da, moguce je i nije besmisleno, kad bi znao nesto o fotografiji
a kad bi stavili android tesko bi implementirali oversampling i xenon i rich audio sa danasnjim hardverom
zato i jeste besmisleno stavljati 41mpx na senzor te velicine'
prvo se informisi kako tehnologija funkcionise pa onda reci da je besmisleno, da je senzor 10 MP rezultujuce fotografije bi bile u 2, ovako su u 5/8 MP sto je mnogo bolje
Realnobez uvrede, nista pametno nisam procitao.. voleo bih da nokia stavi android i postane telefon. I drugo, koji je realan broj Mpx na 808 ? Ne moguce je da su stavili 41 a i besmisleno !
Video sam da se Nokia 808 pojavila u Telenoru.Cena kao za S3.
Evo meni je bitna kamera pa nikada ne bih dao ovoliko para za polu-dumb phone200e u postpejd paketu od 1800 din mesecno i to max
![]()
I sad, rekoh da mi je bitna kamera pa mi i Wave zavrsava odlican posao, to poredjenje da je S3 neki tamo krs sa vga kamerom u odnosu na 808 je klasicna zilot bljuvotina. Naravno da 808 ima bolju kameru i kamkoder ali je S3 kamera i vise nego upotrebljiva za 99% korisnika, recimo da je razlika ovakva, ono sto je SGS III po pitanju kamere u odnosu na HTC Desire e to je 808 u odnosu na SGS III, samo sto je opet 808 kamera ''visa faza'' a S3 veoma upotrebljiva, tu je razlika.
A izmedju te vise faze od kamere i krs os-a, losijeg hw, manjeg i losijeg displeja itd i losije ali sasvim upotrebljive kamere i 4x boljeg hardvera ja biram ovo drugo, posebno kada isto kostaju![]()
Evo meni je bitna kamera pa nikada ne bih dao ovoliko para za polu-dumb phone200e u postpejd paketu od 1800 din mesecno i to max
![]()
I sad, rekoh da mi je bitna kamera pa mi i Wave zavrsava odlican posao, to poredjenje da je S3 neki tamo krs sa vga kamerom u odnosu na 808 je klasicna zilot bljuvotina. Naravno da 808 ima bolju kameru i kamkoder ali je S3 kamera i vise nego upotrebljiva za 99% korisnika, recimo da je razlika ovakva, ono sto je SGS III po pitanju kamere u odnosu na HTC Desire e to je 808 u odnosu na SGS III, samo sto je opet 808 kamera ''visa faza'' a S3 veoma upotrebljiva, tu je razlika.
A izmedju te vise faze od kamere i krs os-a, losijeg hw, manjeg i losijeg displeja itd i losije ali sasvim upotrebljive kamere i 4x boljeg hardvera ja biram ovo drugo, posebno kada isto kostaju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari