markokikinda
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2006
- Poena
- 319
Ja sam tvoj problem resio rucno u config.cfg-u... Jedino tako je hteo...
Ja sam tvoj problem resio rucno u config.cfg-u... Jedino tako je hteo...
Ama ljudi, dobro je! Nego ima li neki okoreli kvejker da mi odgovori kako da namestim drugu rezoluciju u Q1 u openGL-citaj moj predposlednji post?
Mislim da se podesava iz komandne linije. Da li si pitao cika Gugla ?
Da si ga hladio nebi ti se to desilo, jos 85' ventilator mi je drndao pored Speci-a
10 PRINT "80s Kick Ass"
20 GO TO 10
RUN
Da znas da nije bilo kriminala bar ne ovakvog kao danas a piraterija ma to tada nije bilo protivzakonito kod nas
Ima l' neki link da se podsetimo?![]()
Ne mogu da se setim kako se zvala manifestacija koja se odrzavala svake godine u domu omladine,tu je ceo sprat bio rezervisan za pirate.Tu sam poslednje pare pukao na kasetu za c-64 pa sam morao posle peske da idem kuci jer nisam imao kinte za bus.
Eh ta lepa vremena.![]()
http://pc.sux.org ...hehehe kako volim ovaj link![]()
Zar si ti tada placao bus ? :d :smoke:
Pa bus za Pancevo je morao da se plati,svercovao sam se 108-micom do malog raja pa posle pesaka.
Ali vredelo je,igre su bile super.![]()
Dao bih sadasnji PC samo da mogu da se vratim u leto '91 pred srednju skolu i da se ceo letnji raspust izigram na Amigi500 sa drustvom... kako smo bili nevini...
Ovo već spada u neke druge forume... "kako smo skidali mrak sa amigom" :d
Pa sta mislis zbog cega Amiga ima nadimak prijateljica.![]()
kasno sam otkrio ovu temu... i mene neki put uhvati nostalgija za tim bezbriznim danima.
secam se '86e kada sam sa roditeljima isao u Opatiju i kada su moji skoknuli jedan dan do Trsta i doneli Zx Spectrum 48+ (nije bio gumen - vec kao deblja tastatura)... sreci nikad kraja...
Chuck Egg, Manic Miner, gomile i gomile stvari koje sam zaboravio
pa '91 taman pre nego sto je prsla Juga, keva je dala svoju jednu platu da kupim A500 bez dodatne memorije i dva Kempston joypad-a koje sam satirao sa burazerom i ortacima...
TV Basketball, Centurion, It came from desert, Defender of Crown... i jos mnoge, mnoge druge... pa obilazak pirata, diskete, cimanje...
prodao sam je '94 komsiji i dobio sam oko 300 DEM, ali sam te godine i zaradio prve ozbiljne pare u zivotu i promenio pogled na svet u materijalnom svetlu
pa '95 prvi PC - 486 Amd na 100MHz sa HDD od 540MB... ih...kada su mi instalirali Win 3.11 a ja dosao kuci, ortak bio na Adi a kod njega sve diskete sa igricama... i prvu stvar koju sam uradio: ubacim disketu za low-level format HDD jer sam procitao na njoj da cu dobiti jos citavih 20MB !!!
tako se ucilo, na greskama, pa sam naucio da instaliram Dos 6.2...tako valjda beshe...
pa kad je dosao Win 95... kada sam prodavao komp 2000te - zamenio sam Stratup i Shutdown screen... i zove me lik (burazov ortak) kome sam prodao PC kako sam mu uvalio sr*nje i da se gasi odmah... lol, a samo je trebao malo da saceka...
pa 2001 sam kupio Durona 750 MHz i GeForce MX200...lol... koja prdekana od racunara za danasnje pojmove...
ali sve - bas sve me je od ovih stvari cinilo srecno nego vecina skupe i moderne tehnike koje mogu sebi sada da priustim. Dao bih sadasnji PC samo da mogu da se vratim u leto '91 pred srednju skolu i da se ceo letnji raspust izigram na Amigi500 sa drustvom... kako smo bili nevini...
mator sam....
Dao bih sadasnji PC samo da mogu da se vratim u leto '91 pred srednju skolu i da se ceo letnji raspust izigram na Amigi500 sa drustvom... kako smo bili nevini...
mator sam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari