Ok, naravno nisam ocekivao piratsku verziju, nego sam pre mislio na neki Trial ili tako nesto. Trazio po sajtu i nigde nema. A za OEM, hm, mrzi me sad da trazim po diskovima...silverglider je napisao(la):Ghost je komercijalan softver i placa se (u tom slucaju idi na symantecov sajt i vidi gde moze da se kupi - ili direktno od njih online). Alternativno resenje jesu OEM verzije koje su dolazile na CD-ovima uz maticne ploce kao dodatni utility. Za piratske verzije ti je valjda jasno da ce informacije biti brisane...
Hm, da, to mi je i bilo cudno kad sam video da postoji nesto od 270MB. Inace, nasao sam na nekom matorom disku neki Ghost od 600KB. Mislim da je to to. Ako ti nije problem, mozda da mi saljnes to sto ti imas i sto sigurno radi.Septimus je napisao(la):Shta moze win verzija Ghost-a u odnosu na DOS verziju od ~1MB (osim shto ghost-uje particije/diskove iz win-a) ?
byMaX je napisao(la):Imas i verziju sa HiRen Boot CD-a... Izvadis ga iz onih RAR-ova ili sta su vec. To je osmica, jedan fajl i manje od mega. Ako neko misli da je HiRen Boot CD piratski softver, nek razmisli jos jednom - nasao sam ga za DL na Download.com-u!!
silverglider je napisao(la):Hiren's CD je jednostavno piraterija, jer besplatno daje komercijalni softver - ma ko ga kacio u dowload sekciju. To je dalje problem tog sajta i ne menja nista na stvari oko legalnosti paketa. Max, nemas sta da razmisljas, odes i pogledas licencu od Partition Magica recimo, pa vidis i sam da li je free ili nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari