Ima lisca, koja su na jednoj slici mutna a na drugoj... Sto veci senzor, manja dubinska ostrina, ako je sa Nikonom fokusirano na flashu, ostalo ce biti mutno, sa malim senzorom iz Nokie, sve je kao ostro... Ne mogu vise, odjavljujem se...![]()
ne razumem zašto ti misliš da se ja ne zadovoljavam time? ti stvarno smatraš da ja mislim da je ova kamera najbolja na svetu? mene savršeno briga da li je to najbolja kamera u moblinom, ili je najbolja među kompaktima, ili šta god... meni je samo dovoljno dobra za moje oko i ništa više mi ne treba."Da ponovim, zadovoljite se time da 808 ima naj fotoaparat medju mobilnima, to je sasvim dovoljno..."
E vidis sada, ona slika, na kojoj je pozadina mutna je bolja od one druge
Napisao sam već, napisaću opet: sama činjenica da se kamera 808 PV poredi sa fotoaparatima je pobeda za taj telefon. Telefon.
Nemaju svi fotoaparati bolje fotografije i detalje od 808.Sigurno.Medju telefonima naravno da je ovo najbolja kamera ali i medju nekolicine fotoaparata.I one slike sa wikipedie mozda i nisu slike sa 808,ko to moze znati.Oni koji imaju 808 neka stave slike.I ni u kom smislu ovaj telefon ne moze biti los.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari