Šta je novo?

Nothing Phone 2a

Baci review, poredjenja Nord 3, Redmi 13 Pro+...
Neću ga toliko porediti sa Nord 3, potpuno drugačiji uređaji su u pitanju. Nord danas dajem supruzi mog druga i uzeću ga samo kad budem snimio poređenje RN13 Pro Plus sa Nothing 2a. Ta dva ću porediti zbog čipseta. Ono što sam primetio da je Nothing mnogo fluidniji u radu i od Nord 3 a pogotovo od RN13 Pro Plus 5G. Zaista u radu deluje jako brzo. Snima 4K video u 30fps i glavnim i ultrawide senzorom, ali još nisam proveravao kvalitet tih video zapisa. Onde gde bukvalno SVI zaostaju za RN13 Pro Plus je zum, neverovatno je koliko je taj model digitalni zum usavršio, i Nord 3, Poco F5, Infinix Note 30 VIP, Samsung A54, Nothing 2a, Honor Magic 6 Lite... svi oni poprilično zaostaju u tom segmentu. Baterija je ok, imam originalni punjač 45w, uz telefon sam dobio kabl Type C na Type C - kao kod Samsunga...

Baci review, poredjenja Nord 3, Redmi 13 Pro+...
Baš se trudim da proučim do detalja Nothing 2a, većinom stvari sam apsolutno zadovoljan, mada ima i stvari koje bih voleo da su drugačije. Potrudiću se da ta recenzija bude moje remek delo, najbolje nešto što sam snimio u životu.
 
Offtopic obrisan, uključujući i samopromociju. To nije dozvoljeno na forumu.

Vratimo se temi.
 
Mislio sam da je ozbiljniji Nothing, ali vuku Android Auto bug (ne radi) od kada je izasao telefon. To mora da radi cim izvadis telefon iz kutije.
 
Nazad
Vrh Dno