogotovu 2 bez a..

Zar je toliko mrtva tema? Neki zaključci ko ga ima? Ja ga merkam posle Nothing 1 značilo bi da se pročita nešto

Ja se razmisljam da li da uzmem Nothing 3a.
Furam Xiaomi 9T od kada je izasao i navikao sam na 6.3 inca ekran, a svi novi Androidi danas su kao milke od 300g.

Koliko će onda koštati 3 ? 1500e :)

$800 ili ti 700 Eur je očekivana cena, ako je u Nemačkoj 3a Pro trenutno 400 Eur a kod nas 622 Eur, odnosno 55.5% skuplji, možemo da očekujemo cenu 1050 Eur. :D Ali ne sumnjam da će biti skuplji.

5000mah baterija za 800e u 2025...

1000006380.jpg

Nadam se da je ova procurela fotka fejk...

Lepo izgleda pozadi. Nema šta.
Samo još da se vide dimenzije i kvalitet kamera.

Mislim da je ovo fake, ružno do bola. Kao poremećeni Samsung dizajn + novi glyph. Nisu valjda na to spali nadam se.

Ja bih sve uzeo sa dozom rezerve
1000006561.jpg1000006560.jpg
Čekamo treći prvi render trojke 😁

A realno 99% je finalni dizajn onaj koji sam okačio na prethodnom postu :)
Očigledno idu na onu kartu što ružniji telefon to više besplatnog marketinga.. šteta. Mogao je ovo da bude dobar telefon.

Konačni dizajn
1000006727.jpg

Al' ga nagrdiše...
3a Pro (zbog eSIM) plavi ce mi biti dovoljan.

3a pro ima u crnoj i sivoj varijanti samo

Da, jeste, samo crna i siva. A meni sve u glavi obicni 3a plavi. Steta sto nema eSIM.

Ima 3a esim za japansko tržište 😁

Uzeh danas 3a Pro da se *****avam malo. Jako lep dizajn uzivo, glifovi su super gimmick. Kamere sasvim solidne I dosta je fluidno sve. Nothing OS interesantnih funkcija I widgeta ima. Sutra se prebacujem sa Op13 na Nothing kao main da istestiram bateriju I sve.

Ne bih se složio da je smeće od telefona, daleko od toga, sasvim je fino izbalansiran telefon po pitanju specifikacija, samo je previsoka cena, tražiti 800e, (koliko je trenutno i Oppo Find X8 Ultra na tradingshenzhen) je van svake pameti, jer ništa na ovom telefonu nije flagship grade. Čak su i telephoto senzor stavili manji nego na 3a Pro 🤦Ovo mu ne dođe ni flagship killer, više kao neki upper mid-range i tako i treba da bude pozicioniran cenovno i marketinški u skladu s kineskim proizvođačima koji dominiraju. Dizajn neću da komentarišem pošto sam verovatno jedini kome je zanimljiv.

Uzeh danas 3a Pro da se *****avam malo. Jako lep dizajn uzivo, glifovi su super gimmick. Kamere sasvim solidne I dosta je fluidno sve. Nothing OS interesantnih funkcija I widgeta ima. Sutra se prebacujem sa Op13 na Nothing kao main da istestiram bateriju I sve.

Burazer ima 2a tj. imao, sad je u procesu predaje rodbini, i stvarno je zanimljiv telefon, Nothing OS je vrlo dobar, baterija odlična i jako lepo leži u ruci s obzirom na veličinu. Radi neverovatno lepo i fluidno za skroman SOC koji ima. 3a pro može biti samo bolji. Ja sam se čak razmišljao da prodam Vivo i pređem na 3a Pro, da uštedim neki dinar :)

Mali update za 3a Pro, skinut sa punjača prethodno vece oko 23 do nocas u 00.
Baterija dosta solidno drzi. Uz puno maltretiranja i uvek ukljucenu lokaciju i bluetooth zbog smartwatcha.
1000000188.png

Druga stvar koja me oduševila su kamera presets. Mozete da uvezete bilo koji kamera preset jednostavnim skeniranjem QR koda, najviše me oduševio Fuji preset mada ima jos jako puno dobrih

1000000191.png

Vrh Dno