Šta je novo?

Norton internet security

• Začetnik teme Začetnik teme frenky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

frenky

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
619
Na novom racunaru je instaliran ovaj program,pa me zanima kako se pokazao. Vidim da ima opcije za antivirus,firewall,spyware i adware. Da li ga vredi zadrzati,s obzirom da sadrzi sve sto je potrebno za bezbedno surfovanje?

Bolja kombinacija ti je da imas instaliran Kaspersky ili NOD32 sa kombinacijom nekog firewall-a(kerio) ili sa Zone Alarm-om.

Znam da vec ima proverenih kombinacija antivirusa i firewall-ova,ali mene zanima da li je navedeni softver dovoljno pouzdan,a da pritom nije mnogo glomazan. Jednom je trazio da se uradi azuriranje i od tada radi bez zanovetanja.

Imao sam ga u racunaru ali nisam uspeo da ga nateram da se azurira.Kad sam hteo da ga obrisem onda su nastali problemi.Davno je to bilo.

Nije se nikako pokazao. Mozda najbedniji anti-virus koji moze da se nadje. Puno laznih uzbuna, puno uzbuna koje se ne mogu resiti, sredi Windows dok kazes pixel, a kada hoces da ga deinstaliras, onda ti unisti sve zivo, cesto pobrise sve i svasta za sobom, i ostavi par direktorijuma na svim particijama od po par Gb-a (uspeo sam da ih otklonim sa Total Commanderom 6.03a, jer je jedini koji ih je uopste "video" pored Kasperskog i Nera, ali su bili skroz nemocni), zavisi koliko si ga dugo koristio. Rekoh li da prokisnjava? 😀
Ima i boljih resenja, mnogo boljih.

Nazad
Vrh Dno