FSC daje u osnovnoj ponudi 2 godine garancije i dosta su azurni sa popravkom (meni su sredili za 1 dan) !
Sto se tice brzine MSI pored 2 godine standardne garancije ima uslugu popravke u roku od 72h !
Toshiba u osnovnoj varijanti daje garanciju od 1 godine, a za ostatak dokupljujes, dok kod skupljih serija tipa Tecra imas i do 5 godina garancije uz povracaj novca u slucaju kvara !
Ovo za Toshibu uopšte nije tačno. A ni za FSC, jer ne daju 2 godine, već na odredjene modele samo (npr. Amilo Pro ima 1 god. gar)
Ovako stoje stvari:
Satellite serija (zaključno sa modelima mart 2007, ili zaključno sa serijom A100, L30) ... 1 godina garancije
Satellite serija (novi modeli, od aprila 2007, A200, P200) ... 2 godine garancije
Satellite Pro serija .... 2 godine
Qosmio serija ... 2 godine
Tecra serija ... 3 godine
Portege serija ... 3 godine.
dakle, ništa se ne dokupljuje, to je AS IS. I najvažnije je što je to WORLDWIDE WARRANTY, što retko koja druga firma daje, ili ja ne znam da daje. Na primer, kupiš HP u USA legalno, doneseš ga u Srbiju .-.. niko neće da ti ga popravi u garanciji. Kod Toshibe - garancija ti je SVETSKA, i gde god da je kupljen , biće servisiran, isto važi ako kupiš u Srbiji, možeš ga servisirati u Bangladešu dok je u garanciji for free.
Takodje - postoji opcija koja se može kupiti i zove se "on site 24h service" - koja garantuje da će ti računar biti popravljen u roku od 24h i to na licu mesta (gde ti je računar) - ali nije baš jeftina, i moraš pozvati TOSHIBA servis za detalje - a to je ComTrade.
Ono za vraćanje novca je donekle tačno, tj tačno je da dobijaš pare nazad (ukoliko se kvar desi prve godine) ali je garancija 3 godine, ne pet. Može i pet, ako doplatiš.
Inače, kod svih proizvodjača imaš svetle i tamne primere servisiranja, dakle, u postu iznad čovek je imao dobro iskustvo sa FSC servisom, ali ima i drugih priča. Isto važi za MSI servis i kvazi 72h service - ne znam da li je to neko video u praksi? Drugar ima firmu koja prodaje računare - pitao sam ga baš ta to ... nešto nije bio vrlo oduševljen jer kaže da je to marketing fora i da ne funcioniše u praksi.
Većina prodavaca tu teško šta može da uradi - jer oni na servis nose kod uvoznika, i zavise od njihovih servisera i garantnih uslova. Najbolje je da se raspitaš koja firma najviše izlazi u susret kupcima, tj ono što si spomenuo - da li daju neki na korišćenje dok je laptop na servisu.